X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie spóźnialski okres a negatywny test
Odpowiedz

spóźnialski okres a negatywny test

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wtedy ok chyba 20 kosztowalo z tego co pamietam... ale nie jestem pewna..taka kwota to mi nawet kedytu tyle nie daja... jakas masakra... to nie powinno byc takie drogie szczegolnie ze potem jeszcze leki i inne rzeczy oraz badania... bez sensu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale trzymam za Ciebie kciuki ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, że polityka państwa w tym zakresie to kpina. Też trzymam kciuki za Ciebie w końcu się uda! Ciri a jak u Ciebie testowałaś już?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba owulacje bede miała :) dzis krska testowa i wiele ciemniejsza i do tego od razu wyskoczyla. Czuje sie fatalnie jak na okres... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A ja chyba owulacje bede miała :) dzis krska testowa o wiele ciemniejsza i do tego od razu wyskoczyla ale jeszcze nie taka sama jak kontrolna. Czuje sie fatalnie jak na okres... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tak mialam w poprzednim cyklu od mniej wiecej 20 dc mialam mdlosci, i bol brzucha i jajnikow az do okresu, wiec mozliwe ze teraz tak to przechodze po tych tabletkach, jeszcze malo sluzu plodneg ale chyba sie rozkreci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba trzeba ale chyba na rano poczekam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo dzis Facet wsciekly przyjdzie :P Zreszta kreska jeszcze nie jest taka sama. Seks rano lepiej jakos nam wchodzi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bede bede i za dwa tygodni dam znac jaki wynik działań :)

• agatekgagatek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, czemu będziesz musiała przerwać? kończy Ci się umowa?

da81e5d9f8614d1ea87989037e9ca32f.png
    4b9aynqxuoxf1adr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DIalania? W pracy kicha i jeszcze ze dwa miesiace tu pociagne potem przerywam dzialania i szykam pracy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się kończy umowa, muszą być 3 msc do końca, więc to moja ostatnia szansa. Przedłużą mi na pewno, ale musialabym czekać znowu. Mam w głowie, żeby sie nie stresować, ale nie wiem czy mi wyjdzie. Ciri pisałaś kiedyś, że testujesz owu, możesz mi napisać czym?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam testy z allegro. Do tej pory kupowalam w aptece 5 szt i wszystkie negatywne w tym miesiacu wkurzylam sie i kupilam 30 na allegro. Wszystkir negatywne az do wczoraj 22dc. Wiec moze sie nie wstrzelilqm wczesniej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja chcialam go wlasnie kupic... ale w sumie nie wiem... na razie nie chce tyle kupowac i sie tak bardzo wkrecac a jak bede miala tyle rzeczy to zglupieje calkiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tez tak skoncze jesli dlugo sie nie bedzie udawac. Ja od razu testy b owu kupilam bo wiem ze problem mamy z odpowiednia iloscia seksu. Ten cykl jedynie taki plodny byl...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem. Ale i tak lekarz kazal jeszcze poczekac na monitoring i w ogole... wiec coz innego mi pozostaje? Na prywatne na razie i tak kasy nie mam. Ale przy tych bolach mam nadzieje ze jednak one pracuja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiem ale co zrobic? Na razie czekac a moze milo sie zaskocze i... zaskocze ;p na razie czekam nie chce sie stresowac za bardzo ;p juz i tak mam mega stres bo ciotka 10 lat sie starala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem. Ale wiesz jak to jest. Nie da aie zablokowac mysli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez prawda. Ale chyba na razie to sie tak nie da. Choc negatywnie jestwm nastawiona na ten cykl ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje mam bo w mowie w tamrym cyklu przez kilka dni byla wysoko temperatura.

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ