Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakos 5 min czekałam.
No 1 razy ten test robiłam facelle strumieniowy.
Kiedys robilam taki na pasku.
Nie znam opinii na temat tego testu
Nie wiem boje sie ze to znow bedzie to samo podobny cień juz miałam 2 dni temu wiec chyba znow nie da rady i poleci razem z małpa -
Jak przyjdzie @ to się pogodze w 100%
Moze ten slad krwi dzisiaj to było zagniezdzenie🤔🤔🤔 wiec beta by jeszcze nie wyszla... moze z dwa dni mi się owulacja przesunela... heh nie ma to jak sie pocieszać... juz sie upłakałam teraz wymyslilam nową teorie 😊 bede płakać drugi raz jak przyjdzie @ -
Jk88 wrote:Jak przyjdzie @ to się pogodze w 100%
Moze ten slad krwi dzisiaj to było zagniezdzenie🤔🤔🤔 wiec beta by jeszcze nie wyszla... moze z dwa dni mi się owulacja przesunela... heh nie ma to jak sie pocieszać... juz sie upłakałam teraz wymyslilam nową teorie 😊 bede płakać drugi raz jak przyjdzie @
Ja to juz nie mam sil na płacz tyle razy juz widzialam 2 kreski i niestety za każdym razem samoistne poronienie.
Chciałabym chociaz 1 dzieciątko mieć juz nawet o niczym innym nie marzę. To czekamy zawsze jest szansa póki @ nie ma -
Edyta1993 wrote:11 dni po.
Magda a jak beta u ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 19:42
-
Edyta1993 wrote:Dziewczyny nie wytrzymalam kit ze z moczu z południa. Właśnie w sobie w pracy siknelam
Widzicie tu cos? 🤔🤔
https://naforum.zapodaj.net/4665dcc56981.jpg.html
Ja też widzę kreskę i jest dość wyrazna 😉 -
Magda1234 wrote:Nie chciałaby was narazie opuszczać bo dopiero co się poznałyśmy i chciałabym zobaczyć co u was, jak szybko dolaczycie do grona mamusiek 🤗
No wiesz... jakie opuszczać.. nawet jeśli nie w tym samym miesiącu to może uda nam się w tym samym kwartale 😄 z chcecią zostanę z wami na dłużej 🤗🤗🤗 po malu kazda z nas dołączy