Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik, idziemy łeb w łeb i powiem Ci, że ja też się zaczynam łamać, chociaż obiecałam sobie (specjalnie biorąc Was Dziewczyny za świadków ), że do 10 wytrzymam. Dziś już wiem, że raczej nie podołam. Mam bardzo silną wolę i ona robi ze mną co chce
Żeby się przekonać, że jednak robienie tak wcześnie testu ma sens przejrzałam całą galerię testów, które w podobnym czasie po ovu innych wychodziły pozytywne
Ale trzymam kciuki, żeby Tobie udało się dotrzymać postanowienia -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Poz!omka - chyba zakupię sobie ten preparat, poradzę się jeszcze lekarza czy nie będzie za dużo, bo teraz biorę: magnez, wit B6, kwas foliowy i wapno ze wględu na te uczulenia...
Aniulek - czytałam sporo o potwierdzonych pierwszych ciążowych objawach dziewczyn i nie wydaje mi się żeby to co opisujesz było zbyt wczesne - wiele dziewczyn ma bóle piersi/sutków nawet zaraz po owulacji w ciąży
Ale nie warto się nakręcać zbytnio, żeby potem się za mocno nie rozczarować (choć sama wiem, że ciężko z tym ) -
Też bardzo dużo czytałam, ale ponownie pytam żeby się upewnić i tylko po raz setny uśmiechnąć D jutro piąty dzień jak mi się spóźnia @ i tak jestem szczęśliwa ze może w końcu się udało, boje sę testu robić że po raz kolejny że wyjdzie negatywny Bo przecież do tygodnia może się spóźniać.. ale na szczęście ciekawość wygrywa ze strachem rano lecę po test
-
Wątek nam się rozrasta widzę, że okres choinkowy sprzyjał staraniom. Teraz trzymajmy kciuki za nas wszystkie, aby te starania okazały się owocne. Nie powiem, zazdroszczę tym z was, które testują np. już jutro. Ja czekam do 14.01, a to wydaje się jeszcze kawał czasu...
Strasznie mi zimno dziś, siedzę cały wieczór i dosłownie trzęsę się z zimna, mam nadzieję, że to nie jakieś choróbsko! -
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wszystkie testujące! aby Wam się udało na ten nowy rok. Ja mam testować jutro ale nie chcę, tyle że mój mąż nalega. Ciągle mówi, że napewno się udało a ja jakoś przestałam wierzyć. Mam wszystkie objawy na okres, wielkie bolące piersi i sutki, bóle podbrzusza i kłucie jajników:)) ale test muszę zrobić bo M nalega;)) powodzenia moje drogie!!
-
Też trzymam kciuki za zielony styczeń! Ja mam dostać tzn, nie dostać małpiszona 11.01, testu nawet nie kupowałam i chyba nie kupię. No chyba że @ się na mnie w końcu obrazi...Na razie oczywiście, mam ciążę urojoną, czyli ból jajnika od samej ovu, od wczoraj bóle jak na małpę no i wielkie bolące (.)(.) .No i dużo kremowego śluzu. Za te 6 dni to ja tu chyba osiwieje wariatka:/
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aniulek02 wrote:Ja pomimo bólu sutkow, spóźniającego o 4dni okresu, obfitego śluzu itp. dostałam właśnie okres ;(Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."