Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMolekuła wrote:Ja myślę że wygląda to bardzo nadziejnie:)
Teraz tylko czekać na zieloną kropkę
U mnie za to też wzrost temp.. To już 18 dpo i brak okresu:/ Przedwczoraj dalej jedna krecha
a testy robilas roznej firmy?? bo ja przerobilam juz chyba wszystkie i jako pierwszy pokazal mi pink express. A jak nie to rzeczywiscie beta i bedzie pewne -
nick nieaktualny
-
Robiłam Check&go i Facelle, oba strumieniowe, kupione w Rossmanie,
Może rzeczywiście powinnam udać sie po test do apteki. Jutro jak @ nie przyjdzie to zrobię następny.
Dodam że od kilku dni moli mnie krzyż. Do tej pory zawsze bolał mnie podczas okresu, a nie przed. Ale nie wiem czy to coś znaczy.
Anucha, spadek nie jest dramatyczny, poczekaj jescze ze spisywaniem cyklu na straty:) -
Molekuła wrote:Ja myślę że wygląda to bardzo nadziejnie:)
Teraz tylko czekać na zieloną kropkę
U mnie za to też wzrost temp.. To już 18 dpo i brak okresu:/ Przedwczoraj dalej jedna krecha
Zrobiłam dziś sikańca, tak ciekawości czy krecha ściemnieje itd, ale nic, ten sam bladzioch, co na wszystkich poprzednich Jednak betka to betka, testy w drugiej kolejności. Testy z allegro do tej pory mi nic nie pokazują, kreska pojawiła się dopiero na tych aptecznychWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:16
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u mnie na pewno ciąży nie ma mam plamienia szyjka nisko miękka i otwarta czekam na @ ale chyba nie odpuszczę starań chce mieć już drugie dziecko jak nie teraz to kiedy? I czekam na wasze dwie kreseczki Dzulus jesteś w ciąży nie ważne czy jasna czy ciemna kreska
-
Natalka189 chodziło mi o to, że jeżeli prowadzi się dokładne obserwacje, pomiary temperatury, szyjkę, śluz itd, to te testy sikańce są najmniej miarodajne
Mi beta wszystko potwierdziła, a testy ciągle pokazują ledwo ledwo i już nie zamierzam ich robićnatalka189 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Zrobiłam dziś sikańca, tak ciekawości czy krecha ściemnieje itd, ale nic, ten sam bladzioch, co na wszystkich poprzednich Jednak betka to betka, testy w drugiej kolejności. Testy z allegro do tej pory mi nic nie pokazują, kreska pojawiła się dopiero na tych aptecznych
Kurczę...zestresowałaś mnie, bo mam w domu 3 z Allegro Ale chociaż jak wyjdą negatywne to się nie poddam i pójdę do apteki -
Molekuła wrote:Hej,
Mam pytanie, ile dni może trwać faza lutealna? Czy po 17 dniach powinnam zacząć się martwić ze mam coś z hormonami? Przedlądam wykresy i większość kończy się na 13 - 14 dniach.
Dodam że owszem, czuje się jakbym za chwilę miała dostać okres ale nie mam plamienia, które miałam zawsze na 2 dni przed @
Brak okresu i negatywne testy wyprowadzają mnie z równowagi:/
Molekuła 18 dpo to raczej już pewna ciąża 9szczególnie, że nie bierzesz żadnych wspomagaczy), a ile zazwyczaj u Ciebie trwa faza lutealna? U mnie np zawsze 13 dni i teraz też się przedłuża, z tym, że ja biorę luteinę, więc to ona jest przyczyną. Bo testy podobnie jak u Ciebie wychodzą negatywne.