SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zadzwonił do mnie wlasnie pan lekarz i skonsultowal sie z kims mądrzejszym i spytal czy chce zastrzyk bo moze mi wypisac. Jade po recepte...
Flowwer, Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:30 mm nie dal nic na pekniecie gdy to zasugerowałam bo jak to powiedzial nie chce na mnie eksperymentować .... wtf? To kim on jest weterynarzem ?
Anna Stesia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateKum wrote:Ja testu też nie będę robić, bo przed chwilą @ przyszła. Dziwne tylko, że tempka nie spadła, ale od rana czułam, że nadchodzi.
Tule kochana
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malka no to pewnie jest Ja teraz miałam identycznie, a na drugi dzień po tym bólu śluz zrobił się kremowy i piersi zaczęły boleć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 18:16
malka, Flowwer lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Meśka wrote:W calym zasranym olkuszu nie ma ovitrell!!!
Mam 25 min zeby zdarzyc do miasta obok bo inaczej zamykaja. Trzymajcie kciuki!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
U nas w miescie to jest problem ze wszystkim, aptek milion tylko zaopatrzenie slabe. Dostalam mam ! Tylko jak ja to teraz sobie wbije.
Flo myslisz ze przy wielkosci 30 mm jest szansa ze ten zastrzyk ma sens? Czyy tylko juz po to zeby sie jakas torbiel nie zrobila?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:U nas w miescie to jest problem ze wszystkim, aptek milion tylko zaopatrzenie slabe. Dostalam mam ! Tylko jak ja to teraz sobie wbije.
Flo myslisz ze przy wielkosci 30 mm jest szansa ze ten zastrzyk ma sens? Czyy tylko juz po to zeby sie jakas torbiel nie zrobila?
Uff dasz radę !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=2y_B7Oh8k-U
Zawsze ma sens a tu masz instrukcję podania i spokojnie nic nie boli odrazu sobie zrób jak najszybciej.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kochane czy moja głowa aż tak ma fiksia ?
Zero pęcherzyków to skąd ból owulacyjny ?
Pomoże ktoś ?
Jak co miesiąc 14dc.
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 19:17
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jak pomysle ile kasy wydalam na tego konowala to mi slabo. Jutro dzwonie do Katowic i szukam lekarza. Jestem cala mokra po tym maratonie i to wszystko z jeczacym 3 latkiem ...
Anna Stesia lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyMeśka wrote:Jak pomysle ile kasy wydalam na tego konowala to mi slabo. Jutro dzwonie do Katowic i szukam lekarza. Jestem cala mokra po tym maratonie i to wszystko z jeczacym 3 latkiem ...
Meśka lubi tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane czy moja głowa aż tak ma fiksia ?
Zero pęcherzyków to skąd ból owulacyjny ?
Pomoże ktoś ?
Jak co miesiąc 14dc.
:*
Też tak miałam i niestety można mieć ból owulacyjny a w jajnikach pusto zwłaszcza z prawego jajnika
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Też tak miałam i niestety można mieć ból owulacyjny a w jajnikach pusto zwłaszcza z prawego jajnika
No to pięknie.
Chyba potrzebuje resetu w głowie, tylko jak ?
Jak można nie myśleć o tym czego się pragnie ?
Dzieki i pozdrawiam :*
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:No to pięknie.
Chyba potrzebuje resetu w głowie, tylko jak ?
Jak można nie myśleć o tym czego się pragnie ?
Dzieki i pozdrawiam :*
Raczej tutaj z nami być i szybko ten czas przeleci. Popatrz na mnie ja w ciągu roku tylko raz miałam szanse na ciążę a tak testuje dla hobbi.Anna Stesia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ręce opadają!!! Dlatego wolę kliniki niepłodności bo tam są de facto specjaliści z tej dziedziny a na tych zwykłych gin ja tylko czas i kase straciłam
Flowwer, ja się właśnie zastanawiam, czy do takiej kliniki się nie wybrać, ale się boję. Chodzi mi o to, czy od razu nie powiedzą mi, że najpierw inseminacja, a potem in vitro. A ja uważam, że jeszcze można mnie podiagnozować. -
Flowwer wrote:Też tak miałam i niestety można mieć ból owulacyjny a w jajnikach pusto zwłaszcza z prawego jajnika
Mnie też co miesiąc boli lewy jajnik, a sądzę, że miałam już w tym roku dwa bezowulacyjne cykle.
Chyba Wam, dziewczyny, popsuję statystyki w tym miesiącu, bo w związku z tym głupim TSH raczej na ciążę nie mam co liczyć. Nie wiem zresztą, czy się starać nawet.