Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkkaaarrr wrote:Przy okazji, orientujecie się może czy mój gin może dać skierowanie mojemu M na badania?
Myślę, że tak. Mój lekarz mi o tym mówił, prezentując plan działań na najbliższe miesiące - najpierw podstawowe badania u mnie, potem badanie partnera.
skabarka, jasne, idź na badanie. Inaczej będziesz czekać do kolejnego cyklu
Udało mi się trafić do fryzjera. Zakupiłam ostatnie prezenty. Czekam teraz na mojego nieMałża i planuję jakiś miły, spokojny wieczór z nim
A kuchenne szaleństwa od jutra rana. Choć i tak wiem, że będę tu zerkać, to już nałóg
-
Byłam u lekarza i orzekł co następuje. Nie ma powodów do niepokoju, rok starań jeszcze nie minął więc nie myśleć, nie szukać u siebie chorób tylko serduszkować z 'z przyjemnością'. Jak już koniecznie chcemy się czymś wspomagać to robić testy owulacyjne i przebadać partnera "bo to nigdy nie zaszkodzi". Dał skierowanie i kazał wrócić z wynikami.
-
nick nieaktualnyno ja przy pobieraniu nie mdleje, ale okropnie sie tego boję i zawsze serce mi jak głupie wali ale co zrobisz, trzeba to trzeba
tylko muszę w sobie zwalczyć chęć zrobienia bety, bo tylko się zdołuję - raczej za wcześnie na jakikolwiek wynik to tak jak z robieniem testów sikanych - wiem że będzie za wcześnie, wiem że nic nie wyjdzie ale i tak je robię, a później się dołuję że faktycznie nic nie ma ot głupia ja, głupia -
Ty masz dziś taki ładny skok temperatury, że przynajmniej jest jakiś powód do optymizmu
Nie potrafiłam się dziś powstrzymać i zakupiłam testy w Rossmanie... tak na zapas, korzystając z promocji i ostatnich szczęśliwych wyników innych użytkowniczek naszego forum. Byłam tak przekonująca, że na kupno skusiła się też moja koleżanka, która wcale się nie starakama005 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhahaha Lianna rozbawiłaś mnie
ja wczoraj kupiłam bobo testy w aptece - w jednym opakowaniu są dwa testy - jeden strumieniowy o czułości 10 i drugi płytkowy o czułości 25 także w sumie mam 2 takie i 2 takie i jeden pink test... także zabawa do końca roku gwarantowana -
Dzięki za miłe przywitanie
Co do testów to mam jeden w domu i na razie nie bedę kupować
Jeśli chodzi o magię świąt na pewno coś w tym jest my ostatnio jak serduszkowaliśmy nie czułam nacisku że trzeba a były takie momenty.
Tak bym chciała aby udało się
-
Ja nie mam żadnych testów ciążowych. Będę musiała się w nie po owu zaopatrzyć
My dzisiaj po północy pojechaliśmy do Tesco z nadzieją że nie będzie kolejek. Tia... tłum ludzi chyba wpadl na ten sam pomysł. Po zakupach i wrzuceniu wszystkiego do lodówki nowe mleko mi się już nie zmieściło. Dobrze że może stać w temp pokojowej -
nick nieaktualnyJa za pare dni mam termin @ i nie mam jak narazie ani jednego w domu Ja to zawsze boje sie przed kupowac, bo potem mnie kusza zeby je zrobic Tyle razy juz robilam dwa dni lub dzien przed @ i tylko rozczarowanie, od tego czasu postanowilam nie kupowac zadnego przed spozniajaca sie @ .. takze pewnie zatestuje jako ostatnia lub wcale jesli @ sie pojawi Ale za was trzymam kciuki. Kiedy testujecie ??
-
nick nieaktualnydzień dobry
melduję sie już po upuszczeniu krwi aż mi się niedobrze zrobiło ze stresu
ja te testy mam i jak je robie to i tak z założeniem że nie wyjdą więc stresu jako takiego przed robieniem nie ma, tylko dołek jak jednak jedna krecha wychodzi ale te dołki są krótkotrwałe na szczęście - ot nie wyszło to nie wyszło co zrobisz, nic nie zrobisz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny