STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane, poprawnie witam się w styczniowym wątki, bede was chętnie podczytywać, mimo ze nie bede testowac.
Emma, milo cie widzieć! -
5ylwian wrote:Przepraszam,przypadkowo polulam zamiast zacytowac
U mnie to samo,biel biel biel jak snieg na Rysach dzisiaj 26dc wiec sprobuje zatestowac jeszcze w piatek,ale nadziei na ten cykl juz nie mam5ylwian, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Dzień dobry kochane. U mnie nowy rok = nowy cykl.... wczorajsze plamienie zamieniło się w małpiszona.
Wczoraj rozmawiałam z napro i zalecała odczekać 1 cykl, aż mąż nie dostanie wyników badań, ale wybłagałam rozpisanie leków i zielone światło na starania. Robię to na własną odpowiedzialność, więc mam nadzieję, że moje przeczucia mnie nie zawiodą i mężuś będzie miał prawidłową fragmentację. Uderzamy ostro sterydem w przeciwciała plus dokładamy jeszcze jakieś suplementy, tak profilaktycznie. Będzie się działo A w piątek jadę do kliniki składać wniosek na IVF - plan B jeśli nie zajdę w ciążę na sterydach.
Staraniowa jak u Ciebie? Plamienie przeszło??Annen85 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
ElfiaKsiężniczka wrote:Dopóki nie ma @jest nadzieja!
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian wrote:Niby tak,ale od tego patrzenia na test i wyszukiwania cienia cienia az mnie oczy bola... no i zadnych objawow z wyjatkiem wiekszych piersi jak przed @
MonikA_89!, agge lubią tę wiadomość
-
5ylwian wrote:Przykro mi,tule bylysmy razem na watku o poronieniu,teraz przeszlysmy razem na styczen i wierze,ze razem na fiolet pojdziemy
5ylwian lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
ElfiaKsiężniczka wrote:Zapomniałaś dodać wzmianke o rozmontowywaniu testów, ja tak robię z każdym, bo może okienko zaslania mi ten cien cienia
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
ElfiaKsiężniczka wrote:Zapomniałaś dodać wzmianke o rozmontowywaniu testów, ja tak robię z każdym, bo może okienko zaslania mi ten cien cienia
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Mimo nadziei na lepszy Nowy Rok smutno mi bylo o polnocy jak skladalismy sobie z mezem zyczenia. Uswiadomilam sobie wtedy przy przytuleniu,ze gdyby nie poronienie bylabym juz w 6mcu,czulabym ruchy i znalibysmy plec dzieci. A tak to stalam z pustym brzuchem i z moimi Aniolkami w myslach.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Swoja drogą grudzień ładnie wpisuje się w staraniowe statystyki, bo wśród 42 staraczek jest ok 25% ciąż. Także wręcz wskaźnik idealny
agge, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane,
Wczoraj brzuch bolał pod koniec strasznie. Ale krwawienie było cały czas takie samo. Delikatne brudzenie na brązowo. Martwi mnie ten ból... Wzięłam wczoraj 1g paracetamolu i poszłam spać.
Jakoś zasnęłam o dziwo ...
Dziś też boli ale chyba nie tak bardzo jak wczoraj.. ale boli. Krwawienie cały czas takie samo - jest plamieniem brązowym. Nie wiem już co myśleć...
Mój mąż bierze na jutro wolne by ze mną pojechać do lekarza. Sama nie dam rady w takim stanie fizycznym i psychicznym. Oby serduszko dalej biło... Choć ten ból brzucha wczoraj mnie mega zaniepokoił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 10:30
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Niby silny ból brzucha skłania ku poronieniu ale nie było krwawienia. Tylko brudzenie... I podobno to się zaczyna od krwawienia i potem dochodzi ból.
Daj mi Boże siłę... Bo ja już myślę o najgorszym...Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:Niby silny ból brzucha skłania ku poronieniu ale nie było krwawienia. Tylko brudzenie... I podobno to się zaczyna od krwawienia i potem dochodzi ból.
Daj mi Boże siłę... Bo ja już myślę o najgorszym... -
staraniowa wrote:Niby silny ból brzucha skłania ku poronieniu ale nie było krwawienia. Tylko brudzenie... I podobno to się zaczyna od krwawienia i potem dochodzi ból.
Daj mi Boże siłę... Bo ja już myślę o najgorszym... -
nick nieaktualnyStaraniowa, wierze, ze bedzie dobrze! Trzymaj sie, kochana, cieplo. U mnie, kiedy ronilam, bylo troche krwi, ale nic nie bolalo! Dopiero, jak juz lalo sie litrami po tabletkach poronnych w szpitalu, to bolalo niemilosiernie- krzyz, podbrzusze, jak okres x milion. Moze zrobil Ci sie jakis niegrozny krwiak i stad plamienia.
-
5ylwian wrote:Eemiilliiaa, Angelll26 jak u Was dziewczyny? Obyscie chociaz Wy rozpoczely dobre wiesci na ten rok!
agge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikA_89! wrote:A nie lepiej kupować na allegro te bez opakowania