Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kucykowa Dzuls i inne dziewczyny jak cos to tutaj tez zapraszam ja jestem na obu forach https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesniowki-2015,5616,21.html
Niecierpliwa nie badaj tej szyjki tylko koniecznie testuj jutro a ja trzyam kcuki !!!Kucykowa lubi tę wiadomość
-
U mnie też senności na razie minęły, za to piersi mam jak kamień, może nie aż tak obolałe jak wcześniej, ale nabrzmiałe i ciężkie, do tego dochodzi ciągły głód. Nawet podbrzusze już nie za bardzo czuję, chyba że za długo chodzę. Powtórzyłam betę (mój gin taki dociekliwy, i tak kazałby zrobić), przedwczoraj miałam 88, dzisiaj 256, taże wszystko pięknie przyrasta
-
nick nieaktualnyKucykowa wrote:Skabarko, no to mam podobnie z piersiami Najgorzej u mnie natomiast z rana...Sutków nie dotknę nawet.
Panna B, SUPER!! na rocznicę byłoby idealnie, Maluszek to najlepszy Prezent:) My mamy rocznicę 23.08. i też pierwszą Także lato z brzuszkami przed nami, ale fajnie będzie!
]
ja przerabiałam pierwszą ciążę latem i zarzekałam się że nigdy więcej końcówki ciąży latem, ale długie starania sprawiły że wszystko mi jedno kiedy byle się zdrowe urodziło... niemniej jednak - 3 trymestr latem to nic zabawnego - owszem na ciuchach oszczędzisz, ale gorąco, człowiek sobie miejsca znaleźć nie może, w nocy spać nie idzie, w dzień też, wszystko puchnie a na porodówce jest zabójczo no ale skoro dałam radę raz to i teraz dam radę -
kkkaaarrr wrote:Po mojej wczorajszej dawce entuzjazmu, dzisiejsza temperatura zdecydowanie ostudziła moje emocje... Nie wiem co o tym myśleć środa 36,3 - czwartek 36,1 - piątek 36,3 - sobota 36,1... niby wskazania jak na zbliżającą się wielkimi krokami @, ale pierwszy raz mam szyjkę wysoko w tej fazie cyklu i to jakoś nie pozwala mi w pełni stracić nadzieję. Myślicie, że przy takich skokach temperatury w tej fazie cyklu może coś z tego jeszcze być??
Kkkaaarrr nie trać nadziei. Wejdź sobie na galerię wykresow i zobacz jakie dziwolągi miały niektóre dziewczyny i mimo to zakończone zieloną kropą. Z Twojego wykresu wynika, że temp 36,1 to ta u Ciebie podstawowa. Póki co nie spada poniżej. Kiedy planujesz testować? Każdy "inny" od pozostałych cykl to chyba dobry znak tak myślę. trzymam kciuki!!!SYNEK FLORIAN
-
Sorry, że się wtrące, ale piersi wcale NIE MUSZĄ boleć na początku ciąży.
Nic nie musi się zmienić w śluzie.
Przynajmniej ja tak miałam teraz w drugiej ciąży.
Dopiero teraz mam obfitą wydzielinę, a w 10 tygodniu dopiero ból piersi.
Każda ale to każda ciąża jest inna nawet u tej samej kobiety.Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Skabarko, ja sama urodziłam się pod koniec sierpnia i moja mama mówiła mi zawsze że to był totalny saigon, raz że dla matki, a dwa, że miałam potem w kółko jak nie odparzenia, to potóweczki, albo jeszcze coś innego. No nic Pierwsze dziecko rodziłam zimą, czas na odmianę
-
Cześć dziewczyny dzisiaj zrobilam test i jedna kreska. Może za wcześnie, termin @ w środę ?
Kurcze albo za wcześnie , albo moja podswiadomosc plata mi niezlego figla. tak żle nigdy sie nie czulam, a moje piersi sa tak bolace że szkoda gadac..
Mam testy z allegro czy one sa ok?Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualnyAnulk88k wrote:Cześć dziewczyny dzisiaj zrobilam test i jedna kreska. Może za wcześnie, termin @ w środę ?
Kurcze albo za wcześnie , albo moja podswiadomosc plata mi niezlego figla. tak żle nigdy sie nie czulam, a moje piersi sa tak bolace że szkoda gadac..
Mam testy z allegro czy one sa ok?
Moze byc za wczesnie. Tak naprawde malo ktorej z nas wychodza || na tyle dni przed terminem, a czas dopiero po terminie. Zrob teraz we wtorek lub poczekaj ( oj wiem ze ciezko) juz do srody. Trzymam kciuki