Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Serdecznie wszystkim Zafasolkowanym gratuluje sciskam Was mocno i lapie wiruski,
tak bym chciała się do Was przylaczyc, ovu była jakos w świeta:) ale
chyba poważnych objawow nie mam procz urojonych jak mdlosci i wysoka tempke ale nie rano tylko w ciągu dnia
wczoraj 9dpo test negatywny to raczej normalne no aletak już chciałam zrobić ;/ normalnie @ powinna przyjść w weekend ale dziś dostałam jakiegoś brązowego plamienia leci ze mnie taki dziwny sluz krew to jeszcze nie jest ale chyba @ nadchodzi
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa, głowa do góry, nowy cykl = nowa szansa. Ja czuję że też lada moment @ przyjedzie bo boli jakby już była:/
Tak btw, to albo mi się wydaje albo okres Świąteczny był jakoś szczególnie "płodny", co drugi post to fasolka:) Pozdrawiam wszystkie szczęściary!Toa lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kobietki!
Teraz już wysyłam Wam pewne wiruski:))) Odebrałam betę: 158,91 ))
Juuupi
Panna B, jutro trzymam kciuki!!! Musisz dotrzymać mi towarzystwa przez kolejne 9 m-cy:)
Do reszty Kobitek: śluz kremowy mam do dziś od tak około 5-6 dnia po owulacji. Jest go dość sporo i gęsty bardzo.
Szyjki macicy nie badam, więc w tym temacie niestety nie pomogę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:17
Molekuła, anucha lubią tę wiadomość
Córcia
-
nick nieaktualnyLianna wrote:Podobno dla ciężarnych normy są inne... nie wiem już sama, rodzinnie obciążona tarczycą jestem i wolę chuchać na zimne. A co czytam w necie na ten temat to tylko mam coraz większe oczy ze strachu.
Testuję w sobotę, żeby w razie porażki nie wpaść w czarną rozpacz przed całym długim dniem poza domem... I żeby w razie okazji do świętowania móc spokojnie spędzić ten czas z moim K
A myślałam o Tobie, patrząc na wyniki, bo prl też mam dość wysoką
nie czytaj głupot w internecie. ja sie ostatnio naczytałam o CMV bo mi dodatnie wyszło i aż bólu brzucha i skurczu dostałam ;-/ a okazało sie że jak zwykle internety kłamią. Gin mnie uspokoiłLianna lubi tę wiadomość
-
U mnie na razie wyszły dwa bladziochy, jutro z rana ide na betke, progesteron i prolaktyne, te dwa ostatnie już tak dla świętego spokoju, bo obstawiam, że jak pójdę do gina, to i tak każe mi wrócić z tymi badaniami
PannaB - u mnie z tymi testami było tak, że moje testy z allegro nic nie pokazywały, dopiero jak kupiłam te apteczne to zaczeły wychodzić kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:10
natalka189 lubi tę wiadomość