STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś 3 dc. Test pewnie ok. 16.01. Generalnie cykl spisuję chyba już teraz na straty, bo póki co na obniżenie prolaktyny mam tylko mastodynon a lekarz dopiero 07.01, czyli na pewno za późno żeby cokolwiek miało się wydarzyć. Miałam dwa cykle spiny i czuję, że każdy kolejny będzie już coraz mniej nastawiony na sukces. Może warto przebadać męża z okazji Nowego Roku na pewno podejdzie do tego pomysłu bardzo entuzjastycznie
Powodzenia dziewczyny! Wrzesień to piękny miesiąc żeby wydać na świat Dziedzica! W moim przypadku byłby to doskonały prezent na a) pierwszą rocznicę ślubu b) urodziny Męża. Jeśli się jednak nie uda to powiem: dobrze, że się nie udało, bo byłby stanowczo za dobry prezent na c) urodziny TeściowejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 17:33
Emmainthegarden, MonikA_89!, aeiouy, Irvine90, Sasanka5, makowa lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Ja dziś 3 dc. Test pewnie ok. 16.01. Generalnie cykl spisuję chyba już teraz na straty, bo póki co na obniżenie prolaktyny mam tylko mastodynon a lekarz dopiero 07.01, czyli na pewno za późno żeby cokolwiek miało się wydarzyć. Miałam dwa cykle spiny i czuję, że każdy kolejny będzie już coraz mniej nastawiony na sukces. Może warto przebadać męża z okazji Nowego Roku na pewno podejdzie do tego pomysłu bardzo entuzjastycznie
Powodzenia dziewczyny! Wrzesień to piękny miesiąc żeby wydać na świat Dziedzica! W moim przypadku byłby to doskonały prezent na a) pierwszą rocznicę ślubu b) urodziny Męża. Jeśli się jednak nie uda to powiem: dobrze, że się nie udało, bo byłby stanowczo za dobry prezent na c) urodziny TeściowejAnnen85 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian wrote:A probowalas Castagnus?
Nie, mastodynon kazała brać ginekolog. Już nawet kombinuję żeby od razu po świętach iść do rodzinnego po bromergon. Trochę samozwańczo. Castagnus jest chyba troszkę słabszy niż mastodynon - tak mi wynika z analizy składu hmmm... Wyszła mi prolaktyna 54, z normą w labo do 23. Nie miałam badania z obciążeniem. Ginekolog nie widziała takiej potrzeby „bo jest owulacja”
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 18:01
-
szona wrote:Nie, mastodynon kazała brać ginekolog. Już nawet kombinuję żeby od razu po świętach iść do rodzinnego po bromergon. Trochę samozwańczo. Castagnus jest chyba troszkę słabszy niż mastodynon - tak mi wynika z analizy składu hmmm... Wyszła mi prolaktyna 54, z normą w labo do 23. Nie miałam badania z obciążeniem. Ginekolog nie widziała takiej potrzeby „bo jest owulacja”
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Hej, to i ja pozwolę sobie dołączyć, w grupie siła
Dziś mój 1dc, więc testować nie będę wcześniej niż 20.01. Przy okazji Wesołych Świąt, oby się nam wszystkim w styczniu życzenia spełniłyOchmanka lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
nick nieaktualny
-
Sasanka5 wrote:20 testow kupionych... a mialam nie szalec, nie testowac nadmiernie, po prostu odpuscic, Dziewczyny, na watku grudniowym jest mnostwo pieknych serduszek, zycze nam, aby Nowy Rok okazal sie rownie magiczny
Właśnie dziś tam zaglądałam i bardzo mnie to ucieszyło ))Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Można?
Ja dołączam do szefowej, proszę o wpisanie na 06.01 (zaczynam wcześniej testowanie).
1 cykl starań o drugie szczęście. Sporadyczne KP w nocy.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
pysia13 wrote:Lista testujących
1.01 - 5ylwian, eemmiilliiaa
2.01
3.01
4.01 - malamisia
5.01
6.01 - pysia13, APrzybylska
7.01 - Malgonia
8.01 - NAg08
9.01
10.01 - Sasanka5
11.01
12.01
13.01
14.01 - aeiouy, Ochmanka
15.01 - Jagódka88, Milagros1
16.01
17.01
18.01
19.01
20.01 - gacka89
21.01
22.01 - Malinowa91
23.01
24.01
25.01
26.01
27.01
28.01
28.01
29.01
30.01
31.01
Myślę, że można mnie wpisać ma 16.01
-
W ogóle twardo nie mierzę temperatury! A już myślę, które testy LH kupić. Moja silna wola jest jak yeti-NIKT JEJ NIE WIDZIAŁ...
eemmiilliiaa lubi tę wiadomość
-
szona wrote:W ogóle twardo nie mierzę temperatury! A już myślę, które testy LH kupić. Moja silna wola jest jak yeti-NIKT JEJ NIE WIDZIAŁ...
Ja w tym miesiącu twardo mierze.. najpierw liczyłam na hmmm szczęście, teraz liczę na papierWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 21:53
szona lubi tę wiadomość
-
Buuuu, ja w styczniu nie bede czekać na testowanie :'( muszę teraz brać dupka na wywołanie @. Buuuuu. Jezeli Bede testowac to dopiero 03.02- moje urodziny.
-
U mnie dzisiaj 20dc. I dziwne pobolewanie podbrzusza jak przed @.od niedzieli biore luteine wg zalecen,chociaz nie wiem czy owu bylo czy znowu pcos zrobilo swoje. Najmocniejszy test mialam w czwartek.ale pozytyw byl od wtorku. Z mezem moglismy cos robic dopiero w piatek. W sobote jeszcze pozytyw tez sie pokazywal ale rowny kolorowi kontrolnej a nie mocniejszy. Co do innych objawow to do piatku sluz byl plodny i szyjka nisko i otwarta. Jak w sobote zobaczylam zmieniony sluz to przestalam robic testy,bo i tak mi sie skonczyly. Co ma byc to bedzie. Oprocz pobolewania szyjka jest tez jakby rozpulchniona. Nie wiem czy to wszystko przez Castagnusa czy az tak mi sie cykl skrocil i juz zwiastowalo @ czy jest jakis cien szansy na ciaze. Niby testowac chcialam 1.01. Ale nie wiem czy nie zrobie w sylwka zeby nie miec wyrzutow co do alkoholu potem.
Annen85 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g