Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolala wrote:Jak tam niewyspana? Ja dostałam dzisiaj jedna kreska po oczach 🤪 jutro @ jak nic
Ale jest, na miejscu. Zaczęłam dzisiaj nowy cykl.
Z uśmiechem, no bo co więcej mogę zrobić? 🤣 -
Jk88 wrote:Ktos tu jeszcze zagląda ? 😊 ciekawa jestem co tam u was 😊
W Boże Narodzenie pozytywny test ciążowy.
W poniedziałek beta 33 ale gin jeszcze nic nie widzi na USG...
No i jestem bardzo zadowolona z progesteronu z którym miałam zawsze problem. Wynik 55 przy normach od 11 do 90.z tym że biorę luteinę i to na pewno dzięki niej.
Co tam u Ciebie?
Ja chyba doczekałam się małego lokatora w brzuchu ale jeszcze nie cieszę się bo betę mam jutro powtórzyć i jak będzie rosła to wtedy dopiero euforia 😉 -
Wiolala wrote:Hej widzę że odświeżyłaś 😉 u mnie sytuacja wygląda tak 31 dc dziś.
W Boże Narodzenie pozytywny test ciążowy.
W poniedziałek beta 33 ale gin jeszcze nic nie widzi na USG...
No i jestem bardzo zadowolona z progesteronu z którym miałam zawsze problem. Wynik 55 przy normach od 11 do 90.z tym że biorę luteinę i to na pewno dzięki niej.
Co tam u Ciebie?
Ja chyba doczekałam się małego lokatora w brzuchu ale jeszcze nie cieszę się bo betę mam jutro powtórzyć i jak będzie rosła to wtedy dopiero euforia 😉 -
Ja miałam reset... totalny.. do tego badania z pracy wiec odpuszczone zeby bez stresu zrobic rtg płuc.. ale teraz zaczęliśmy nowy rok wiec i nowe starania 😄 dzisiaj spontanicznie.. heh i po chwili zauwazylam bol brzucha jak na owu.. i spojrzałam w kalendarz powinna być jutro.. kto to wie co z tego bedzie.. bo w końcu bez sprawdzania monitorowania.. tak o poprostu😊 trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczyny z tego wątku
-
Jk88 wrote:Ktos tu jeszcze zagląda ? 😊 ciekawa jestem co tam u was 😊
U mnie wydarzył się cud, sama się go nie spodziewałam, krzyczałam wręcz głośno, że mam nadzieję, że w grudniu nie znajdę w ciążę. Tymczasem 6 tydzień, pierwsze USG 13 stycznia, a czas leci... Powoli.
Nie obyło się bez problemów, bo jestem na duphastonie. 🤷
Szczęśliwego Nowego Roku!Wiolala lubi tę wiadomość
-
niewyspana wrote:Hejka 😊
U mnie wydarzył się cud, sama się go nie spodziewałam, krzyczałam wręcz głośno, że mam nadzieję, że w grudniu nie znajdę w ciążę. Tymczasem 6 tydzień, pierwsze USG 13 stycznia, a czas leci... Powoli.
Nie obyło się bez problemów, bo jestem na duphastonie. 🤷
Szczęśliwego Nowego Roku!