Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga66 wrote:Malinka7 z tego co pamietam jestes z moich okolic lubelskie
W Lublinie jest kilku dobrych lekarzy - w sumie ja też czekałam chwilkę a teraz widzę ze to od razu trzeba do dobrego gin a nie u lokalnych zaklinaczy... -
Lekarz to sprawa indywidualna bo każdemu ktoś inny może podpasować.
Ja znam dr Swatowskiego, Futyme i dr Tkaczuk-Włach i dla mnie to są lekarze którzy wiedza co robią. Poczytaj opinie, zapytaj pacjentki o ocenę. Najlepiej się wybrać i sprawdzić - bobja akurat cenie tych lekarzy i za profesjonalizm i za przyjemne traktowanie pacjentek -
Mysle, ze do dovrego lekarza warto sie czasem przejechac. Zwlaszcza, ze wielu po wizycie udziela porad mailowo. Moj vrat z vratowa mimo, ze jestesmy z Warszawy jezdzili i do trojmiasta i Bialegostoku. Czasem mniej sie poswieci czasu i pueniedzy na taka wizyte niz na robienie badan w ciemno.
A awoja droga to popros gibekoliga o skuerowanie do poradni leczenia nieplodnosci i poszukaj gdzie masz najblizej i terminy sa lepsze. Oni nawet skieriwan moga dac wiecej niz zwykly lekarz ginekolog. -
Malgonia wrote:Mysle, ze do dovrego lekarza warto sie czasem przejechac. Zwlaszcza, ze wielu po wizycie udziela porad mailowo. Moj vrat z vratowa mimo, ze jestesmy z Warszawy jezdzili i do trojmiasta i Bialegostoku. Czasem mniej sie poswieci czasu i pueniedzy na taka wizyte niz na robienie badan w ciemno.
A awoja droga to popros gibekoliga o skuerowanie do poradni leczenia nieplodnosci i poszukaj gdzie masz najblizej i terminy sa lepsze. Oni nawet skieriwan moga dac wiecej niz zwykly lekarz ginekolog. -
Hej chętnie dołączę ,bo niestety znów się nie udało. Poproszę na 5-tego
Może napiszę o sobie coś więcej. Podczytuje od początku lipcówki i na sierpień chciałam się do was przyłączyć. Mam synka 19 msc, karmię go dalej piersią. Od stycznia wrócił mi okres więc starania poszły w ruch, choć o drugim dziecku już marzyłam dużo wcześniej. Niestety do tej pory nic. Ja synka karmię tylko w nocy i z pewnych powodów do odstawienia szykuje się we wrześniu. Depresję już łapie i płacze na widok każdych Waszych "dwóch kresek" czy zdjęć małego Człowieczka
I życzę każdej z Nas by ten sierpień był dla Nas szczęśliwy ! -
Makalotia głowa do góry!Bądźmy cierpliwe i cieszmy sie tym,że każdy miesiąc to nowa szansa i nadzieja.Przyjdzie na nas czas.Ile ja bym dała ,żeby choć jedno dzieciątko przytulić...wiec zamiast tracić energię na smutki bierzemy się do roboty i wspieramy!Sierpień będzie nasz.
pysia13, makalotia lubią tę wiadomość
01.2013[*] 13tc -
Hej, witam się Malgoniu, myślę, że można mnie zapisać na 03.08
Malgonia, patuniek86 lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Simons_cat wrote:Hej, witam się Malgoniu, myślę, że można mnie zapisać na 03.08
Widzę, że jesteśmy na tym samym etapie powodzenia!!Simons_Cat_1 lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Ewa89 wrote:Hej narazie nie mogę sie starać o dziecko ale podczytuje to forum od dwóch lat Mogę do Was co jakis czas się odezwać ? Zielone światło dostaniemy dopiero w grudniu
-
Malgoniu, zapisz mnie proszę na 23 sierpnia Jeszcze @ nie przyszła, ale czuję, że idzie bo brzuch mnie zasuwa dość mocno. Jest mi smutno, ale w sumie cieszę się, bo nie wyobrażam sobie nie testować u Ciebie w sierpniu30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻