Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, nadziei nie tracę i wy też nie traccie Ja z moim mężem będziemy starali się wykorzystać ten czas na ćwiczenia, zdrowe jedzenie i wszystko co wspomaga płodność ewentualnie za jakieś dwa miesiące jeśli się nie uda, pójdziemy do lekarza zobaczyć co jest nie tak Mój poranny płacz jeszcze bardziej zmotywował mojego mężczyznę
-
nick nieaktualnyJa jestem w rozjazdach i podczytuje tylko z tel. Wyjazd na sylwka słabo sprzyjał staraniom no ale może coś z tego wyjdzie. Biorę inofem i oprócz częstych wizyt w wc mię widzę różnicy w cyklu. Powodzenia dla wszystkich!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 09:30
-
karolka22 wrote:Kkkaaarrr ja też mam testować w okolicach 14.01 i na bank nie wytrzymam, zwłaszcza że mam kilka testów w domu.. Wszystko mnie boli od owulacji ale jakoś się nie nakrecam bo poza brzuchem to nic nowego u mnie, poza tym wiem że za wczas na objawy.. Ale zawsze jest to takie pragnienie.. I mam takie uczucie że mimo wszystko mogło się udać, ale to nie jest,takie przekonanie jak co miesiąc że o napewno się udało.. A fajnie by było bo jakby wszystko poszło dobrze to rodziłabym prawie na swoje urodZiny, bo jestem z września, taki mały prezent
ja zaciskam zęby i czekam do 14.01. Nie mam w domu żadnego testu i apteki omijam szerokim łukiem, aby nie kusiło. Mnie też prawie od samej owulki boli podbrzusze, czasem kłuje po lewo, czasem tak na środku, niby jak na @, ale trochę inaczej, na pewno słabiej. Wkręcam sobie od 3 dni, że 'biust mi urósł', ale jako, że jestem posiadaczką bardzo małego biustu, to nawet bez wyczekiwania na fasolkę miewałam okresy wmawiania sobie, że 'na pewno urósł'.
Z mężem na początku chcieliśmy rodzić na wiosnę, ale teraz jest nam już wszystko jedno, wrzesień brzmi idealnie -
nick nieaktualnyDziewczyny, pytanie do Was. Może któraś będzie umiała doradzić - jest 5dpo, jestem świeżo po samoistnym poronieniu. Teoretycznie miałam czekać z lekami i staraniami do 1@, ale się nie posłuchałam. Zaczęłam brać bromka, pić infolic i tak się łudzę, że się udało...a teraz nie wiem, co dalej - brać luteinę? Jaką dawkę? Od kiedy? W środę chcę iść do lekarza. Z jednej strony boję się brać dodatkowych leków, żeby nie zaburzyć naturalnego cyklu, z drugiej boję się zwlekać, bo nawet te 2 dni mogą zrobić różnicę...
-
Chica, nie mam żadnego doświadczenia z tymi lekami, nie doradzę.
Wróciłam właśnie z pobierania krwi. Grrrrrrrrrr Co za miejsce! Babka w rejestracji ewidentnie inaczej traktuje pacjentów prywatnych i tych na nfz. Stały klient (prywatny) wchodzi poza kolejką. A laborantka rozwaliła mi żyłę. Kurczę, no ja wiem, że nie najłatwiej mi pobrać krew, ale bez przesady
Mam nadzieję, że to zdenerwowanie nie wpłynie na wynik prolaktyny. To chyba niemożliwe, prawda?
Objawy u mnie zniknęły wszelkie. Wczoraj jeszcze się łudziłam, cały dzień ciągnął mnie jajnik aż po pachwinę. Gdyby to nie był wolny dzień, wzięłabym jakieś prochy, bo ledwo stałam. A dziś cisza. Piersi normalne, nietkliwe, miękkie, jajniki nie dają o sobie znać...
Dzień dobry w ogóle wszystkim. Od tego powinnam zacząćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:07
-
nick nieaktualnyHej wam ja mam dostać @ między 9-11 stycznia. Miałam olać ten cykl i nic nie mierzyć i nie sprawdzać ale nie umiem nie mierze temp owu wyznaczyłam przez śluz i ból brzucha. Teraz boli mnie na @ w końcu zostały 4 dni wiec pewnie przyjdzie ach... Z mężem stwierdziliśmy ze staramy się ten miesiąc i jak ma być to będzie jak nie to nie.. W czerwcu poronilam i mówiliśmy sobie ze tak miało być i tyle... dlatego teraz takie postanowienie zwłaszcza ze wtedy od razu się udało... Tylko teraz mam jeszcze jakaś infekcje kurde wszystko na raz ale narzekam przepraszam. Życzę wszystkim zielonego stycznia
-
A mi dzisiaj wyszedł pozytywny test owulacyjny. Znaczy się unormowało się i pewnie znowu wrócę do cykli 31 dniowych
Niestety nie będziemy raczej dzisiaj działać bo mój się źle czuje Wczoraj było i musi chyba wystarczyćskabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
U mnie dziś niestety negatyw
Trudno, narazie zawieszamy starania w związku z sytuacją w pracy.
Mam małą nadziejkę, że niedługo zostaną ponowione i zdążę zobaczyć 2 kreseczki przed magiczną 30stką..
Trzymam kciuki za wszystkie starające się i testerki! :* -
karolka22 wrote:Ej laski, was też tak bolą krzyże po owulacji? Zresztą ja cała obolała w tym cyklu jestem.. Od dwóch dni już nie wiem co ze sobą zrobić.. Na pierwsze objawy za wcześnie, ale jeśli wyniknie z tego fasolka to złościć się nie będę, że tak cierpię
mnie męczą zakwasy, mimo że nic nie robiłam, kłucie w krzyżu i ogólnie mam wrażenie ze się rozpadamPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine jestem pod wrażeniem wykresu, nic tylko kolejne zielone punkty!!!
Molekuła, a dostałaś @?Może jeszcze nic straconego!
karolka22 ja też mam ten cykl od owulacji mega bolesny - w owulacje to aż w łóżku leżałam z termoforem na brzuchu tak mnie bolało. No i od tego czasu caly czas mnie boli jajnik, podbrzusze i krzyż. Nie wiem czy @ wcześniej się przypałęta czy o co chodzi. Teoretycznie powinna być 11.01 wg ovu, albo 9.01 wg mnie. No jakby to była fasola to bym skakała pod sufit, ale jakoś mam złe przeczucia:/ Może u Ciebie będzie pozytyw:D -
No właśnie dziewczyny, ja wczoraj mialam bardzo rozciągliwy śluz, a po północy jak sie położyłam spać, to takie ciągnięcie w obu jajnikach i macicy..a teraz wlasnie takie lekkie bóle jak na @, no to chyba owulacja? ojj oby tak było bo wczoraj na wieczór więc może ten cykl jeszcze nie jest dla mnie stracony Z rana tempka jeszcze niska była. A infekcja dróg moczowych już sobie poszła Jaki macie śluz w dniu owulacji ?? Bo ja nie widze u siebie prawie nic dzisiaj..
Justine M lubi tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Helloooołłłł
Jak Was dużo Tu teraz Witam wszystkich
U mnie właśnie przyszła @ umówiłam się do lekarza i akurat będę miała 15 dc więc zobacze co z moimi jajeczkami
Katarzyna między Nami jest parę dni różnicy
Natalka jak miło że odezwałaś się myślę co u Ciebie ale nie mam wykresu udostępnionego i nie wiedziałam co się z Tobą dzieje