Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja ciągle mam pokrzywkę, ale już nie taką ostrą. Męczę się z nią, ale przestałam brać leki, bo to sterydy - naczytałam się, że mogą być szkodliwe dla ciąży...
Byłam dziś na becie - wyniki mogą być wieczorem, jutro rano lub nawet pojutrze / - ze względu na jutrzejsze święto.
-
nick nieaktualny
-
Daj znać jakie wyniki Ci tam wyszły na becie jak juz bedzie wiadomo W ciazy tez tak moze byc ze czujesz sie jak na @ Moja kolezanka tak miala , tydzien jej sie spozniał testy pozytywne ale ona nadal nie wierzyła że to fasolka bo czuła się identycznie jak na @ zawsze
Gabi. lubi tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
anucha wrote:Molekuła, a dostałaś @?Może jeszcze nic straconego!
Nie dostałam, niby mam dostać jutro ale nie czuje się jak na @. Pewnie się spóźni, ale z ciąży nici bo negatyw jak byk.
Nie słyszałam jeszcze żeby komuś wyszedł negatyw 14dpo i się okazało że jednak ciąża..
-
Gabi. wrote:Odebrałam wyniki...hcg <0,1. Podkusiło mnie też coś i zrobiłam badania: progesteronu, prolaktyny i TSH.
Wyników prog i prol jeszcze nie ma ale TSH już jest: 11,310 !! Norma jest od 0,4 do 4,0!
Nie smutaj, jeden lek i wszystko będzie pod kontrolą Dobrze że zbadałaś te hormony!Gabi. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa Cie Czekolada cały czas podglądam nie udostepnilam bo nic tam nie ma... Ale chciałbym jeszcze się starać ale obiecałam mężowi ze ten jeden miesiąc i koniec... Kurde mogła ta malpa nie przychodzić do Ciebie aby ten cykl był zielony :-*
czekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rose123 wrote:Cześć dziewczyny!
Ja również 'czekam' na miesiączkę z typowymi objawami ale z nadzieją, że może się jednak udało Testować mogę koło weekendu
Ja mam identycznie.. czuję się jakbym już miała dostać @ a powinna przyjść dopiero w poniedziałek.. czekam i wariujęAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."