Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzejdzie nam I w sumie juz po swietach ..
Bylismy z moim D. u siostry na obiedzie jak juz wspomnialam, siosta dwa tygodnie temu przeszla lyzeczkowanie.. Nie wiedzialam jak ja pocieszyc Same nieszczescia w tym roku Smierc naszej mamy a teraz u nas dwa poronienia Niech ten rok sie juz konczy Mam nadzieje ze nowy bedzie lepszy, zaczynawszy od pozytywnego testu ciazowego,czego kazdej z nas zycze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywaham się czy iść... robiłam dzisiaj sikany i oczywiście negatywny ;-/ i sama nie wiem co tu zrobić ;-/ jutro postaram się gina mojego namierzyć bo w poniedziałek powinnam mieć wizytę, ale tak się zastanawiam czy on będzie przyjmować w ogóle między świętami a nowym rokiem bo wiem że wyjeżdżał do karpacza na święta ;-/ jeśli będzie w poniedziałek to bete sobie daruje, a jeśli go nie będzie no to pójdę, bo muszę sprawdzić czy mogę już lutkę odstawić ;-/
już męża dzisiaj oswoiłam z myślą, że cykl stracony. Nawet wyjątkowo nie jest mi smutno, czy źle... poprostu nie czuje TEGO czegoś... wiem że się nie udało i już.kama005 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laboratorium 24h! ...! Mogę tylko pomarzyć!
To dziwne, jeszcze niby nie miałam owulacji, a już mam wrażenie, że "nic z tego". Może coś wisi w powietrzu i mamy taki nastrój..?
Dziś mieliśmy spotkanie z przyjaciółmi - długie rozmowy przy winie, gry planszowe... fajnie. Jutro idziemy na wesele.
Zmykam spać. Dobranoc! -
kama005 wrote:ja też zaraz uciekam spać. Wypiliśmy z moim mężem kolejną butelkę wina z wesela
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny ! Wracam do Was po świętach , najedzona i opita A dziś pięknie dni płodne się zaczęły, śluz wodnisty No to owulka zawita po Sylwestrze jakoś Hurrra ! Żadnych wymuszonych starań, tylko poniosą nas sylwestrowe emocje ) A jak tam u Was przygotowania do przywitania Nowego Roku ?Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Hej dziewczyny! Mogę do was dołączyć? Dziś testowałam i sama już nie wiem.
Objawów cała masa.
Do tego cykl zawsze mam 28 dn a tym razem dopiero w 21 dniu owulacja. Pozmieniane jak nigdy. Dziś 33 dzień cyklu a test negatywny. No może cień cienia. Ale dla mnie to negatywny:(
Czuje się inaczej niż przed okresem. Bolą piersi jak oszalałe, nigdy przed okresem mnie nie bolą. Tak od zewnątrz. I do tego jakbym ciągle była na kacu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykreska pojawiać się zaczęła po pół minuty, po dwóch cyknęłam fotkę, wołam męża (ręce mi się trzęsą): Chodź tu popatrz, bo mnie wzrok zawodzi!! Czy Ty widzisz tu dwie kreski?!?!"
A on tak zerknął i: "nooo są dwie i co?!?"
A ja: "Piotrek to jest TEN test i TE dwie kreski!!!"
Mina męża bezcenna tak jak stałam, to wyparowałam na bete o 14 będą wyniki. Zobaczymy co tam piszczy w trawie, bo nie czuje się ciążowo!!
a jeszcze trądzik mi wyskoczył tak przed @ ;-/
jedyny znak to piersi - od wczoraj rozmiar większe i mega bolesne.
Ale kawa nadal mi smakuje