Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:Ja kupowalam te z allegro ale o czulosci 10 chyba zielone i wlasnie na nich wyszła mi słaba kreseczki z drugiego moczu. Z córką tez je robiłam i też mi wyszła.
Raz właśnie miałam te zielone i były zdecydowanie lepsze, jakościowo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 10:50
zubii lubi tę wiadomość
-
Ja zamówiłam te z Allegro pierwszy raz i wychodzi na to ze mają czułość 25. Wiec nie wiem co ja wczoraj chciałam na nim zobaczyc jedyne co mi w nich nie pasuje to to, że sa mikro. Takie chudziutkie. Wąskie są ze maskara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 10:55
zubii lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
zubii wrote:A o której je robisz ? Bo zaleca się między 10 a 20 moim zdaniem najlepiej o 12 i o 18
Robie je około 18 może czasem koło 19 Może tutaj jest powód.
A jak wyjdzie pozytywny owulacyjńy około 19 to lepiej kochać się w ten sam dzień czy w następny?
-
nick nieaktualnyKasiulka03 wrote:Robie je około 18 może czasem koło 19 Może tutaj jest powód.
A jak wyjdzie pozytywny owulacyjńy około 19 to lepiej kochać się w ten sam dzień czy w następny? -
nick nieaktualny
-
Maniaaaa wrote:Dziewczymy a zdarzyło wamie kiedys, ze 5/6dpo test owluacyjny wyplul wan bladorozowa kreske?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 11:46
zubii lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skorpionek82 wrote:Ja mam coraz ciemniejszą na owulacyjnych testach
-
nowa.mysza wrote:Witam mam pytanie do was bo jesteście bardziej obcykane w tych tematach 17.12 miałam okres od 28.12 do 3.01 było seruszkowanie a wczoraj była owulacja, czy żołnierzyki mogły dotrwać z 3 do 6.01?
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy