Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejdzie nam =) I w sumie juz po swietach ..
    Bylismy z moim D. u siostry na obiedzie jak juz wspomnialam, siosta dwa tygodnie temu przeszla lyzeczkowanie.. =( Nie wiedzialam jak ja pocieszyc :( Same nieszczescia w tym roku :( Smierc naszej mamy a teraz u nas dwa poronienia :( Niech ten rok sie juz konczy :( Mam nadzieje ze nowy bedzie lepszy, zaczynawszy od pozytywnego testu ciazowego,czego kazdej z nas zycze =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka kiedy wybierasz sie na bete ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    waham się czy iść... robiłam dzisiaj sikany i oczywiście negatywny ;-/ i sama nie wiem co tu zrobić ;-/ jutro postaram się gina mojego namierzyć bo w poniedziałek powinnam mieć wizytę, ale tak się zastanawiam czy on będzie przyjmować w ogóle między świętami a nowym rokiem bo wiem że wyjeżdżał do karpacza na święta ;-/ jeśli będzie w poniedziałek to bete sobie daruje, a jeśli go nie będzie no to pójdę, bo muszę sprawdzić czy mogę już lutkę odstawić ;-/

już męża dzisiaj oswoiłam z myślą, że cykl stracony. Nawet wyjątkowo nie jest mi smutno, czy źle... poprostu nie czuje TEGO czegoś... wiem że się nie udało i już.

kama005 lubi tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka moim zdaniem powinnaś zrobić betę jeszcze przed gin :) Oczywiście jeśli masz taką możliwość. Dla własnego świętego spokoju :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak chyba lepiej , nastawic sie ze sie nie udalo.. potem tylko jest sie rozczarowanym.. ja tez pomalu nastawiam sie na @ ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas lab jest 24h więc można korzystać ;) zobaczę w jakim nastroju wstanę ;)

• Lianna Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laboratorium 24h! ...! Mogę tylko pomarzyć!
    To dziwne, jeszcze niby nie miałam owulacji, a już mam wrażenie, że "nic z tego". Może coś wisi w powietrzu i mamy taki nastrój..?
    Dziś mieliśmy spotkanie z przyjaciółmi - długie rozmowy przy winie, gry planszowe... fajnie. Jutro idziemy na wesele.
    Zmykam spać. Dobranoc!

PWZJp2.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zamiar w tym cyklu się nie nastawiać. Trudno... jak @ przyjdzie to przyjdzie i będzie miesiąc dłużej w pracy jak nie przyjdzie to będzie super!

1usapiqvhk164civ.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zaraz uciekam spać. Wypiliśmy z moim mężem kolejną butelkę wina z wesela :D

1usapiqvhk164civ.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    ja też zaraz uciekam spać. Wypiliśmy z moim mężem kolejną butelkę wina z wesela :D
    nam już tylko 3 buteleczki zostały, a była całkiem pokaźna winniczka.. Ostatnio tak sobie nawet pomyślałam, że wypadałoby je wszystkie wypić przed fasolką, bo potem to ho ho ho, w końcu nie każde wino nadaje się do leżakowania :)

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę testować 9 stycznia

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to chyba musimy chlać codziennie po kilka butelek by to wypić przed fasolką :D

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nic przez swieta nie pilam oprocz wody i herbaty :/ ale na sylwestra chyba bede mogla bo czuje jak @ sie zbliza..brzuch mnie strasznie boli i jest bardzo napiety, do tego okropny bol plecow :( a taka mialam nadzieje na ten miesiac :( :/

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny ! :-D Wracam do Was po świętach , najedzona i opita :-D A dziś pięknie dni płodne się zaczęły, śluz wodnisty :-) No to owulka zawita po Sylwestrze jakoś :-D Hurrra :-) ! Żadnych wymuszonych starań, tylko poniosą nas sylwestrowe emocje :-)) A jak tam u Was przygotowania do przywitania Nowego Roku ? :-)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Viki Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Mogę do was dołączyć? Dziś testowałam i sama już nie wiem.
    Objawów cała masa.

Do tego cykl zawsze mam 28 dn a tym razem dopiero w 21 dniu owulacja. Pozmieniane jak nigdy. Dziś 33 dzień cyklu a test negatywny. No może cień cienia. Ale dla mnie to negatywny:(

Czuje się inaczej niż przed okresem. Bolą piersi jak oszalałe, nigdy przed okresem mnie nie bolą. Tak od zewnątrz. I do tego jakbym ciągle była na kacu...

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dzień gnicia w domu.. Nie lubię!

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga

http://www.tinypic.pl/4f4mvubuexnc

czy Wy widzicie tu drugą kreskę????
    aż z wrażenia poszłam na bete :)

o 14 wyniki, do tego czasu zniosę jajko ;)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę !!! :-)) Po jakim czasie od zrobienia testu to zdjęcie robiłaś ? :-) trzymam kciuki mocno za bete teraz !! :-))

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Viki Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka- gratuluje!!!

Jak nic ciąża:))))

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kreska pojawiać się zaczęła po pół minuty, po dwóch cyknęłam fotkę, wołam męża (ręce mi się trzęsą): Chodź tu popatrz, bo mnie wzrok zawodzi!! Czy Ty widzisz tu dwie kreski?!?!"
    A on tak zerknął i: "nooo są dwie i co?!?"
    A ja: "Piotrek to jest TEN test i TE dwie kreski!!!"

Mina męża bezcenna :D tak jak stałam, to wyparowałam na bete :D o 14 będą wyniki. Zobaczymy co tam piszczy w trawie, bo nie czuje się ciążowo!!
    a jeszcze trądzik mi wyskoczył tak przed @ ;-/
    jedyny znak to piersi - od wczoraj rozmiar większe i mega bolesne.
    Ale kawa nadal mi smakuje :)

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ