Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Frelka Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, idziemy łeb w łeb i powiem Ci, że ja też się zaczynam łamać, chociaż obiecałam sobie (specjalnie biorąc Was Dziewczyny za świadków ;)), że do 10 wytrzymam. Dziś już wiem, że raczej nie podołam. Mam bardzo silną wolę i ona robi ze mną co chce :P
    Żeby się przekonać, że jednak robienie tak wcześnie testu ma sens przejrzałam całą galerię testów, które w podobnym czasie po ovu innych wychodziły pozytywne :P

Ale trzymam kciuki, żeby Tobie udało się dotrzymać postanowienia <3 ;)

Aniołek [*] 21.11.2013, 5 tc
    Krupeczka <3 29.08.2015
    0e8cf70093.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) to mój 3 cykl starań, 9 stycznia mam dostać @. Tego dnia mam też zamiar testować. Strasznie bolą mnie sutki i to na tyle z moich objawów. Temp. rano 37... Czekam z niecierpliwością :) Pozdrawiam.

• Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Poz!omka :) - chyba zakupię sobie ten preparat, poradzę się jeszcze lekarza czy nie będzie za dużo, bo teraz biorę: magnez, wit B6, kwas foliowy i wapno ze wględu na te uczulenia...

Aniulek - czytałam sporo o potwierdzonych pierwszych ciążowych objawach dziewczyn i nie wydaje mi się żeby to co opisujesz było zbyt wczesne - wiele dziewczyn ma bóle piersi/sutków nawet zaraz po owulacji w ciąży ;)
    Ale nie warto się nakręcać zbytnio, żeby potem się za mocno nie rozczarować (choć sama wiem, że ciężko z tym :D )

• Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelka i Poz!omka - dziękuję za pocieszenie i danie nadziei :)

Trzymam mocno kciuki za Was wszytskie dziewczyny! :)

Dajcie koniecznie znać jak zatestujecie!

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pregna plus ma w sobie witamine B6, witamine B12, kwas foliowy, żelazo, cynk, jod i kwasy omega 3. Naprawdę polecam :-) I trzymam kciuki ! :-)

Gabi. lubi tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:37

20140607580114.png

• aniulek02 Debiutantka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bardzo dużo czytałam, ale ponownie pytam żeby się upewnić i tylko po raz setny uśmiechnąć D jutro piąty dzień jak mi się spóźnia @ i tak jestem szczęśliwa ze może w końcu się udało, boje sę testu robić że po raz kolejny że wyjdzie negatywny :/ Bo przecież do tygodnia może się spóźniać.. ale na szczęście ciekawość wygrywa ze strachem :) rano lecę po test

• Molekuła Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, mam tak samo, boję sie zrobić test
    Jabky to miało cokolwiek zmienić:P fasolka jest albo jej nie ma i w momencie testu nic nie możemy zrobić.

<stres przed jutrzejszym porankiem>

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek nam się rozrasta :) widzę, że okres choinkowy sprzyjał staraniom. Teraz trzymajmy kciuki za nas wszystkie, aby te starania okazały się owocne. Nie powiem, zazdroszczę tym z was, które testują np. już jutro. Ja czekam do 14.01, a to wydaje się jeszcze kawał czasu...

Strasznie mi zimno dziś, siedzę cały wieczór i dosłownie trzęsę się z zimna, mam nadzieję, że to nie jakieś choróbsko! :(

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czuję stres przed testowaniem! Także łączę się w tym z Wami ;)

TRZYMAM KCIUKI ZA NAS i życzę spokojnej nocy :)

• aniulek02 Debiutantka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To powodzenia kobity :) ja nie mogę spać z tej ciekawości ;)

• aniulek02 Debiutantka

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi się dłuży :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie testujące!:) aby Wam się udało na ten nowy rok. Ja mam testować jutro ale nie chcę, tyle że mój mąż nalega. Ciągle mówi, że napewno się udało a ja jakoś przestałam wierzyć. Mam wszystkie objawy na okres, wielkie bolące piersi i sutki, bóle podbrzusza i kłucie jajników:)) ale test muszę zrobić bo M nalega;)) powodzenia moje drogie!! :)

• anucha Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też trzymam kciuki za zielony styczeń! Ja mam dostać tzn, nie dostać małpiszona 11.01, testu nawet nie kupowałam i chyba nie kupię. No chyba że @ się na mnie w końcu obrazi...Na razie oczywiście, mam ciążę urojoną, czyli ból jajnika od samej ovu, od wczoraj bóle jak na małpę no i wielkie bolące (.)(.) .No i dużo kremowego śluzu. Za te 6 dni to ja tu chyba osiwieje wariatka:/

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:54

cl2sjfv.png
  • aniulek02 Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pomimo bólu sutkow, spóźniającego o 4dni okresu, obfitego śluzu itp. dostałam właśnie okres ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulek przykro mi :( Moze kolejny cykl okaze sie tym szczesliwym.

U mnie @ sie wlansie konczy, wiec wkrotce bede wyliczac do owulki. Jestem troche z tylu w porownaniu do niektorych tutaj =) Trzymam kciuki za wszystkie ktore w krotce testuja =)

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniulek02 wrote:
    Ja pomimo bólu sutkow, spóźniającego o 4dni okresu, obfitego śluzu itp. dostałam właśnie okres ;(
    przykro mi! :(

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• Blondik Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam za WAs wszystkie kciuki, ja juz raczej nie mam szans, wygkres taki dziwny,ze az sie nie chce na niego patrzec...pozostało czekać na @

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FRELKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frelka lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ