X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj jeszcze miałam pozytywny test owu więc chyba za wcześnie na spadek tempki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:34

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam i czekam, @ miala przyjsc dzisiaj a jeszcze jej nie ma, wiem wiem ze caly dzien jeszcze haha ale taka moja glupia nadzieja ze moze jednak i do tego ten bol krzyza (ale to pewnie przez prace) i uklucia jajnikow

• Molekuła Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, u mnie dziś znów to samo.
    19 dzień po owu,
    Temp trochę w dół
    Okresu brak
    Test negatywny

Chyba pora uznać że nie było owulacji w tym cyklu, co jest wysoce prawdopodobne, bo ponoć mam PCOS

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molekuła a moze zrob bete?

• Molekuła Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię w ponedziałek jak dalej nie będzie @, ale już straciłam wiarę w ten cykl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    Wczoraj jeszcze miałam pozytywny test owu więc chyba za wcześnie na spadek tempki.

kama spokojnie :) u mnie wykres też książkowy nie był - zresztą cały cykl był dziwny :) także uszy do góry będzie dobrze :)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kolejny test owu pozytywny. 5 dzień z rzędu.! Czy to normalne? Spadek tempki ni z gruchy ni z pietruchy, 5 dni pozytywnego testu owu. Nie wiem co mam o tym myśleć...

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ nie ma, ale oprócz wysokiej temperatury i bolących jedynie sutków nic mi nie jest...boje się że z ciąży chyba nici, po prostu mój @ będzie tak jak kiedyś, nieregularny i tyle. W poniedziałek test i wszystko się wyjaśni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    Dzisiaj kolejny test owu pozytywny. 5 dzień z rzędu.! Czy to normalne? Spadek tempki ni z gruchy ni z pietruchy, 5 dni pozytywnego testu owu. Nie wiem co mam o tym myśleć...

na testach owu się nie znam, bo sumie tak na poważnie tylko jeden cykl ich używałam ;-/ Kama nie patrz na testy, nie sugeruj się nimi - to tylko podpowiedź kiedy owu może być :) mam koleżankę której cały cykl potrafiły wychodzić pozytywne, więc machnęła na nie ręką ;)
    jak było <3 to tylko czekać na rezultaty :) jajniki bolaly a to dobrze, czyli pracują :) trzymam za Ciebie kciuki kochana cały czas :) no i czekam na fioletowej stronie na Was wszystkie! :)

• PannaB Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls nie wiem wlasnie czytalam ze miedzy 6 a 8 tygodniemnajlepiej wiec myslalam tak za okolo 2 tygodnie isc w okolicy 26 stycznia?

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie , Kochane :)

Skabarko, w tym cyklu skupiłam się na Twoich objawach i wyobraź sobie, że miałam prawie identyczne :) Dałaś mi dużo nadziei i udało się :D Czy Ciebie bolą teraz piersi??

Panna B i Dżuls, ja mam gina na 14.01.,ale tylko dlatego, że zapisałam się już na początku grudnia, tak po prostu, żeby iść zobaczyć co tam się wyprawia no i teraz nie chcę przesuwać, bo nie wiem na kiedy będą następne terminy. Najwyżej pójdę teraz i zobaczę co powie :)

Miłego dzionka !

2nn3yx8d52w3dqyl.png

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha:) jeszcze jedno: Panna B, Dżuls: prawdopodobnie rodzimy razem i mi wychodzi termin 19.09. :)

2nn3yx8d52w3dqyl.png

Dżuls lubi tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Molekuła Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety u mnie pojawiło się plamienie ;(

Wypadam z gry na kilka(naście?) miesięcy. Życzę zafasolkowanym spokojnych 9miesiecy:) a niezafasolkowanym 2 kresek jak najszybciej!

<3

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB i jak brzusio boli? opowiadaj co się dzieje:)

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa wrote:
    Witajcie , Kochane :)

Skabarko, w tym cyklu skupiłam się na Twoich objawach i wyobraź sobie, że miałam prawie identyczne :) Dałaś mi dużo nadziei i udało się :D Czy Ciebie bolą teraz piersi??

Panna B i Dżuls, ja mam gina na 14.01.,ale tylko dlatego, że zapisałam się już na początku grudnia, tak po prostu, żeby iść zobaczyć co tam się wyprawia no i teraz nie chcę przesuwać, bo nie wiem na kiedy będą następne terminy. Najwyżej pójdę teraz i zobaczę co powie :)

Miłego dzionka !

2nn3yx8d52w3dqyl.png

wiesz co, póki są w staniku to jakoś szczególnie ich nie czuję, natomiast jak stanik wieczorem zdejmuję masakra ;) no i sutki mam strasznie wrażliwe!
    a po za tym to brzuch nadal boli, dużo teraz leżę, bo jak się przemęczę to ból się nasila, a ostatnio pojawiły się mega bolesne skurcze macicy w nocy ;-/ pomogła dopiero nospa - po konsultacji z ginem mam leżeć i odpoczywać, co też czynię :)

gratuluję zafasolkowanym :) a za starające się i czekające na wyniki starań wciąż trzymam kciuki <3

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie nadal nic, sluz i delikatnie taki jakby lekko brazowy ten sluz niewiem czemu? kupilam kolejny test, jesli @ nie przyjdzie to jutro rano robie

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po mojej wczorajszej dawce entuzjazmu, dzisiejsza temperatura zdecydowanie ostudziła moje emocje... Nie wiem co o tym myśleć środa 36,3 - czwartek 36,1 - piątek 36,3 - sobota 36,1... niby wskazania jak na zbliżającą się wielkimi krokami @, ale pierwszy raz mam szyjkę wysoko w tej fazie cyklu i to jakoś nie pozwala mi w pełni stracić nadzieję. Myślicie, że przy takich skokach temperatury w tej fazie cyklu może coś z tego jeszcze być??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:04

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • Anulk88k Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro mam 11 dpo i chyba rano zatesttuje. Z tego co widzę co poniektorym coś wychodzi (II) wiec może i u mnie jakiś cień ;) jak nie to potem znowu wtorek i czwartek. Chyba ze przyjdzie @@@

Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
    19.01.2017 - 12/13 tc

Synek 05.2008 <3
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa to my we 3 rowno idziemy jakos mi sie pomylilo ze Ty pare dni wczesniej mi tez wyszlo 19,09 :))) ale super bo 20.09 mamy 1 rocznice slubu:P

ja mam napady glodu i bol sutkow i w sumie tyle, nic wiecej mnie nie boli, sennosc minela chociaz dluzej spalam, brzuch nie boli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 20:41

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze , że brzuch już nie boli Panna B :)

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ