Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Jutro termin @, mam nadzieję, że się gdzieś zagubiła i mnie nie odwiedzi :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I żeby test był pozytywny :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testować będę we wt jak coś. Dwa cykle testowałam już 7 dpo nawet :) teraz obiecałam sobie, że jak nie będzie @ to wracając z pracy kupię dopiero test. Gdybym go miała w domu to pewnie już awno byłby zużyty :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie bez zmian, jedynie brzuch przestał boleć...jutro testowanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Skabarka nie strasz:)

absolutnie nie straszę :D liczę na zimne lato ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Skabarko, ja sama urodziłam się pod koniec sierpnia i moja mama mówiła mi zawsze że to był totalny saigon, raz że dla matki, a dwa, że miałam potem w kółko jak nie odparzenia, to potóweczki, albo jeszcze coś innego. No nic :D Pierwsze dziecko rodziłam zimą, czas na odmianę :D ;)

Dżuls - mój mały nie miał potówek, wystarczy nie przegrzewać ;) na odparzenia jest sudocrem więc to też nie problem, ale faktycznie upały w końcówce to sajgon :) jednak na wszystko są sposoby - wiatrak albo trzy, zimne okłady, mrożona herbata i tony lodów ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś robiłam kolejny test i nadal jedna kreska. To już 17 dpo i 6 dzień po odstawieniu Dupka. Piersi obrzmiałe i bolą, a @ nie widać. Już nie wiem co o tym myśleć.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec88 wrote:
    Dziś robiłam kolejny test i nadal jedna kreska. To już 17 dpo i 6 dzień po odstawieniu Dupka. Piersi obrzmiałe i bolą, a @ nie widać. Już nie wiem co o tym myśleć.

Ja udałabym się na betę..

• PannaB Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec ja bym zrobiła jutro bete

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Dominika jak tam u Ciebie?

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg brzuch mnie nawala :( idzie ta wredna @... i jeszcze dużo białego śluzu... hmm

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Rudzielec ja bym zrobiła jutro bete

Będę musiała się jutro wybrać. Tylko denerwuję się nią, bo już tyle razy robiłam i zawsze była negatywna :-(

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Dziewczyny zrobiłam sobie dzisiaj z ciekawości test owulacyjny :D wynik pozytywny. Kreska testowa zabarwiła się od razu na ciemno :-)
    Mam nadzieję jutro zobaczyć pozytywny wynik bety. Mam stracha. Nawet nie udzielam się na forum zaciążonych. Nie robię suwaczka. Muszę mieć pewność, pomimo, że intuicja i serce swoje a rozum swoje... M stwierdził wczoraj, że jakoś nie ufa tym kreseczkom na testach ciążowych, że jak zobaczy wynik z krwi to dopiero uwierzy, ale dotrze do niego jak zobaczy usg i mój powiększający się brzuch... realista na 102!

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • Anulk88k Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam jakieś delikatne plamienie takie niteczki z brązowym śluzem. ..

Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
    19.01.2017 - 12/13 tc

Synek 05.2008 <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarko, co do wiatraczków i lodów.... no cóż... mama wspominała też o codziennych wyprawach na mrożoną kawę z lodami, w trzecim trymestrze :D hihihi

skabarka lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Bergamota Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulk88k wrote:
    Cześć dziewczyny dzisiaj zrobilam test i jedna kreska. Może za wcześnie, termin @ w środę ?
    Kurcze albo za wcześnie , albo moja podswiadomosc plata mi niezlego figla. tak żle nigdy sie nie czulam, a moje piersi sa tak bolace że szkoda gadac..
    Mam testy z allegro czy one sa ok?

Ja mam testy z allegro. Owulacyjne i ciążowe. U mnie się sprawdziły :)
    A co do plamień może to @ się będzie rozkręcać, albo implantacja :) poczekaj do środy i jak się @ nie rozkręci zrób test :)

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • Anulk88k Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A możliwa jest implantacja 11dpo ?
    Bo mam jakies male plamienie, tzn mialam, pare takim brunatnych niteczek ;/
    Ech chyba nic z tego nie bedzie ;/

Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
    19.01.2017 - 12/13 tc

Synek 05.2008 <3
  • Bergamota Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulk88k - patrzę na Twój wykres i widzę że owulkę sama zaznaczyłaś. owulkę mogłaś mieć dzień później i wtedy implantacja 10dpo jest możliwa. Ale plamienia wystąpiły u Ciebie już wcześniej jak widzę...?
    Niestety nigdy nie wiemy do końca kiedy wystąpi owulacja... Najważniejsze, że serduszkowania były wtedy, kiedy trzeba :) Głowa do góry! Trzymam kciuki :)

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pannab u mnie dalej brak @ a test rano negatywny :(

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w pierwszej ciąży test w dzień @ być negatywny, ale za to po 3 dniach już były II kreseczki:)

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ