Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
skabarka wrote:kreska pojawiać się zaczęła po pół minuty, po dwóch cyknęłam fotkę, wołam męża (ręce mi się trzęsą): Chodź tu popatrz, bo mnie wzrok zawodzi!! Czy Ty widzisz tu dwie kreski?!?!"
A on tak zerknął i: "nooo są dwie i co?!?"
A ja: "Piotrek to jest TEN test i TE dwie kreski!!!"
Mina męża bezcenna tak jak stałam, to wyparowałam na bete o 14 będą wyniki. Zobaczymy co tam piszczy w trawie, bo nie czuje się ciążowo!!
a jeszcze trądzik mi wyskoczył tak przed @ ;-/
jedyny znak to piersi - od wczoraj rozmiar większe i mega bolesne.
Ale kawa nadal mi smakuje
Ojej! GRATULACJE!!! super, dwie piękne kreseczkiSYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny35,2 !!!!!!!!!!!!!!!!
aż sie boję cieszyć!! a najchętniej bym skakała ze szczęścia
rozsyłam wiruski zatem!!!! <wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski><wiruski>czekolada, kkkaaarrr, Molekuła, Katada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skabarka, gratulacje jak cudnie!!!
Zdrowo rośnijcie, wiruski oczywiście łapię i dziękuję Ci za nadzieję - bo skoro szczególnie ciążowych objawów nie miałaś, a jednak się udało... To spróbuję i ja nie tragizować jak zawsze w drugiej połowie cyklu.
Mamy pierwszą świąteczną fasolkę w naszym wątku, ale fajnie -
nick nieaktualnyLianna - ja dwa dni temu zrobiłam test - negatywny - wczoraj na buzi mi trądzik wyskoczył i piersi nabrzmiałe się zrobiły, no ale to przed @ u mnie norma!! I byłam pewna że to już @ idzie. Nawet się na lutkę pogniewałam i wczoraj nie wzięłam, z nastawianiem że niech już @ przyjdzie i będzie z głowy rano patrzę, piersi nadal nabrzmiałe i bolesna, trądzik jest, na odczepnego zmierzyłam temp - byłam pewna że zobaczę spadek i tu hopsa 2 kreski w górę!!! To mnie zastanowiło i dla świętego spokoju zrobiłam test i taka niespodzianka była!! No w życiu w tym cyklu bym się nie spodziewała, że się udało!! jednak organizm to przewrotny jest
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:A ja nic przez swieta nie pilam oprocz wody i herbaty ale na sylwestra chyba bede mogla bo czuje jak @ sie zbliza..brzuch mnie strasznie boli i jest bardzo napiety, do tego okropny bol plecow a taka mialam nadzieje na ten miesiac
Ja mam to samo Tylko że u mnie 19 dc dopiero a ja z bólu już zwijam się dodatkowo ostatnio bolał mnie jajnik z którego była owulka i boję się że torbiel i teraz nadchodzi @ szybciej. Po prostu nie wytrzymuje z bólu
Skabarka Gratulowałam ale jeszcze raz Ściskam Cię mocno -
nick nieaktualny
-
Ja się nie nastawiam już pozytywnie właśnie piję lampkę czerwonego wina.
Nie wiem Jak Mój to robi ale on zawsze wie że dostanę @. Poznaje po wzgórku łonowym że nadchodzi wredota. Może to śmieszne ale się nigdy nie pomylił no i te bóle a temperatura nie świadczy o niczym spodziewam się spadku na dniach.