Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB tak Ci zazdroszcze:))

Kucykowa lubi tę wiadomość

• PannaB Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Dominika a Ty testujesz jutro??chyba jeszcze nic straconego u Ciebie prawda?
    a dziewczynki najpierw schizy zeby zajsc teraz schizy zeby bylo ok:P
    Patrycja, bolal wczesniej a teraz juz nie, teraz tylko te napady glodu okropne :P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pannab do tej pory planowanej na dzisiaj @ nie ma, jesli do jutra nie przyjdzie to rano testuje niewiem po co bo szyjka twarda i nisko :(

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarko, no to mam podobnie z piersiami :) Najgorzej u mnie natomiast z rana...Sutków nie dotknę nawet.

Panna B, SUPER!! na rocznicę byłoby idealnie, Maluszek to najlepszy Prezent:) My mamy rocznicę 23.08. i też pierwszą:) Także lato z brzuszkami przed nami, ale fajnie będzie!

2nn3yx8dv13piind.png

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominiko, trzymam kciuki!!

2nn3yx8dv13piind.png

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa Dzuls i inne dziewczyny jak cos to tutaj tez zapraszam ja jestem na obu forach :) https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesniowki-2015,5616,21.html

Niecierpliwa nie badaj tej szyjki tylko koniecznie testuj jutro a ja trzyam kcuki !!!

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie jeszcze kiedy do gina?lepiej dopiero w lutym?

93839fda79.png
    9747eadb3e.png

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pannab czemu mowisz zeby nie badac?:)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też senności na razie minęły, za to piersi mam jak kamień, może nie aż tak obolałe jak wcześniej, ale nabrzmiałe i ciężkie, do tego dochodzi ciągły głód. Nawet podbrzusze już nie za bardzo czuję, chyba że za długo chodzę. Powtórzyłam betę (mój gin taki dociekliwy, i tak kazałby zrobić), przedwczoraj miałam 88, dzisiaj 256, taże wszystko pięknie przyrasta :)

8pdp47e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls ja mysle czy w poniedz powtrzyc , bo mnie juz korci:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa nie wiem bo po prostu mi tez sie tak zdawalo na podst szyjki no i wychodzi ze niesłusznie:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa wrote:
    Skabarko, no to mam podobnie z piersiami :) Najgorzej u mnie natomiast z rana...Sutków nie dotknę nawet.

Panna B, SUPER!! na rocznicę byłoby idealnie, Maluszek to najlepszy Prezent:) My mamy rocznicę 23.08. i też pierwszą:) Także lato z brzuszkami przed nami, ale fajnie będzie!
    ]

ja przerabiałam pierwszą ciążę latem i zarzekałam się że nigdy więcej końcówki ciąży latem, ale długie starania sprawiły że wszystko mi jedno kiedy byle się zdrowe urodziło... niemniej jednak - 3 trymestr latem to nic zabawnego - owszem na ciuchach oszczędzisz, ale gorąco, człowiek sobie miejsca znaleźć nie może, w nocy spać nie idzie, w dzień też, wszystko puchnie a na porodówce jest zabójczo ;) no ale skoro dałam radę raz to i teraz dam radę :D

• PannaB Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka nie strasz:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Bergamota Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkkaaarrr wrote:
    Po mojej wczorajszej dawce entuzjazmu, dzisiejsza temperatura zdecydowanie ostudziła moje emocje... Nie wiem co o tym myśleć środa 36,3 - czwartek 36,1 - piątek 36,3 - sobota 36,1... niby wskazania jak na zbliżającą się wielkimi krokami @, ale pierwszy raz mam szyjkę wysoko w tej fazie cyklu i to jakoś nie pozwala mi w pełni stracić nadzieję. Myślicie, że przy takich skokach temperatury w tej fazie cyklu może coś z tego jeszcze być??

Kkkaaarrr nie trać nadziei. Wejdź sobie na galerię wykresow i zobacz jakie dziwolągi miały niektóre dziewczyny i mimo to zakończone zieloną kropą. Z Twojego wykresu wynika, że temp 36,1 to ta u Ciebie podstawowa. Póki co nie spada poniżej. Kiedy planujesz testować? Każdy "inny" od pozostałych cykl to chyba dobry znak :-) tak myślę.:-) trzymam kciuki!!!

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wlasnie wrocilismy ze spotkania ze znajomymi. Standardowo prawy jajnik mnie męczył.

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Zielony_Domek Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry, że się wtrące, ale piersi wcale NIE MUSZĄ boleć na początku ciąży.
    Nic nie musi się zmienić w śluzie.
    Przynajmniej ja tak miałam teraz w drugiej ciąży.

Dopiero teraz mam obfitą wydzielinę, a w 10 tygodniu dopiero ból piersi.

Każda ale to każda ciąża jest inna nawet u tej samej kobiety.

Morisek28 lubi tę wiadomość

c55fyx8dbvm2v8k8.png

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja @ nie przyszla wiec zrobilam test i jak byk jedna kreska, nawet cienia zadnego drugiej nie widac:(

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarko, ja sama urodziłam się pod koniec sierpnia i moja mama mówiła mi zawsze że to był totalny saigon, raz że dla matki, a dwa, że miałam potem w kółko jak nie odparzenia, to potóweczki, albo jeszcze coś innego. No nic :D Pierwsze dziecko rodziłam zimą, czas na odmianę :D ;)

8pdp47e.png
  • Anulk88k Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dzisiaj zrobilam test i jedna kreska. Może za wcześnie, termin @ w środę ?
    Kurcze albo za wcześnie , albo moja podswiadomosc plata mi niezlego figla. tak żle nigdy sie nie czulam, a moje piersi sa tak bolace że szkoda gadac..
    Mam testy z allegro czy one sa ok?

Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
    19.01.2017 - 12/13 tc

Synek 05.2008 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulk88k wrote:
    Cześć dziewczyny dzisiaj zrobilam test i jedna kreska. Może za wcześnie, termin @ w środę ?
    Kurcze albo za wcześnie , albo moja podswiadomosc plata mi niezlego figla. tak żle nigdy sie nie czulam, a moje piersi sa tak bolace że szkoda gadac..
    Mam testy z allegro czy one sa ok?

Moze byc za wczesnie. Tak naprawde malo ktorej z nas wychodza || na tyle dni przed terminem, a czas dopiero po terminie. Zrob teraz we wtorek lub poczekaj ( oj wiem ze ciezko) juz do srody. Trzymam kciuki

‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ