Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie śluz na początku ciąży
Odpowiedz

śluz na początku ciąży

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jestem 7dpo i dzisiaj zauważyłam dużą ilość białego, grudkowatego śluzu. Już dawno tyle nie miałam, rzekłabym, że pierwszy raz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciąży mam duuuużo a'la płodnego śluzu. Jest aż wodnisty i jest go na tyle dużo, że na początku ciąży jak mi coś poleciało to biegłam do toalety zobaczyć czy nie krwawię. Wcześniej bywał kremowy, białawy taki gęstawy ale to nie było to. Dopiero rozciągliwy zwiastował ciążę;)

Życzę powodzenia wszystkim starającym się;)

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ja w ciąży mam duuuużo a'la płodnego śluzu. Jest aż wodnisty i jest go na tyle dużo, że na początku ciąży jak mi coś poleciało to biegłam do toalety zobaczyć czy nie krwawię. Wcześniej bywał kremowy, białawy taki gęstawy ale to nie było to. Dopiero rozciągliwy zwiastował ciążę;)

Życzę powodzenia wszystkim starającym się;)

Mam tak samo. Tylko, że jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży. Do lekarza idę dopiero jutro. Testy wychodzą pozytywne ale chyba uwierzę dopiero jak lekarz mi potwierdzi.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 18 maja 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 5dpo i cały czas był taki kremowy a dziś pojawił się bardzo rozciągliwy i żółtawy... Co to może znaczyć?

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy brązowy śluz na szyjce może świadczyć o ciąży?? jest 14dpo, moja faza lutealna trwa 11dni a dziś jest 14 a dalej @ nie ma, testy negatywne, szyjka raz w górze raz w dole....już zgłupiałam

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłupiałam już całkowicie. Wczoraj śluz rozciągliwy biały (5dpo)
    A dziś wodnisty ale też biały... I wczoraj i dziś dosyć dużo tego śluzu. Co to znaczy?
    Szyjka cały czas wysoko, twarda i zamknięta ale jakoś dziwnie duża.

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu na chwile obecna jestem 15dpo i mam bardzo duzo wodnisto-kremowego sluzu. Jak rano wstaje to bez wkladki cala bielizna jest mokra, w ciagu dnia jak chodze to od czasu od czasu czuje wyciek :P Na infekcje to nie wyglada, bo sluz nie zawiera grudek ani nic i jest bez zapachowy, co ciekawe to co cykl to inaczej z tym sluzem jest, wiec trudno stwierdzic...

• Max Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wodnisty, nierozciagliwt. Ciągle uczucie mokra i jakby ze mnie coś wypływało - kilka razy biegłam do WC sprawdzić czy wszystko ok.

Hela lubi tę wiadomość

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie tez taki wodnisty mocno, ale podobno na sluz ma wplyw to ile plynow spozywamy w ciagu dnia, wiec moze jak sie duzo pije to i sluzu duzo jest :P

• mkl Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem w 8dpo, śluz biały, gęsty, dziś kilka grudek zauważyłam, więc albo to ciąża albo grzybica, bo normalne to nie jest, nigdy tak nie miałam

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• niepewna Debiutantka

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Wiem, że forum bardzo stare i juz pewnie nie czytane.
    Aczkolwiek bolą mnie od jakiegoś czasu około 3-5 dni skutki piersi wgl chyba pierwszy raz. Jestem mocno przeziębienia a przed przeziębienie bolały mnie plecy strasznie ledzwia i kark, mocne bóle głowy, dużo śluzu lekkiego. Myślałam że to od słońca i mocnych treningów na siłowni. Aczkolwiek juz 11 dni spóźnia mi się miesiączka. Dzisiaj robiłam test ale kolo podania a nie na czczo a wtedy byłam po śniadaniu lekach na przeziębienie obiedzie i lodach i chyba jakiś wpływ to miało na wynik który był negatywny. Nie wiem czy robić jtr kolejny testy. Współżyje z chłopakiem codziennie albo i parę razy dziennie się zdarza aczkolwiek nie staramy się o dziecko. Zabezpieczamy się ale od mies zaczynamy bez gumki i zakłada dopiero niby przed samym wtryskiem. Tabletek nie biorę, ponieważ się boje i nie chce :)

Mam objawy, a test negatywny
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja mam cykle 26-27 dniowe, śluz płodny zauważyłam już 9dnia cyklu, przez kilka dni było go dużo. Temperatury w tym cyklu postanowiłam nie mierzyć,zmierzyłam tylko kilka razy bo chciałam sprawdzić czy ovu była.
    Jestem już w 17 dniu cyklu a śluz jest biały,kremowy i rozciągliwy,podobny do płodnego,nie jest go dużo,czy to możliwe,że ovu jeszcze nie było? w tamtym cyklu była w 13dc,czyli mniej wiecej normalnie przy cyklach 26-27 dni.

<3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli to oznacza, że śluz mleczny to początki ciąży? o ile dobrze zrozumiałam :)

• Marrtusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed terminem okresu i do tej pory mam żółty śluz.

3i49gu9rvz9upor9.png
    dqprbd3m8nwdxna3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Jest tu ktoś? Od 10 dni mam dużo mlecznego śluzu.. Po owulacji miałam bóle jak na miesiączkę. Test robiłam w 21 dniu cyklu wyszedł negatywny, dziś 25 dzień cyklu. Okres mam mieć 10 lipca. Co myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu krew z nosa chociaż nigdy tak nie miałam..
    I pół dnia przespane, jutro chcę zrobić znowu test
    Strasznie nerwowa jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 17:53

• Helmi Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w szczesliwym cyklu tez byl mleczny/kremowy sluz :)
    Ale szczerze mowiac nie bylo go duzo, wiekszosc czasu bylo "sucho"
    Krew z nosa tez mi raz leciala. Ale ja ogolnie mialam problemy z krwawieniami z nosa juz wczesniej i jak dowiedzialam sie o ciazy i pracowalam to tez mi raz leciala.

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :) zobaczymy jak to będzie..
    Helmi to Twoja pierwsza ciąża? Zdrowia dla maleństwa bo to najważniejsze

• Helmi Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pierwsza ciąża :)
    Dziękuję na pewno się przyda :)
    daj znać jak Twój test :) trzymam kciuki żeby był pozytyw :)

Minionkowa lubi tę wiadomość

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) ja jeszcze poczekam z testem

‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ