X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane!
    Życzę przede wszystkim aby ten czas był radosny, wymarzony spędzony w gronie najbliższych :-) aby wszystkie troski i zmartwienia odeszły w kąt a przede wszystkim życzę dużo cierpliwości :-) i oby w przyszłe święta to był Nasz Czas! <3 :-)

Katarzyna_121 lubi tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Choinka w pełni", do dzieła miłe panie, do dzieła, bez wymówek :P

Frelka lubi tę wiadomość

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, jak tam po wigilii ? U mnie oprocz tego, ze ledwo chodze z przejedzenia to spoko :D

toreadorek lubi tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z przejedzenia i niewyspania. To drugie dzięki ludziom kręcącym się po klatce schodowej i wydzierającym się do tego, co powodowało że nas pies non stop czekał od 1 do 3 w nocy.

Ja jeszcze 2 dni @ a potem same przyjemności i oby owocne :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech sie szybko konczy i wtedy do dziela ! :D Ja napewno zaniedlugo sie z nia przywitam ( @ ) .. Lecz nie narzekalabym gdyby o mnie zapomniala :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej dziewczyny :) ja się ledwo toczę :D co roku się w Święta pilnowała, a w tym roku sobie odpuściła i poświętowałam ;)

za trzy dni na bete ide... oszaleje do tego czasu....

katarzyna a jak Twoje odczucia przed terminem @??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak narazie nie czuje sie ani ciążowo ani jak na okres..ciężko mi to odróżnić..brzuch nie boli..piersi też nic a nic..temperatura też taka sobie, jutro pewnie jeszcze niżej spadnie..ty jak sie czujesz? Tempka nadal wysoko ! :)Trzymam kciuki za bete, oczywiście od razu daj tu nam znać !! :D :) życzę wam kochane jutro mile spędzonego dnia <3 Uciekam do łóżka, padam z nóg.Dobranoc :) <3 ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja temp wysoko bo lutkę biorę ;) także ja się w tym cyklu nie sugeruję niczym. Fakt, że w tamtym cyklu po owu też miałam wysoką temp i bez lutki, ale miałam też jak co miesiac kilka stałych objawów przed @... więc wnioskuję iż lutka moja odczucia zaburzyła, bo ponoć tak sie zdarza :)

no ja bym chciała iść już spać, ale syn podjarany nowymi zabawkami ani myśli sie położyć ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój synek też sie bardzo cieszył. Nie wiedział czym sie zacząć bawić. No i jeden prezent musiał mieć dziś blisko łóżka :) Nawet czasu nie miał żeby zjeść :)

• Lianna Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) I ja mam dość obżarstwa, ledwo mam siły na cokolwiek!
    Jutro nic już chyba nie tknę ;)
    Czekam już na owulację, więc póki co przynajmniej nie doszukuję się żadnych objawów...

PWZJp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lianna owocnej owulki <3 ;*
    Ja czuje ze dzis znowu bede sie opychac :D Dzisiaj jedziemy do siostry na obiad :D Aaa co mi tam swieta sa, odchudac sie bede po :P Lub wcale gdyby pojawil sie groszek =)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj do rodzinki mojego M. jedziemy, ale alleluja popołudniu więc będziemy krócej siedzieć :D

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój M w pracy do 17, więc ja sama z synusiem :) oglądamy sobie od rana bajki świąteczne, jemy bardzo świąteczne śniadanie - tosty ;) może później przejdziemy się do dziadków... :) ale póki co odpoczywamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj D. tez mial dzisiaj pracowac,ale zostal z nami w domu =) My tez przedwczoraj ogladalismy Kevina a wczoraj tupot malych stop :D wlasnie leci powtorka na tvn :D

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, umieram z przejedzenia, choć tak zupełnie uczciwie wcale dużo nie zjadłam, nawet nie spróbowałam wszystkiego, ani w wigilie, ani wczoraj... Idziemy z moim M dziś na mały spacer, może uda się spalić choć odrobinę świątecznego obżarstwa.

U mnie owulka w tym cyklu chyba jednak przyjdzie 'planowo' choć dawała nieśmiałe oznaki niemalże od początku cyklu i myślałam, że zawita wcześniej. Dziś 14dc, ostatnio była 16/17. Mogłaby być tak miła i nadejść na przykład już dziś lub jutro :) wtedy, jakby się udało to by była taka prawdziwie świąteczna fasolka :D

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak masz 2-3 dni do owu to stosunkowo udanych starań życzę :D

powiem Wam, że w sumie to ja też dużo nie zjadłam, ale jednak świąteczne jedzenie jest ciężkie i chyba to mi głównie przeszkadza i powoduje uczucie ciężkości. Na co dzień raczej lekko i zdrowo jemy, a kapusta z grzybami, pierogi, smażone ryby, a w pierwszy dzień świąt mięsa, sałatki z majonezem... to całkowite przeciwieństwo tego co preferujemy ;)

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jeszcze świątecznie :)

Od 19 grudnia przestałam mierzyć temperaturę, obserwować się, nawet testów owulacyjnych nie robiłam :P Postanowiłam oddać się w ręce Świątecznej Magii :) Dobrze mi z tym, nawet bardzo. Pierwszy raz od tego czasu zaglądnęłam na OF (i w ogóle na internet) i dziś zaznaczyłam jedynie śluz :P ;)

Życzę Spokojnego, drugiego dnia Świąt! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 13:32

skabarka, Molekuła lubią tę wiadomość

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dzisiaj znowu za duzo najadlam :/ salatka z majonezem, kapusta.. ryba..czuje sie jak slon. Ale od jutro trzeba sie troche ograniczyc =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia mnie tak wzdęło że wyglądam jak słoń ;)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj za dużo nie zjadłam. Chyba jestem totalnie przemęczona i przejedzona :P

1usapiqvhk164civ.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ