Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZielony domek - Napewno dacie sobie rade, moja sasiadka tez ma blizniaki, dwie slodkie dziewczynki mieszkamy w niemczech i tutaj z miasta dostaje sie dodatkowo jakis pieniazek, pewnie w polsce tez takie cos jest.. A rodzice pewnie chetnie wam pomoga. Dacie sobie rade
Skabarka - I musze przyznac mezowi racje, i troche dobrze ze na ciebie nakrzyczal !! Nie nos wiecej !! Lez i odpoczywaj ile tylko mozesz. Teraz maz powinien duzo o was dbac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytrzymam kciuki Oby twoje przeczucie sie nie mylilo ja tez czesto bylam rozczarowana, a jeszcze bardziej towazyszyll mi stress przy robieniu testu ciazowego. Teraz odpuscilam i testy wykonywac bede dopiero po terminie @. od poronienia ani jednego jeszcze nie zdazylam zrobic, bo cykl z miesiaca na miesiac robic sie ktotrzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna_121 wrote:
Skabarka - I musze przyznac mezowi racje, i troche dobrze ze na ciebie nakrzyczal !! Nie nos wiecej !! Lez i odpoczywaj ile tylko mozesz. Teraz maz powinien duzo o was dbac
Leżę Kasiu, leżę i oglądam od pierwszego sezonu pamietniki wampirów, bo nie mam już nowych książek do czytania, wszystkie filmy obejrzałam, a w serialach przerwa świąteczno-noworoczna... więc zacznę o 1 sezonu zostanie mi jeszcze 7 to na jakiś czas mi starczyKatarzyna_121 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję wszystkim, które się wypowiedziały na temat objawów
Trzymam kciuki za wszystkie z Was, które niedługo mają testować.
Zaciążone - nie dźwigajcie, dbajcie o siebie!!!
Skabarka - ja niedługo zacznę oglądać najnowszy sezon pamiętników wampirów
skabarka lubi tę wiadomość