Starania przy choince a potem styczniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniacz
1) Na pewno TSH, FT3 i FT4 - tarczyca, ja miałam robioną jeszcze prolaktynę i testosteron, nie zaszkodzi tez zrobić morfologię. Wiem, że niektórzy zlecają też AMH - ocena rezerwy jajnikowej
2)Najbezpieczniej w dniu spodziewanej miesiączki, a wcześniej to szczerze nie chcę w błąd wprowadzać...
3)Zwykłe badanie ginekologiczne pewnie nic nie wykaże, może usg dopochwowe, ale też niekoniecznieKiniacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny potrzebuje pomocy. W niedziele miałam dostać okres ewentualnie w poniedziałek i nie dostałam, za to wczoraj rano miałam lekko uplamiony papier po wizycie w toalecie, potem cały dzień nic i wieczorem znów to samo. Dziś od rana tak samo tyle, że te plamienia to bardzo brązowa maź. Bardzo się stresuje. HCG robiłam w poniedziałek i wyszło <1.0 mlU/ml . Byłam dziś u lekarza, który właściwie mi nie pomógł. Nawet mnie nie zbadał. A do mojej pani profesor jadę dopiero za 1,5 tyg. Pomóżcie co mam zrobić. Czy to normalne plamienie? Nigdy tak nie miałam.
-
nick nieaktualnyZastanawia mnie jedna rzecz...bolą mnie tylko sutki od wczoraj pobolewa mnie brzuch jak na @ który ma przyjść w piątek. Od mniej więcej dwóch lat mam 2,3 dni plamienia przed spodziewanym @...a tu nic. Mam tylko jeden test, ale boję się go zrobić jutro, mam wrażenie że to jest nadal za wcześnie. Jestem 12 dni po. Czekam niecierpliwie do piątku
Gratuluję zafasolkowanym!!!Toa lubi tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy. W niedziele miałam dostać okres ewentualnie w poniedziałek i nie dostałam, za to wczoraj rano miałam lekko uplamiony papier po wizycie w toalecie, potem cały dzień nic i wieczorem znów to samo. Dziś od rana tak samo tyle, że te plamienia to bardzo brązowa maź. Bardzo się stresuje. HCG robiłam w poniedziałek i wyszło <1.0 mlU/ml . Byłam dziś u lekarza, który właściwie mi nie pomógł. Nawet mnie nie zbadał. A do mojej pani profesor jadę dopiero za 1,5 tyg. Pomóżcie co mam zrobić. Czy to normalne plamienie? Nigdy tak nie miałam.
Ja tak mam właściwie przed każdym okresem, stąd wiem że nadchodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Od jakiegoś czasu was czyta i dzisiaj odwazylam sie napisac. Jestem 13 dpo i mi od dwoch dni wychpdza dwie kreseczki, fakt ta ciazowo byla jeszcze wczoraj bladziuchna ape dzisiaj juz widac ja dosc dobrze. Najgorsze jest to ze nie wiem kiedy powinnam miec @ bo jestem 2 cykl po antykoncepcji i tak naprawde roznie moze byc. Pierwszy cykl byl 25 dni i tyle zaznaczulam na ovu. Tak sie boje ze @ zabierze mi nadzieje. Latam jak glupia do kibla i sie podcieram z nadzieja ze krwi nie bedzie.
Trzymam za wszystkie nie zafasolkowane dziewczyny kciuki, zeby u was sie zazielenilo. A za tez co juz maja dwie kreseczki, by te juz 8 miesiecy zlecial im szybko i bez komplikacji.Kucykowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny