Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Betka odebrana, wynosi 88,59 mIU/ml Dziś mój 13 dpo, 29 dc, wynik ok? Za ile dni się powtarza badanie żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta?
Btw, normy są takie:
ciąża 1,3-2 tydzień: 16-156
ciąża 2-3 tydzień: 101-4870
Czy tego mojego hcg nie jest oby za mało? Czy oni tu podają realne tygodnie ciąży, a nie od daty ostatniej miesiączki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 11:06
PannaB, Kucykowa, ceska, Molekuła lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj jakaś katastrofa temperatura mocno w dół na @ za wcześnie, na implantacje już raczej za późno (to 10dpo). Jeśli ten spadek ma oznaczać @ nadchodzącą dziś/jutro to moja faza lutealna skróciłaby się do 9-10 dni czyli katastrofa. Jeśli @ nadejdzie normalnie to mam 'dziwne' wahania temperatury w 2 fazie cyklu czyli to też nie dobrze, bo jakieś hormonki źle pracują. Brzuch cały czas pobolewa jak na @. Ten dzień się bardzo nieładnie dla mnie zaczął
-
Witam. ja niedługo tez zamierzam testować. w grudniu był robiony monitoring dla sprawdzenia czy występuje u mnie owulacja ponieważ pierwszą ciąże poroniłam 18.09.2014 (9 tc. monitoring potwierdził owulację, przytulanie było a teraz tylko czekanie zostaje. jestem przerażona robieniem testu bo boję się rozczarowania.a codzienne mierzenie temperatury mega mnie stresuje bo boję się spadku i wtedy wiadomo co @.
-
kama, dziękuje za dobre słowo i nadzieję, ale jakoś od 2 dni mam złe przeczucia, wcześniej jakoś wierzyłam, że w tym cyklu się uda, a teraz tylko czarne myśli no nic, może mi przejdzie, czas pokaże!
-
PannaB wrote:Dzuls gratuluje ja nie dotarłam na bete z przyczyn technicznych-akumulator w aucie, apotem z pracy nie zdazylam sie wyrwac i ide jutro:) ale rano test znow blady zdaje mi sie to dziwne, 13dpo i bladziochy:(
Dzięki Dziewczyny! PannaB - jak dziś rano robiłam test też się dziwiłam, że ciągle bladzioch, ale betka pokazała co trzeba -
Dżuls, super!!! Gratulacje Betka w normie, ja wczoraj miałam 15 dpo i betka wynosiła 158,91 Także mamy w normie. Powtórzę może w poniedziałek, bo też nie chcę się nakręcać..
Panna B, to jutro zaciskam kciuki ponownie
Też miałam bledziochy, naprawdę Po prostu to bardzo wczesna ciąża, powinnyśmy testy robić po terminie @, a my już szalejemy od razu i wykrywa nam wczesną ciążę
kkkaaarrr, nadzieję trzeba mieć
Kama005, z tego co pamiętam, to ślub mieliście dzień przed nami, więc oby i teraz Wam się udało jak nam z Dzidziusiem
Miłego dnia dla Was wszystkich !
Córcia
-
Hej! Kkkaaarrr - jeszcze nic straconego! Dziewczyny mają rację, to może być implantacja! Trzymam kciuki za Ciebie, za Was
Mnie dopadły pierwsze objawy: potliwość i ciągłe odbijanie się. Dziś pierwszy raz dopadły mnie lekkie mdłości a przy tym zawroty. A od początku wzdęcia i gazy oraz wrażliwe, bolące piersi. Jutro idę na betę. Dziś test wyszedł wyraźniejszy niż ten z przedwczoraj (ta sama firma, 25mlU/ml). Wczoraj dość wyraźny wyszedł z innej firmy o czułości 10mlU/mlSYNEK FLORIAN
-
Ja na razie czuję się, jakbym miała za chwilę rozłożyć się na grypę. Łamie mnie w kościach i potwornie boli głowa. Trochę znów rozbolały piersi, no i ból w dole brzucha. Niby jestem głodna, ale mam na maxa wzdęty brzuch, też mi się odbija i troche mdli, zwłaszcza w nocy niestety. Zwalałam to do tej pory na późnowieczorne kolacyjki z małżem
Kucykowa - mówisz, ze taka beta to raczej nie żadna torbiel itd? Strasznie bolała mnie owu i kilka dni po, dlatego przez chwile przeszło mi przez myśl, że to nie ciąża, tylko coś mi się tam porobiło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 15:41