Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie byłam jeszcze nigdy w ciąży, więc niestety nic nie wiem... a też mnie to strasznie frapuje... Ktoś? Coś? Kiedy się zaczynają zmieniać piersi?
(i już wiem, po co jestem na tym forum. przecież gdzie ja bym sobie w realu zadała takie pytania... ) -
Ani w jednej ani w drugiej ciąży NIE ciemniały mi sutki, ale mojej koleżance już tak.
W pierwszej ciąży, gdy jeszcze nie wiedziałam, że jestem piersi bolały jak na @, w drugiej zero jakichkolwiek zmian w piersiach, jednego dnia tylko miałam wrażenie, że są jakby pełniejsze - twardsze, ale żadnej tkliwości czy innego typu spraw.
Dopiero teraz w 11 tygodniu widzę, że są większe. -
nick nieaktualnyu mnie dzień przed zrobieniem testu - czyli ok 10dpo coś zaczęło się dziać z piersiami, a 11dpo były widocznie pełniejsze i bolesne ale nie jakoś strasznie... siateczka żyłek pojawiła się gdzieś dwa dni temu... sutki normalne... żadnych spektakularnych zmian nie widzę
-
nick nieaktualnyMolekuła wrote:no to byłoby na tyle jeśli chodzi o staranie się nie myśleć o ciąży i nie wypatrywać objawów.
dziś 12 dzień po owu, tempka poszła w górę, zimno mi i czuję okropne zmęczenie
Więc już sobie znów marzę o ciąży.
Stwierdziłam też że mam ciemneijsze sutki niż zazwyczaj, ale mąż mi mówi na to że chyba jescze nie wytrzeźwaiałam po sylwestrze.
Czy któraś wie jak to jest z tymi ciemniejącymi sutkami?
zrób test - u mnie tak bylo!!! w 11 dpo temp w górę, zimno jak cholera non stop - ręce i stop jak lód!! 12dpo to już czas -
skabarka wrote:zrób test - u mnie tak bylo!!! w 11 dpo temp w górę, zimno jak cholera non stop - ręce i stop jak lód!! 12dpo to już czas
Zrobiłabym:) Nie wiem tylko czy wolę żyć jeszce w nadzieji i niepewności czy zmierzyć się z rozczarowaniem.
W poprzednim cyklu też mi było zimno przed @, efekt podwyższonej temperatury..
Może się jeszce złamię i zatestuje, dam znać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam ponownie dziewczyny, ja mam ten sam problem co koleżanka wyżej. Do @ 4 dni, dzis 10dpo . Duzo bialego sluzu (zawsze btlo sucho, swedzace sutki i okropne mdlosci). Testowac czy jeszcze za wczesnie ? Moze lepiej poczekac do terminu @?Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
Katarzyna_121 wrote:A dlaczego tylko " srednio " ??
Bo to podwójna odpowiedzialność, mąż ma dwoje dzieci z pierwszego małżeństwa, nasze wspólne i kolejne dwa
Po prostu jest się czego bać, czy damy radę chociażby finansowo.
Na razie dominuje 60% przerażenia, a 40% względnej radości. -
nick nieaktualnyKatarzyna_121 wrote:Skabarka jak sie czujecie ?
a różnie wczoraj kiepsko, dzisiaj dobrze tylko "inteligentnie" wniosłam sama zakupy do domu na 2 piętro - jakoś nie pomyślałam żeby po męża zadzwonić, bo do tej pory radziłam sobie z tym sama - no i oczywiście brzuch mnie rozbolał i zawrotów głowy dostałam ;-/ mąż nakrzyczał i leżę do tej pory ;-/