Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Jk88 wrote:Moja silna wola jest zbyt slaba 😄 mialam testować w terminie ale jeszcze się to nie zdążyło 😄
Ale szczerze? Jestem spokojniejsza jak zrobię i widzę, że nic nie ma niż jak cały dzień się zastanawiam czy gdybym zrobiła, to może być jednak coś było. 😁 -
Jk88 wrote:Wlasnie zapowiedziałam mojej mezulkowi ze zrobimy 10dniowy detoks (post dr Dąbrowskiej) juz sie pewnie nie może doczekać 😂😂😂 zupki kremy koktajle z jarmuzem.. chrupiąca marcheweczka 😅
Ale może znajdziesz jakieś fajne przepisy, to się podziel 😁😁 -
latem da się przeżyć na surowych
.. ale teraz raczej wszystko na ciepło..
Moja siostra ma rewelacyjne wyniki po poście a choruje na wątrobę i jelita.. mojemu tacie po poście wyniki gdzie nerki byly na pograniczu niewydolnosci poprawiło sie na wynik w dolnej granicy normy.. nie wspomnę o poziomie cukru i ciśnieniu.. biedny byla na nim 6tyg ale wyniki naprawde szok ile pomogło -
niewyspana wrote:Taka dieta wykończyłaby mnie psychicznie 😁
No i co?
Biel.
Po prostu ciężko mi się pogodzić z tym, że znowu nie jestem w ciąży. 🤦
Nie martw się, u mnie to samo 😐
Edyta powtarzalas dzisiaj test ? -
Dziewczyny wiem że pomyślicie ze łatwo mi teraz mówić o jestem w ciąży. Ale przeżywałam to co wy i wiem co to znaczy kiedy test wychodzi negatywny i pieprzona @ nadciąga. Nawet w najskrytszych snach nie pomyslalsbym że tak szybko uda mi się zajść w ciążę. Wam też życzę tego samego z całego serca. Wiem że to tylko gadanie ale na każdą z was przyjdzie pora. Jak nie teraz to za miesiąc jak nie za miesiąc to za dwa. Nowy cykl nowe starania. Głowa do góry. Trzymam za was wszystkie mocno kciuki i kibicuje wam!🤗😘✊
A tak wgl to do żadnej z was jej @ nie zawitała więc proszę mi się tu nie poddawac😀
Ja w sumie też nie wiem jak to bd. 5x dziennie mam leki nad podtrzymanie. Siedzę jak na szpilkach...Daggi lubi tę wiadomość