Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Skabarko, ja sama urodziłam się pod koniec sierpnia i moja mama mówiła mi zawsze że to był totalny saigon, raz że dla matki, a dwa, że miałam potem w kółko jak nie odparzenia, to potóweczki, albo jeszcze coś innego. No nic Pierwsze dziecko rodziłam zimą, czas na odmianę
Dżuls - mój mały nie miał potówek, wystarczy nie przegrzewać na odparzenia jest sudocrem więc to też nie problem, ale faktycznie upały w końcówce to sajgon jednak na wszystko są sposoby - wiatrak albo trzy, zimne okłady, mrożona herbata i tony lodów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Dziewczyny zrobiłam sobie dzisiaj z ciekawości test owulacyjny wynik pozytywny. Kreska testowa zabarwiła się od razu na ciemno
Mam nadzieję jutro zobaczyć pozytywny wynik bety. Mam stracha. Nawet nie udzielam się na forum zaciążonych. Nie robię suwaczka. Muszę mieć pewność, pomimo, że intuicja i serce swoje a rozum swoje... M stwierdził wczoraj, że jakoś nie ufa tym kreseczkom na testach ciążowych, że jak zobaczy wynik z krwi to dopiero uwierzy, ale dotrze do niego jak zobaczy usg i mój powiększający się brzuch... realista na 102!SYNEK FLORIAN
-
Anulk88k wrote:Cześć dziewczyny dzisiaj zrobilam test i jedna kreska. Może za wcześnie, termin @ w środę ?
Kurcze albo za wcześnie , albo moja podswiadomosc plata mi niezlego figla. tak żle nigdy sie nie czulam, a moje piersi sa tak bolace że szkoda gadac..
Mam testy z allegro czy one sa ok?
Ja mam testy z allegro. Owulacyjne i ciążowe. U mnie się sprawdziły
A co do plamień może to @ się będzie rozkręcać, albo implantacja poczekaj do środy i jak się @ nie rozkręci zrób testSYNEK FLORIAN
-
Anulk88k - patrzę na Twój wykres i widzę że owulkę sama zaznaczyłaś. owulkę mogłaś mieć dzień później i wtedy implantacja 10dpo jest możliwa. Ale plamienia wystąpiły u Ciebie już wcześniej jak widzę...?
Niestety nigdy nie wiemy do końca kiedy wystąpi owulacja... Najważniejsze, że serduszkowania były wtedy, kiedy trzeba Głowa do góry! Trzymam kciukiSYNEK FLORIAN