Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
Odpowiedz

Starania przy choince a potem styczniowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls ten dzisiejszy jest z apteki:)
    a Ty masz takjakja?jutro 12 dpo?

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro tez 12 dpo i wychodzi na to ze znowu nici z dwoch kresek:(

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Dzuls ten dzisiejszy jest z apteki:)
    a Ty masz takjakja?jutro 12 dpo?

Mi dzisiaj wypada 12 dpo i termin @ na sobotę :) Oj ciekawa jestem tej jutrzejszej betki...

8pdp47e.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls trzymam kciuki za betę. Daj znać :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:38

20140607580114.png

• anucha Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniacz
    1) Na pewno TSH, FT3 i FT4 - tarczyca, ja miałam robioną jeszcze prolaktynę i testosteron, nie zaszkodzi tez zrobić morfologię. Wiem, że niektórzy zlecają też AMH - ocena rezerwy jajnikowej
    2)Najbezpieczniej w dniu spodziewanej miesiączki, a wcześniej to szczerze nie chcę w błąd wprowadzać...
    3)Zwykłe badanie ginekologiczne pewnie nic nie wykaże, może usg dopochwowe, ale też niekoniecznie

Kiniacz lubi tę wiadomość

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

20140607580114.png

• anucha Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i przypomniało mi się, że jeszcze DHEA i DHEA-S. Żelazo można zrobić, cukier przy okazji nie zaszkodzi. Progesteron to też zależy od dnia cyklu, gdzieśta też słyszałam o estradiolu.

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

20140607580114.png

• anucha Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, że się zazieleni i badania nie będą potrzebne i tego Ci życzę!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    no może i coś widać, fotka za mała! :)
    Ja widzę u mnie w 10 dpo 2 kreska byla bledsza, a jednak się udalo ;)

Dżuls lubi tę wiadomość

• PannaB Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls to obie jutro betujemy:)

Dżuls lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuje pomocy. W niedziele miałam dostać okres ewentualnie w poniedziałek i nie dostałam, za to wczoraj rano miałam lekko uplamiony papier po wizycie w toalecie, potem cały dzień nic i wieczorem znów to samo. Dziś od rana tak samo tyle, że te plamienia to bardzo brązowa maź. Bardzo się stresuje. HCG robiłam w poniedziałek i wyszło <1.0 mlU/ml . Byłam dziś u lekarza, który właściwie mi nie pomógł. Nawet mnie nie zbadał. A do mojej pani profesor jadę dopiero za 1,5 tyg. Pomóżcie co mam zrobić. Czy to normalne plamienie? Nigdy tak nie miałam. :(

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

20140607580114.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawia mnie jedna rzecz...bolą mnie tylko sutki :/ od wczoraj pobolewa mnie brzuch jak na @ który ma przyjść w piątek. Od mniej więcej dwóch lat mam 2,3 dni plamienia przed spodziewanym @...a tu nic. Mam tylko jeden test, ale boję się go zrobić jutro, mam wrażenie że to jest nadal za wcześnie. Jestem 12 dni po. Czekam niecierpliwie do piątku :)

Gratuluję zafasolkowanym!!!:)

Toa lubi tę wiadomość

• Molekuła Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Dziewczyny potrzebuje pomocy. W niedziele miałam dostać okres ewentualnie w poniedziałek i nie dostałam, za to wczoraj rano miałam lekko uplamiony papier po wizycie w toalecie, potem cały dzień nic i wieczorem znów to samo. Dziś od rana tak samo tyle, że te plamienia to bardzo brązowa maź. Bardzo się stresuje. HCG robiłam w poniedziałek i wyszło <1.0 mlU/ml . Byłam dziś u lekarza, który właściwie mi nie pomógł. Nawet mnie nie zbadał. A do mojej pani profesor jadę dopiero za 1,5 tyg. Pomóżcie co mam zrobić. Czy to normalne plamienie? Nigdy tak nie miałam. :(

Ja tak mam właściwie przed każdym okresem, stąd wiem że nadchodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molekuła a później masz normalne krwawienie??:) ja nigdy nie miałam plamienia. Jak miałam okres to od razu leciało jak z kranu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Od jakiegoś czasu was czyta i dzisiaj odwazylam sie napisac. Jestem 13 dpo i mi od dwoch dni wychpdza dwie kreseczki, fakt ta ciazowo byla jeszcze wczoraj bladziuchna ape dzisiaj juz widac ja dosc dobrze. Najgorsze jest to ze nie wiem kiedy powinnam miec @ bo jestem 2 cykl po antykoncepcji i tak naprawde roznie moze byc. Pierwszy cykl byl 25 dni i tyle zaznaczulam na ovu. Tak sie boje ze @ zabierze mi nadzieje. Latam jak glupia do kibla i sie podcieram z nadzieja ze krwi nie bedzie.
    Trzymam za wszystkie nie zafasolkowane dziewczyny kciuki, zeby u was sie zazielenilo. A za tez co juz maja dwie kreseczki, by te juz 8 miesiecy zlecial im szybko i bez komplikacji.

Kucykowa lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to leć na betkę :) mi wczoraj wyszły dwa bladziochy, dziś z rana kolejny, i właśnie siedzę w laboratorium i czekam na pobranie krwi :) też mam dziś 13dpo.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to daj znac jak juz beda wyniki. Trzymam kciuki. Ja poczekam do poniedzialku, jak @ nie przyjdzie do bede szczesliwa ;-)

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ