Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Kup clearblue duo troche drogie ale nigdy mnie nie zawiodły.
Ja wlasnie od niedawna mieszkam w Polsce i nie wiem jakie so godne polecenia dostępne tutaj.
Ja ostatnio do tych moich clearblue kupilam tutaj w aptece i szczerze moje pokazywały owu i gin takze ja potwierdził a te z apteki byly bladziochy -
Edyta1993 wrote:Kup clearblue duo troche drogie ale nigdy mnie nie zawiodły.
Ja wlasnie od niedawna mieszkam w Polsce i nie wiem jakie so godne polecenia dostępne tutaj.
Ja ostatnio do tych moich clearblue kupilam tutaj w aptece i szczerze moje pokazywały owu i gin takze ja potwierdził a te z apteki byly bladziochy
Clearblue znalazłam ale bez duo w nazwie... czy to jest to samo ? -
Jk88 wrote:Dziewczyny macie jakieś sprawdzone wiarygodne testy owulacyjne ?? Moze ja się mylę i kiedy tak mocno brzych mnie boli jest jiz po owulacji.. moze mam szybciej niż mi się wydaje.. chce to sprawdzić w kolejnym cyklu 🙂
Ja jeśli używam to LH vitam i sprawdza się.
U mnie w tym miesiącu był okropny ból jajnika 5 dni przed owu z kalendarzyka (poniedziałek), ale uwierzyłam, no bo czemu nie? Nie robiłam testów. Nie miałam śluzu, ale u mnie z tym cienko.
We wtorek w następnym tygodniu miałam badanie krwi, więc chciałam jeszcze zbadać poziom progesteronu dodatkowo, żeby zobaczyć czy była.
Po badaniu wracam do domu - patrzę, śluz owulacyjny. Co jest grane?! Robię test, pozytywny.
No więc wzięłam starego w obroty, bo następnego dnia będzie owu. Wieczorem był wynik progesteronu - 0,31 więc jeszcze nie było.
Dzień po spodziewanej owu wg testów byłam u gina, bo bardzo bolał mnie brzuch - potwierdził, że owulacja właśnie się kończy. 🤦
To jest niesamowite, te nasze organizmy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 10:53
-
Magda1234 wrote:A tak wgl to wg mnie to nie prawda jest ze w ciąży jest temp wyższa niż 37. Ja miałam 36.7 najwięcej.
No wiadomo ze nie musi być powyżej chodzi mi tylko ze utrzymuje się w mojej górnej granicy.. każda z nas swoja górna granice ma inną 🙂 -
Jk88 wrote:ciekawa jestem co z tego wszystkiego wyjdzie.. oewnie @ 😁 ale nadzieja umiera ostatnia 🙂
Ja miałam zawsze do 36.89, teraz mam ciągle temperaturę między 37.5 - 37.9
Ale co z tego, skór z ciąży będą nici xD -
Jk88 wrote:Bliźniaki? 🤔🤔🤔🤔🤔