Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane!
Życzę przede wszystkim aby ten czas był radosny, wymarzony spędzony w gronie najbliższych aby wszystkie troski i zmartwienia odeszły w kąt a przede wszystkim życzę dużo cierpliwości i oby w przyszłe święta to był Nasz Czas!Katarzyna_121 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja z przejedzenia i niewyspania. To drugie dzięki ludziom kręcącym się po klatce schodowej i wydzierającym się do tego, co powodowało że nas pies non stop czekał od 1 do 3 w nocy.
Ja jeszcze 2 dni @ a potem same przyjemności i oby owocne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak narazie nie czuje sie ani ciążowo ani jak na okres..ciężko mi to odróżnić..brzuch nie boli..piersi też nic a nic..temperatura też taka sobie, jutro pewnie jeszcze niżej spadnie..ty jak sie czujesz? Tempka nadal wysoko ! :)Trzymam kciuki za bete, oczywiście od razu daj tu nam znać !! życzę wam kochane jutro mile spędzonego dnia Uciekam do łóżka, padam z nóg.Dobranoc ;*
-
nick nieaktualnymoja temp wysoko bo lutkę biorę także ja się w tym cyklu nie sugeruję niczym. Fakt, że w tamtym cyklu po owu też miałam wysoką temp i bez lutki, ale miałam też jak co miesiac kilka stałych objawów przed @... więc wnioskuję iż lutka moja odczucia zaburzyła, bo ponoć tak sie zdarza
no ja bym chciała iść już spać, ale syn podjarany nowymi zabawkami ani myśli sie położyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa, umieram z przejedzenia, choć tak zupełnie uczciwie wcale dużo nie zjadłam, nawet nie spróbowałam wszystkiego, ani w wigilie, ani wczoraj... Idziemy z moim M dziś na mały spacer, może uda się spalić choć odrobinę świątecznego obżarstwa.
U mnie owulka w tym cyklu chyba jednak przyjdzie 'planowo' choć dawała nieśmiałe oznaki niemalże od początku cyklu i myślałam, że zawita wcześniej. Dziś 14dc, ostatnio była 16/17. Mogłaby być tak miła i nadejść na przykład już dziś lub jutro wtedy, jakby się udało to by była taka prawdziwie świąteczna fasolka -
nick nieaktualnyno to jak masz 2-3 dni do owu to stosunkowo udanych starań życzę
powiem Wam, że w sumie to ja też dużo nie zjadłam, ale jednak świąteczne jedzenie jest ciężkie i chyba to mi głównie przeszkadza i powoduje uczucie ciężkości. Na co dzień raczej lekko i zdrowo jemy, a kapusta z grzybami, pierogi, smażone ryby, a w pierwszy dzień świąt mięsa, sałatki z majonezem... to całkowite przeciwieństwo tego co preferujemy -
Witam jeszcze świątecznie
Od 19 grudnia przestałam mierzyć temperaturę, obserwować się, nawet testów owulacyjnych nie robiłam Postanowiłam oddać się w ręce Świątecznej Magii Dobrze mi z tym, nawet bardzo. Pierwszy raz od tego czasu zaglądnęłam na OF (i w ogóle na internet) i dziś zaznaczyłam jedynie śluz
Życzę Spokojnego, drugiego dnia Świąt! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 13:32
skabarka, Molekuła lubią tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny