STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Może jest w takim szoku z 2 kreski, a ręce tak drżą, że nie jest w stanie nic napisać
Ooooby!Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Hej. U mnie już żadnych szans na ciążę w tym cyklu. Właśnie zaczyna mi sie @. Szybko przyszła. Czekam na ludzką porę i pisze do lekarza,kiedy mam się szykować na szpital.
Przykro mi -
Agge lubisz Nas trzymac w niepewnosci!!!
agge lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Sorki dziewczyny. Mierzylam temp już po 4 bo się wtedy obudziłam, a nie chciało mi się tak wcześnie robić testu.
Teraz zrobiłam i czekam właśnie na wynik ale zaraz miną 3 minuty a drugiej kreski oczywiście nie ma, więc... -
Szczesliwa_mamusia wrote:Hej. U mnie już żadnych szans na ciążę w tym cyklu. Właśnie zaczyna mi sie @. Szybko przyszła. Czekam na ludzką porę i pisze do lekarza,kiedy mam się szykować na szpital.
Ehh kurde ale w takim razie przybijamy sobie piątkę, idziemy łeb w łeb wczoraj miałam brązowy śluz, dziś już plamienie - więc od dziś liczę 1 dc? W przyszłym miesiacu znowu będziemy razem szykować się do testu, głowa do góry!Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Z jakiej aplikacji korzystacie do zapisywania temperatury poza ovufriend? Ja mam Flo. Czy jest jakaś lepsza, a jednocześnie bezpłatna?
-
szona wrote:Z jakiej aplikacji korzystacie do zapisywania temperatury poza ovufriend? Ja mam Flo. Czy jest jakaś lepsza, a jednocześnie bezpłatna?
Fertility Friend, Ovuview. Mam te dwie i Flo.szona lubi tę wiadomość
-
Szona ja korzystam jeszcze z ovuview. i korzystam z obu jednocześnie bo każda ma jakieś tam plusy ( w tej drugiej łatwiej można sobie spersonalizować które informacje chce sie notować, ale wykres na FLo jest dla mnie bardziej czytelny).
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Ehh kurde ale w takim razie przybijamy sobie piątkę, idziemy łeb w łeb wczoraj miałam brązowy śluz, dziś już plamienie - więc od dziś liczę 1 dc? W przyszłym miesiacu znowu będziemy razem szykować się do testu, głowa do góry!
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Aggie-szkoda, ale @jeszxze nie ma. Wiec jest nadzieja
Pewnie. Chociaż już nie liczę na nic. Ale nie martwię się. Te negatywne testy mnie uspokajają
A 28.01 mam ginekologa. Jak dobrze pójdzie to już będę dzień po okresie, ale gdyby się spóźnił i w dzień wizyty jeszcze byłoby jakieś plamienie to nie przeszkadza to w niczym? Bo pewnie mnie zbada i zrobi usg -
nick nieaktualny
-
Mamunia, mi w ogóle nie odpisał
Masiatra, niech już kończy ten urlop i wraca. chyba zaraz zadzwonię do recepcji i poproszę zeby mnie zapisały na pierwszy termin po jego powrocie -
Szczęśliwa mamusia szkoda:( jeszcze lekarz se urlop wymyślił... no nie!
Agge Ty dziś jesteś 12dpo? Pewnie po prostu jest za wcześnie:D
Odnośnie snów to mi się śnił test clearblue i że pokazał ciążę ale zakres tygodni był 2-2411......
Ha! Nawet słoń i wieloryb razem wzięci nie mają tak długiej ciąży co moja urojona hahahha
I zaznaczam że u mnie 8dc A nie chociaż 2 dni do @Emmainthegarden, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
agge wrote:Owulacja potwierdzona tylko testami i temperaturą, była chyba 14dc. Więc dziś 10 dzień po owu