śluz na początku ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Qrczak wrote:Odświeżam wątek Ja od tygodnia wiem o swojej ciąży i od tego czasu mam też sporo białego śluzu, takiego rzadkiego, czasem nawet wodnistego. Czasem też czuję jak ze mnie spływa (wybaczcie dosłowność ) tyle go jest.
ja jestem w 28 dc i mam podobnie czuje jak ze mnie kapie jak z niedokreconego kranu ehh...oby to był dobry omen:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do sluzu, to wodnisty, lekko bialawy. Ale nie wiem czy to jakis znak, bo iui mialam tydzien temu. Raczej piersi napuchniete, obrzmiale, rwa jak diabli, nawet w nocy nie wiem jak sie przekrecic zeby nie bolalo. I te zylki widoczne na dekolcie i piersiach, az do sutkow.
-
nick nieaktualny
-
Przed terminem @ miałam lekko żółtawy sluz a dzis miała byc @ a od wczoraj tego sluzu jak na lekarstwo nie wiem czy to dobrze czy zle a w lewym boku kuje i kuje mnie od 10 dni z małymi przerwami np teraz mnie tak jak by ćmilo, pulsowalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 11:08
-
Ja jestem 3 dni po owulacji i tez mam duzo bialego wodnistego sluzu szyjka na sredniej wysokosci i lekko otwarta (tak mi sie wydaje) zawsze mam bialy sluz ale zazwyczaj bardzo gesty i szyjka zawsze nisko. Czy to dobrze ze teraz jest inaczej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 14:33
Kasia84 -
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:Więc z lepkiego rwącego się nie ma co się cieszyć...
No i tak to właśnie jest z tym śluzem. Ja na miejscu Yasmin też doszłabym do takiego wniosku, bo większość dziewczyn pisze o wodnistym, lejącym się itp.
I co? Kilka dni później ma zieloną kropę .Kasia84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...