STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
agge wrote:A fazę lutealną liczy się od owulacji czy juz po owulacji?
14 dnia po owulacji dostaję @Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 18:04
agge lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Czesć dziewczyny czytam Was od jakiegoś czasu i chciałabym się dołączyć. Na wstępie gratuluje wszystkim szczęściarom i wspieram wszystkie nadal walczące. Ogólnie zdjagnozowano u mnie adenomiozę. W tym momencie jestem po drugim transferze blastki tym razem crio. Dzis jest 10 dpt i zrobiłam betę. Wynik 161 U/l. Nadzieja jest ale jeszcze nie ciesze się bo po 2 latach walki cieżko w ogole uwierzyc. W niedziele pojde powtorzyć zobaczymy czy jest przyrost czy spadek....
Uważacie, że to duży wynik? Dodam ze z moczu negatywny gruba jedna krechaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 18:40
agge, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
-
Tęrlenia nie znam sie na betach potransferowych, ale wydaje sie ok. Gratulacje i nudnej ciazy.
A u mnie juz tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d246ab9c0b75.jpg
Nie wiem czy owulacja oczeka do niedzieli
A co do zachcianek to mnie odrzucilo od fast foodu. To byl pierwszy znak a potem zaczelam miec ssanie na zolty ser. Chodzilam i slinilam sie do sera normalnie sera prawie nie jadam. I kanapki.. najlepiej z serem
Od kawy mnie nie odrzucilo, ale wystarczala mi jedna w tygodniu. Nie mdlilo mnie czy cos tylko nie mialam ochoty. A.. i herbate pilam dzbankamiagge, moni05, MonikA_89!, moyeu lubią tę wiadomość
-
Terlenia po cichu gratuluję przy takiej becie test negatywny?
U mnie w ciąży musztarda, pikle i tego typu rzeczy. Do czekolady mnie nie ciągnęło. Teraz, to co innego14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
terlenia wrote:Czesć dziewczyny czytam Was od jakiegoś czasu i chciałabym się dołączyć. Na wstępie gratuluje wszystkim szczęściarom i wspieram wszystkie nadal walczące. Ogólnie zdjagnozowano u mnie adenomiozę. W tym momencie jestem po drugim transferze blastki tym razem crio. Dzis jest 10 dpt i zrobiłam betę. Wynik 161 U/l. Nadzieja jest ale jeszcze nie ciesze się bo po 2 latach walki cieżko w ogole uwierzyc. W niedziele pojde powtorzyć zobaczymy czy jest przyrost czy spadek....
Uważacie, że to duży wynik? Dodam ze z moczu negatywny gruba jedna krecha
Gratulacje, trzymam kciuki, niech wszystko będzie dobrze -
Malgonia wrote:Tęrlenia nie znam sie na betach potransferowych, ale wydaje sie ok. Gratulacje i nudnej ciazy.
A u mnie juz tak:
A co do zachcianek to mnie odrzucilo od fast foodu. To byl pierwszy znak a potem zaczelam miec ssanie na zolty ser. Chodzilam i slinilam sie do sera normalnie sera prawie nie jadam. I kanapki.. najlepiej z serem
Od kawy mnie nie odrzucilo, ale wystarczala mi jedna w tygodniu. Nie mdlilo mnie czy cos tylko nie mialam ochoty. A.. i herbate pilam dzbankami
O pięknie niech to będzie owocny weekend -
Mnie w ciąży odrzuciło od kawy, nawet od zapachu.
Z początku ciągle jadłam kanapki z pasztetem i ogórkiem kiszonym. Potem lody na potęgę. A potem czereśnie, bo to czerwiec był
A i śledzie cała ciążę na topie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 18:55
-
Kurczę nie dziękuję żeby nie zapeszyć bo długą drogę przeszłam pewnie jak większość z Nas..bede informować na bieżąco a jak okaże się że jest już pewność i że kuracja okazała się skuteczna to opiszę swój przypadek może którejś pomoże...
MonikA_89!, Szczesliwa_mamusia, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyterlenia wrote:Kurczę nie dziękuję żeby nie zapeszyć bo długą drogę przeszłam pewnie jak większość z Nas..bede informować na bieżąco a jak okaże się że jest już pewność i że kuracja okazała się skuteczna to opiszę swój przypadek może którejś pomoże...
Z większych bladziochow piękne bąbelki tu się pokazywały -
Terlenia, nie ma żadnych wątpliwości pięknie jest, beta też i trzymam kciuki żeby zdrowo przyrastałaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Cześć dziewczyny. U mnie już ostatecznie. Moje dziecko nie żyje. Serduszko już nie bije. Dziękuję za Wasze całe wsparcie. Trzymam za Was kciuki. Moje życie na ten moment się skończyło razem z tym maleńkim serduszkiem, które przestało bić.
-
Irvine90 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie już ostatecznie. Moje dziecko nie żyje. Serduszko już nie bije. Dziękuję za Wasze całe wsparcie. Trzymam za Was kciuki. Moje życie na ten moment się skończyło razem z tym maleńkim serduszkiem, które przestało bić.
Tulę mocno :*
Nie mów tak... Jesteś niesamowicie silna, a Twoje życie się nie skończyło. Ogromna strata, ale wierzę, że przetrwasz to wszystko. chciałabym napisać teraz wszystko, co potrzebujesz usłyszeć. Życzę Ci spokoju...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie już ostatecznie. Moje dziecko nie żyje. Serduszko już nie bije. Dziękuję za Wasze całe wsparcie. Trzymam za Was kciuki. Moje życie na ten moment się skończyło razem z tym maleńkim serduszkiem, które przestało bić.
Irvine, strasznie mi przykro. Trzymaj się ! -
Irvine90 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie już ostatecznie. Moje dziecko nie żyje. Serduszko już nie bije. Dziękuję za Wasze całe wsparcie. Trzymam za Was kciuki. Moje życie na ten moment się skończyło razem z tym maleńkim serduszkiem, które przestało bić.
tak mi przykro...
-
terlenia wrote:Czesć dziewczyny czytam Was od jakiegoś czasu i chciałabym się dołączyć. Na wstępie gratuluje wszystkim szczęściarom i wspieram wszystkie nadal walczące. Ogólnie zdjagnozowano u mnie adenomiozę. W tym momencie jestem po drugim transferze blastki tym razem crio. Dzis jest 10 dpt i zrobiłam betę. Wynik 161 U/l. Nadzieja jest ale jeszcze nie ciesze się bo po 2 latach walki cieżko w ogole uwierzyc. W niedziele pojde powtorzyć zobaczymy czy jest przyrost czy spadek....
Uważacie, że to duży wynik? Dodam ze z moczu negatywny gruba jedna krechaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 20:08
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Malgonia wrote:Tęrlenia nie znam sie na betach potransferowych, ale wydaje sie ok. Gratulacje i nudnej ciazy.
A u mnie juz tak:
Od kawy mnie nie odrzucilo, ale wystarczala mi jedna w tygodniu. Nie mdlilo mnie czy cos tylko nie mialam ochoty. A.. i herbate pilam dzbankami
😭
😭
Ja robię zamówienie na testy... I nie wiem jakie wziąć, kompletnie. Których używacie? Ja wcześniej pink'ów, ale nie wiem. Nie dają mi szczęściaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019