STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was wszystkie
Jestem nowa, testowanie 1.01
Niestety samopoczucie jak na miesiączkę
Trzymam kciuki za wszystkie testujące!
5ylwian, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość
Starania od 05.2018r.
Pracujemy nad poprawą wyników nasienia.
Morfologia 2%, mała koncentracja, ilość nasienia i osłabiony ruch plemników.
Od czerwca 2020 stymulacja Aromkiem oraz Ovitrelle.
Czerwiec 2020:Jajowody drożne
Cytologia: zmiany śródbłonkowe stopnia niskiego obejmującego koilocytyzę(HPV) -
Angelll26 wrote:Witam Was wszystkie
Jestem nowa, testowanie 1.01
Niestety samopoczucie jak na miesiączkę
Trzymam kciuki za wszystkie testujące!Angelll26, Annen85 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian wrote:To juz 3 testujemy 1.01 oby byly same podwojne krechy! Ja wlasnie dziwnie sie czuje. Krzyze mnie bola i czuje pobolewanie podbrzusza. Czasem czuje jakby hmmm "dreszcze" mi przechodzily przez cycki ale nie bola. U mnie w sumie bylby prawdziwy noworoczny cud gdyby sie udalo ale nadzieje mam nadal...
Myślenie pozytywne przede wszystkim5ylwian lubi tę wiadomość
-
pysia13 wrote:Lista testujących
1.01 - 5ylwian, eemmiilliiaa
2.01
3.01
4.01 - malamisia
5.01
6.01 - pysia13, APrzybylska
7.01 - Malgonia
8.01 - NAg08
9.01
10.01 - Sasanka5
11.01
12.01
13.01
14.01 - aeiouy, Ochmanka
15.01 - Jagódka88, Milagros1
16.01
17.01
18.01
19.01
20.01 - gacka89
21.01
22.01 - Malinowa91
23.01
24.01
25.01
26.01
27.01
28.01
28.01
29.01
30.01
31.01
Można mnie wpisać wstępnie na 22.01?
Jak już będę po owulacji to zaktualizuję, bo moje cykle się wahają od 27 do 33 dni. -
5ylwian wrote:To juz 3 testujemy 1.01 oby byly same podwojne krechy! Ja wlasnie dziwnie sie czuje. Krzyze mnie bola i czuje pobolewanie podbrzusza. Czasem czuje jakby hmmm "dreszcze" mi przechodzily przez cycki ale nie bola. U mnie w sumie bylby prawdziwy noworoczny cud gdyby sie udalo ale nadzieje mam nadal...
Ja tak samo z pobolewaniem podbrzurza oraz lekkim bólem piersi... wciąż jednak mam nadzieje i wierze!
Fajnie mieć w Was wsparcie!5ylwian lubi tę wiadomość
Starania od 05.2018r.
nick nieaktualnyWitam w 1 dc 3cs.
Proszę mnie zapisać na testowanie 24 stycznia
Podsumowując poprzedni cykl starań itd, nie zatestuje ani pół dnia przed spodziewaną miesiączką. Jakbym gdzieś napisała, że testuję szybciej to mnie tu proszę grupowo zjechać za nietrzymanie się swoich postanowieńaeiouy, APrzybylska, eemmiilliiaa, agge, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny:) proszę o wpisanie wstępnie na 10.01. Najchętniej bym nie testowała aż do daty @ ,ale lekarz kazał testować po ostatniej tabletce Duphastonu.
Dzisiaj mam wizytę u ginekologa ,a to mój 13dc może jak zrobimy USG to się dowiem czy w ogóle są jakieś szanse w tym cyklu.
Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich -
5ylwian wrote:Snily mi sie dzisiaj 2 kreski na tescie... a to znaczy,ze nic z tego nie bedzie w tym cyklu. Tak juz mam,ze jak sni mi sie cos to potem dzieje sie dokladnie na odwrot ehh...
Niestety waśnie podobno sny spełniaja się na odwrót ....Starania od 05.2018r.
Cześć Kessi, :)trzymam kciuki za wizytę niech pęcherzyk rośnie tłuściutki
-
Cześć dziewczyny, po dłuższej nieobecności i ja dołączę. Mimo, że czekam na termin ivf w marcu to nie poddaje się i wciąż próbuje proszę o wpisanie na 6 styczeń, dzięki :*
5ylwian, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -
Kessi_91 wrote:Cześć Dziewczyny:) proszę o wpisanie wstępnie na 10.01. Najchętniej bym nie testowała aż do daty @ ,ale lekarz kazał testować po ostatniej tabletce Duphastonu.
Dzisiaj mam wizytę u ginekologa ,a to mój 13dc może jak zrobimy USG to się dowiem czy w ogóle są jakieś szanse w tym cyklu.
Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Angelll26 wrote:Miałam dokładnie taki sam sen dwa dni temu... piękny sen, tak bardzo było mi żal gdy się obudziłam
Niestety waśnie podobno sny spełniaja się na odwrót ....
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Niecierpliwa... wrote:Witam w 1 dc 3cs.
Proszę mnie zapisać na testowanie 24 stycznia
Podsumowując poprzedni cykl starań itd, nie zatestuje ani pół dnia przed spodziewaną miesiączką. Jakbym gdzieś napisała, że testuję szybciej to mnie tu proszę grupowo zjechać za nietrzymanie się swoich postanowień
A ja sobie nic nie postanawiam, bo i tak wiem że zrobię wcześniej test, hahaNiecierpliwa..., szona, Sasanka5, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
agge wrote:A ja sobie nic nie postanawiam, bo i tak wiem że zrobię wcześniej test, haha
To ja chyba postaniowie, ze sikbe wczesniej, bo juz dawno nie mialam okazji. Za ten miesiac staran choc zrobienie testu mi sie nalezyagge, Niecierpliwa..., cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie wyszłam z rossmana z owulakami od 5 mam w planie testować w tamtym cyklu owulak wyszedł pozytywny 12 dc owu niby 13dc.
I robię sobie ogolnie miesiac oczyszczający od alkoholu i swinskiego jedzenia:) takie postanowienie noworoczne:)agge, szona, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Ja właśnie wyszłam z rossmana z owulakami od 5 mam w planie testować w tamtym cyklu owulak wyszedł pozytywny 12 dc owu niby 13dc.
I robię sobie ogolnie miesiac oczyszczający od alkoholu i swinskiego jedzenia:) takie postanowienie noworoczne:)
Też muszę kupić po weekendzie owulaki. Planuję robić od 10 dnia cyklu.
A co do alkoholu, to ja W tym cyklu chcę spróbować z tym czerwonym winem na endometrium