Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm zobaczymy zastanawia mnie tylko to pobolewanie w podbrzuszu, to mi nie daje w pełni się cieszyć, o zgrozo, człowiek zawsze sobie znajdzie poród żeby się przejmować, ale tak to jest jak się bardzo chce.
-
nick nieaktualnyPatrycja, bol brzucha jest ppdobno normalny. Sama mam i niestety tez mnie to zastanawia czy to dobrze. Raz mnie boli bardziej, raz mniej. Podobno nawet moze byc krwawienie. Mam nadzieje ze to mnie ominie, bo sie zestresuje.
Czyli jutro rano tez testujesz?? -
U mnie na razie z objawów mega ból piersi, potworny ból głowy i koszmarna senność. Budzę się rano i mnie mdli, i mam tak na zmianę - mdłości z napadami głodu, ale na razie nie mogę zjeść więcej, niż kromkę chleba z szynką na raz.
PannaB - i jak tam, betka odebrana??Chica Mala lubi tę wiadomość
-
Hej!
Kama - może masz hiperowulację? Ciekawie to u Ciebie się zapowiada Już widzę te zielone kropki na Twoim obecnym wykresie!
Kkkaaarrr - ja testowałam kilka dni prze terminem @ i wychodziły negatywy. Dzień po teoretycznym terminie @ wyszedł bladzioszek, a z dnia na dzień coraz ciemniejsze. Warto poczekać na prawdę! U Ciebie też będzie zielona kropa i to pewnie nie jedna
Ja dzisiaj byłam na Becie. Wyniki dopiero prawdopodobnie w poniedziałek po południu, albo we wtorek masakra. No nic, cierpliwość ponoć popłaca
SYNEK FLORIAN
-
Bergamota wrote:Hej!
Kkkaaarrr - ja testowałam kilka dni prze terminem @ i wychodziły negatywy. Dzień po teoretycznym terminie @ wyszedł bladzioszek, a z dnia na dzień coraz ciemniejsze. Warto poczekać na prawdę! U Ciebie też będzie zielona kropa i to pewnie nie jedna
Ja dzisiaj byłam na Becie. Wyniki dopiero prawdopodobnie w poniedziałek po południu, albo we wtorek masakra. No nic, cierpliwość ponoć popłaca
Bergamota nawet nie wiesz jakiej Twój post dał mi nadziei Tak bardzo bym chciała, żeby w końcu się udało, a robiłam już wczoraj test i niestety
cierpliwość eh
trzymam kciuki za Twoją betę!
Patrycja 87 GRATULUJĘ Ci z całego serca! ♥
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Bergamota wrote:Kkkaaarrr - ja testowałam kilka dni prze terminem @ i wychodziły negatywy. Dzień po teoretycznym terminie @ wyszedł bladzioszek, a z dnia na dzień coraz ciemniejsze. Warto poczekać na prawdę! U Ciebie też będzie zielona kropa i to pewnie nie jedna
ja wiem, ja wiem, dlatego postaram się wytrzymać. Byłam dziś w aptece i udało mi się nie kupić testu -
nick nieaktualny