Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Blogosc wolne, piękna pogoda, opalanie, spacer żyć nie umierać.
Staram się nie myśleć o jutrze, bo panikuje że gin nie będzie chciała mnie umówić na wtorek tylko powie że przyszły tydzień i ze mi cykl przepadnie chciałabym żeby już było jutro i żebym jutro od niej usłyszala 'proszę przyjść jutro rano'..
-
Blogosc wolne, piękna pogoda, opalanie, spacer żyć nie umierać.
Staram się nie myśleć o jutrze, bo panikuje że gin nie będzie chciała mnie umówić na wtorek tylko powie że przyszły tydzień i ze mi cykl przepadnie chciałabym żeby już było jutro i żebym jutro od niej usłyszala 'proszę przyjść jutro rano'.. -
To się nazywa telepatia:)
Ale patrz jaki człowiek głupi, najpierw się denerwowalam żeby się z terminem udało, teraz się denerwuje żeby : lewy był drożny i nie zarosl od lutego bo to będzie źle wróżyć. I żeby nie było żadnej torbieli na prawym bo na monitoringu było ciałko żółte i jeden niepekniety pęcherzyk, a kłuję mnie brzuch i swiruje że na pewno będzie torbiel i cykl w plecy. Heh na głupotę nie ma rady. Ale mam stresa przed jutrem..
Tym bardziej że już wiem jaki to bol. Chociaż bardziej od bólu boję się wyniku.. -
Ja mam skierowanie na kolposkopie, miała ktoras? Już się stresuje. Wyszło podejrzenie jakiejś dysplazji CIN1, lekarz nowi że to jeszcze nic nie znaczy i mam iść badanie zrobić i się póki co nie przejmować... badanie mam na piątek w Katowicach na 9. Taki urlop ...
-
nie miałam tego ale znajoma była. Mówiła że nie było tragedii, na fotelu ginekologicznym siadała i tam taka jakby kamerką oglądał szyjkę, czymś tam przemywał itp.
a z zalecen to nie mogła dwa dni przed współzyc i zadnych leków dopochwowych brac.
CIN1 to faktycznie nie masz sie czym martwic - bedzie dobrze zobaczysz! -
Bo to jest z tego co pamietam w klasyfikacji jako "niewielkie zmiany" i to bardziej sprawdzaja na zas. bo w wiekszosci przypadków wychodzi taki wynik przez jakis stan zapalny infekcje itp. nie martw sie na zapas!
chociaz wiem ze latwo sie mówi, gorzej zrobic trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy!