X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anucha, temp spadła, ale nie na tyle aby przekreślać sprawę. Jeszcze może być dobrze :)

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molekuła wrote:
    Ja myślę że wygląda to bardzo nadziejnie:)
    Teraz tylko czekać na zieloną kropkę

U mnie za to też wzrost temp.. To już 18 dpo i brak okresu:/ Przedwczoraj dalej jedna krecha :(

a testy robilas roznej firmy?? bo ja przerobilam juz chyba wszystkie i jako pierwszy pokazal mi pink express. A jak nie to rzeczywiscie beta i bedzie pewne :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anima dziękuję za słowa otuchy. Ja od kilku dni sprawdzam czy przypadkiem @ się nie pojawił. Mierzę też z 3 razy dziennie temperaturę czy przypadkiem nie spadła. O dziwo dzisiaj również wynosi tyle samo co wczoraj... hmm :)

• Molekuła Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam Check&go i Facelle, oba strumieniowe, kupione w Rossmanie,

Może rzeczywiście powinnam udać sie po test do apteki. Jutro jak @ nie przyjdzie to zrobię następny.
    Dodam że od kilku dni moli mnie krzyż. Do tej pory zawsze bolał mnie podczas okresu, a nie przed. Ale nie wiem czy to coś znaczy.

Anucha, spadek nie jest dramatyczny, poczekaj jescze ze spisywaniem cyklu na straty:)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molekuła wrote:
    Ja myślę że wygląda to bardzo nadziejnie:)
    Teraz tylko czekać na zieloną kropkę

U mnie za to też wzrost temp.. To już 18 dpo i brak okresu:/ Przedwczoraj dalej jedna krecha :(

Zrobiłam dziś sikańca, tak ciekawości czy krecha ściemnieje itd, ale nic, ten sam bladzioch, co na wszystkich poprzednich :P Jednak betka to betka, testy w drugiej kolejności. Testy z allegro do tej pory mi nic nie pokazują, kreska pojawiła się dopiero na tych aptecznych :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:16

8pdp47e.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierz testom a patrz na betę :) Byle ładnie rosła :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luknijcie na mój wykres. Czy tempka powinna iść lekko w dół.?

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie na pewno ciąży nie ma mam plamienia szyjka nisko miękka i otwarta czekam na @ ale chyba nie odpuszczę starań chce mieć już drugie dziecko jak nie teraz to kiedy? I czekam na wasze dwie kreseczki <3 Dzulus jesteś w ciąży nie ważne czy jasna czy ciemna kreska :-D

• Molekuła Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    Luknijcie na mój wykres. Czy tempka powinna iść lekko w dół.?

Spadek niewielki, pewnie jescze odbije do góry. Takie wahnięcia to pewnie niedokładność pomiaru/termometra/godziny. Nie ma czym przejmować:)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka189 chodziło mi o to, że jeżeli prowadzi się dokładne obserwacje, pomiary temperatury, szyjkę, śluz itd, to te testy sikańce są najmniej miarodajne :P
    Mi beta wszystko potwierdziła, a testy ciągle pokazują ledwo ledwo i już nie zamierzam ich robić :P

natalka189 lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie czy możliwe by test owu wychodził przez pwoiedzmy 5 dni pozytywny. Dzisiaj zrobiłam z przekonaniem że będzie negatyw a tu zonk!
    http://zapodaj.net/5bb8d56ac820e.jpg.html

1usapiqvhk164civ.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja po becie, wyniki o 17.
    rano test-juz nie bladzioch :P

Molekuła, Dżuls, Frelka, Chica Mala lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Zrobiłam dziś sikańca, tak ciekawości czy krecha ściemnieje itd, ale nic, ten sam bladzioch, co na wszystkich poprzednich :P Jednak betka to betka, testy w drugiej kolejności. Testy z allegro do tej pory mi nic nie pokazują, kreska pojawiła się dopiero na tych aptecznych :P

Kurczę...zestresowałaś mnie, bo mam w domu 3 z Allegro ;) Ale chociaż jak wyjdą negatywne to się nie poddam i pójdę do apteki ;-)

• PannaB Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chica ja mialam z allegro wszystkie 3 byly bladziochy z apteki 4 tez bladzioch dopiero dzis mi wyszla ciemna kreska:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 11:34

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie dzis nie radze z sennoscia, ktoras Z was tak ma?spalam długo a teraz jestem w pracy i po prostu zasypiam na siedzaco, nie wiem jak wytrwam:(((

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Molekuła Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, dziewczyny. Normalnie nie wyrabiam z tym bólem krzyża.

Zawsze pomagał ibuprom, ale jeśli to jednak ciąża to wolę unikać. Jest coś co mogę wziąć i jest wmiarę bezpieczne?

• Sanna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Gratuluję jeszcze raz, ja dziś zaczelam nowy cykl nowa nadzieja może na Walentynki dostaniemy prezent :) Rośnijcie zdrowo i proszę Was jeszcze o więcej Fasolek w tym watku :)

74di4z174lr410ce.png
  • Caribbean Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molekuła wrote:
    Hej,

Mam pytanie, ile dni może trwać faza lutealna? Czy po 17 dniach powinnam zacząć się martwić ze mam coś z hormonami? Przedlądam wykresy i większość kończy się na 13 - 14 dniach.
    Dodam że owszem, czuje się jakbym za chwilę miała dostać okres ale nie mam plamienia, które miałam zawsze na 2 dni przed @

Brak okresu i negatywne testy wyprowadzają mnie z równowagi:/

Molekuła 18 dpo to raczej już pewna ciąża 9szczególnie, że nie bierzesz żadnych wspomagaczy), a ile zazwyczaj u Ciebie trwa faza lutealna? U mnie np zawsze 13 dni i teraz też się przedłuża, z tym, że ja biorę luteinę, więc to ona jest przyczyną. Bo testy podobnie jak u Ciebie wychodzą negatywne.

2fwarjjgjx3lpg1h.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:55

cl2sjfv.png
  • anucha Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molekuła bezpiecznie możesz brać Panadol, bo widzę, że już musisz uważać...;)

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ