Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Dzisiaj kolejny test owu pozytywny. 5 dzień z rzędu.! Czy to normalne? Spadek tempki ni z gruchy ni z pietruchy, 5 dni pozytywnego testu owu. Nie wiem co mam o tym myśleć...
na testach owu się nie znam, bo sumie tak na poważnie tylko jeden cykl ich używałam ;-/ Kama nie patrz na testy, nie sugeruj się nimi - to tylko podpowiedź kiedy owu może być mam koleżankę której cały cykl potrafiły wychodzić pozytywne, więc machnęła na nie ręką
jak było to tylko czekać na rezultaty jajniki bolaly a to dobrze, czyli pracują trzymam za Ciebie kciuki kochana cały czas no i czekam na fioletowej stronie na Was wszystkie! -
Witajcie , Kochane
Skabarko, w tym cyklu skupiłam się na Twoich objawach i wyobraź sobie, że miałam prawie identyczne Dałaś mi dużo nadziei i udało się Czy Ciebie bolą teraz piersi??
Panna B i Dżuls, ja mam gina na 14.01.,ale tylko dlatego, że zapisałam się już na początku grudnia, tak po prostu, żeby iść zobaczyć co tam się wyprawia no i teraz nie chcę przesuwać, bo nie wiem na kiedy będą następne terminy. Najwyżej pójdę teraz i zobaczę co powie
Miłego dzionka !
Córcia
-
nick nieaktualnyKucykowa wrote:Witajcie , Kochane
Skabarko, w tym cyklu skupiłam się na Twoich objawach i wyobraź sobie, że miałam prawie identyczne Dałaś mi dużo nadziei i udało się Czy Ciebie bolą teraz piersi??
Panna B i Dżuls, ja mam gina na 14.01.,ale tylko dlatego, że zapisałam się już na początku grudnia, tak po prostu, żeby iść zobaczyć co tam się wyprawia no i teraz nie chcę przesuwać, bo nie wiem na kiedy będą następne terminy. Najwyżej pójdę teraz i zobaczę co powie
Miłego dzionka !
wiesz co, póki są w staniku to jakoś szczególnie ich nie czuję, natomiast jak stanik wieczorem zdejmuję masakra no i sutki mam strasznie wrażliwe!
a po za tym to brzuch nadal boli, dużo teraz leżę, bo jak się przemęczę to ból się nasila, a ostatnio pojawiły się mega bolesne skurcze macicy w nocy ;-/ pomogła dopiero nospa - po konsultacji z ginem mam leżeć i odpoczywać, co też czynię
gratuluję zafasolkowanym a za starające się i czekające na wyniki starań wciąż trzymam kciuki -
Po mojej wczorajszej dawce entuzjazmu, dzisiejsza temperatura zdecydowanie ostudziła moje emocje... Nie wiem co o tym myśleć środa 36,3 - czwartek 36,1 - piątek 36,3 - sobota 36,1... niby wskazania jak na zbliżającą się wielkimi krokami @, ale pierwszy raz mam szyjkę wysoko w tej fazie cyklu i to jakoś nie pozwala mi w pełni stracić nadzieję. Myślicie, że przy takich skokach temperatury w tej fazie cyklu może coś z tego jeszcze być??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:04
-
Ja jutro mam 11 dpo i chyba rano zatesttuje. Z tego co widzę co poniektorym coś wychodzi (II) wiec może i u mnie jakiś cień jak nie to potem znowu wtorek i czwartek. Chyba ze przyjdzie @@@
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Kucykowa to my we 3 rowno idziemy jakos mi sie pomylilo ze Ty pare dni wczesniej mi tez wyszlo 19,09 )) ale super bo 20.09 mamy 1 rocznice slubu:P
ja mam napady glodu i bol sutkow i w sumie tyle, nic wiecej mnie nie boli, sennosc minela chociaz dluzej spalam, brzuch nie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 20:41