śluz na początku ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
mam pyanie i nie wiem co robic 14 wrzesnia mialam @ kochalismy sie z chlopakiem bo staramy sie o dzidziusia kochalismy sie w dni plodne ....obserowalam swoj sluz byl bialy kleisty pozniej po owulacju go nie bylo a pozniej znow sie pojawil tez taki bialy kleisty i zostawial na bieliznie zolty kolor po wyschniecu wykonalam 2 testy ciazowe i byly negatywne ....lekko pobolewal mnie burzuch jak na @ ale jej nie maialm piersi jakos mnie nie bolaly az tu nagle w 43 cyklu dostalam @ czy moge byc w ciazy mimo to ze 2 testy byly negatywne ....
Jestok;) lubi tę wiadomość
jestem zalamana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam biały śluz w ogóle nie rozciągliwy. Mam wrażenie że ma bardzo małe grudki. Nigdy jeszcze takiego nie miałam
-
Kurcze też mam sporo białego kremowego śluzu, a już zaczęłam się zastanawiać czy nie mam jakiejś infekcji bo pod koniec cyklu raczej było dość sucho... eh znów się nakręcamAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
ja to zawsze miałam mało śluzu, a teraz w lutealnej mam cały czas kremowy i dość rozciągliwy. troszkę nawet żółty. niestety u mnie pewno spowodowane jest to tym, że od 3 dni jestem przeziębiona. nie biorę leków, leczę się 3c- cebula, cytryna, czosnek
-
Ja tak z punktu widzenia nie ciężarnej, dla równowagi, dodam że zawsze mam dużo śluzu białego gęstego albo wodnistego przed @.
Malinka, Lucy91 lubią tę wiadomość
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Odświeżam wątek Ja od tygodnia wiem o swojej ciąży i od tego czasu mam też sporo białego śluzu, takiego rzadkiego, czasem nawet wodnistego. Czasem też czuję jak ze mnie spływa (wybaczcie dosłowność ) tyle go jest.
Tosiakowa, Gosiaq lubią tę wiadomość