śluz na początku ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w ciąży mam duuuużo a'la płodnego śluzu. Jest aż wodnisty i jest go na tyle dużo, że na początku ciąży jak mi coś poleciało to biegłam do toalety zobaczyć czy nie krwawię. Wcześniej bywał kremowy, białawy taki gęstawy ale to nie było to. Dopiero rozciągliwy zwiastował ciążę
Życzę powodzenia wszystkim starającym się -
annielica wrote:Ja w ciąży mam duuuużo a'la płodnego śluzu. Jest aż wodnisty i jest go na tyle dużo, że na początku ciąży jak mi coś poleciało to biegłam do toalety zobaczyć czy nie krwawię. Wcześniej bywał kremowy, białawy taki gęstawy ale to nie było to. Dopiero rozciągliwy zwiastował ciążę
Życzę powodzenia wszystkim starającym się
Mam tak samo. Tylko, że jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży. Do lekarza idę dopiero jutro. Testy wychodzą pozytywne ale chyba uwierzę dopiero jak lekarz mi potwierdzi. -
nick nieaktualnyJa w tym cyklu na chwile obecna jestem 15dpo i mam bardzo duzo wodnisto-kremowego sluzu. Jak rano wstaje to bez wkladki cala bielizna jest mokra, w ciagu dnia jak chodze to od czasu od czasu czuje wyciek Na infekcje to nie wyglada, bo sluz nie zawiera grudek ani nic i jest bez zapachowy, co ciekawe to co cykl to inaczej z tym sluzem jest, wiec trudno stwierdzic...
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Wiem, że forum bardzo stare i juz pewnie nie czytane.
Aczkolwiek bolą mnie od jakiegoś czasu około 3-5 dni skutki piersi wgl chyba pierwszy raz. Jestem mocno przeziębienia a przed przeziębienie bolały mnie plecy strasznie ledzwia i kark, mocne bóle głowy, dużo śluzu lekkiego. Myślałam że to od słońca i mocnych treningów na siłowni. Aczkolwiek juz 11 dni spóźnia mi się miesiączka. Dzisiaj robiłam test ale kolo podania a nie na czczo a wtedy byłam po śniadaniu lekach na przeziębienie obiedzie i lodach i chyba jakiś wpływ to miało na wynik który był negatywny. Nie wiem czy robić jtr kolejny testy. Współżyje z chłopakiem codziennie albo i parę razy dziennie się zdarza aczkolwiek nie staramy się o dziecko. Zabezpieczamy się ale od mies zaczynamy bez gumki i zakłada dopiero niby przed samym wtryskiem. Tabletek nie biorę, ponieważ się boje i nie chceMam objawy, a test negatywny -
Hej, ja mam cykle 26-27 dniowe, śluz płodny zauważyłam już 9dnia cyklu, przez kilka dni było go dużo. Temperatury w tym cyklu postanowiłam nie mierzyć,zmierzyłam tylko kilka razy bo chciałam sprawdzić czy ovu była.
Jestem już w 17 dniu cyklu a śluz jest biały,kremowy i rozciągliwy,podobny do płodnego,nie jest go dużo,czy to możliwe,że ovu jeszcze nie było? w tamtym cyklu była w 13dc,czyli mniej wiecej normalnie przy cyklach 26-27 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie w szczesliwym cyklu tez byl mleczny/kremowy sluz
Ale szczerze mowiac nie bylo go duzo, wiekszosc czasu bylo "sucho"
Krew z nosa tez mi raz leciala. Ale ja ogolnie mialam problemy z krwawieniami z nosa juz wczesniej i jak dowiedzialam sie o ciazy i pracowalam to tez mi raz leciala. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny