spóźnialski okres a negatywny test
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa testy robie codzinnie (wczorajszy dzien byl inny bo mialam impreze i nie mialam jak testowac i temperatury dzis mierzyc).
Wszystkie negatywne i sluz tez nieplodny, po wodnistym teraz przyszedl czas na mega duzo lepkiego i bialego... troche jak smalec wyglada
I ja juz maj na straty dalam, jeszcze dzis zrobie test tak w razie czego a potem zobaczymy co dalej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wlasnie miałam tak ze pierwszy cykl 24 dni i drugi 28 (wtedy jeszcze siebie nie obserwowalam i nie mierzylam temperatury, po prostu sie kochałam), trzeci juz taki był z lekka obserwacja i trwal 38 dni i po nim plamienie wystapilo bez normalnego krwawienia, ale za to od polowy cylku zwijalam sie z bolu takie mialam bole lewego jajnika i tak cala druga polowe cyklu az do wystapienia krwawienia, teraz juz mierze temperature, i sprawdzam sluz i wydaje mi sie ze jesli uwulacja byla to ze 3-4 dni temu, mialam rozpierajacy bol w okolicach jajnikow i klucie i jeszcze sluz plodny wodnisty, ale temperatura na owulacje nie wskazuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez w sumie ni wiem, ale skoro wczoraj w jednym pokoju siedziala dziewczyna ktora nigdy miala nie miec dzieci a ma 13 letniego chlopca i dziewczyna ktora ktora raz jeden jedyny seks uprawiala bez zabezpiecznia i 3 dni przed owulacja z chlopakiem ktory w ogole wg statystyk nie powinien miec dzieci (nic nie je i pije tylko kawe) i kwie dziewczyny ktore staraja sie i nie zachodza od 5 lat to skads sie musialy wziac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZagłosowane:) Dokładnie Morisek28 tylko patrzeć jak każda w swoim tempie po kolei zaczniemy wykruszać się z wątku " testowanie". Dziewczyny mam pytanie co do swojej sytuacji - jeżeli chodzi o określenie wstępnej daty płodnych powinnam brać pod uwagę swoją ostatnią "anomalie" z opóźnieniem czy liczyć tak jak zwykle miałam cykl? Tak jak wspomniałam mój mąż wraca tylko na weekendy i kombinuję czy się uda czy ściągać go "awaryjnie".
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny