Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluchna wrote:A ja z rana melduje biel vizira. Znowu zamajaczylo i zniknęło. czy któraś z was wie jaka czułość mają niebieskie testy z allegro? Bo nigdzie mi nie piesze.
Jakiś nieśmiały ten fasolek
A mój mąż się w proroka bawi i mówi, że ja po wczorajszym będę w ciąży :p i że on już wczoraj mi to mówił. I że moje matematyczne wyliczenia mogę sobie odstawić, bo natura i tak działa po swojemu z zaskoczenia :pzubii, Kasiulka03, suri2016, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Katik wrote:OF zaczął mi utrudniać życie, będę musiała zdać się na testy, temp i aplikację na tel. Koniec premium:( Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zawsze możesz dokupić abonament nie jest aż tak drogi na 3 miesiące to jakieś 37 zł.zubii lubi tę wiadomość
-
Strasznie sie wzruszylam czytajac o waszych historiach ! Najbardziej podoba mi się to, że tlumaczylismy wszystko dzieciom moi rodzice takie ważne rzeczy zatrzymywali dla siebie i to nie było dobre bo ja i tak coś usłyszałam podsluchalam i tego nie rozumiałam nikt mi nie tłumaczył. Dlatego teraz też o wszystkim mowie córeczce pomimo, że jest jeszcze mała bo ma 2,5 l.
Aj liczyłam dziś na plusiki no ale jak nie dziś to jutro !
My powiedzieliśmy mojej mamie bo u nich jestesmy co drugi dzień ojciec z teściami dowiedzą się w dniu babci i dziadka a reszta w swoim czasie a i jeszcze się moja przyjaciółka i mój brat. -
Kaczorka wrote:Zawsze możesz dokupić abonament nie jest aż tak drogi na 3 miesiące to jakieś 37 zł.
Ostatnio była promocja i był miesiąc gratis jak się zachodzi w ciążę to się dostaje kolejny miesiąc gratis tym samym mam abonament do czerwca bo myślałam, że sie nie udało i przed testem wykupilam ten na 3 m -
Oluchna wrote:A ja z rana melduje biel vizira. Znowu zamajaczylo i zniknęło. czy któraś z was wie jaka czułość mają niebieskie testy z allegro? Bo nigdzie mi nie piesze.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
zubii wrote:Ostatnio była promocja i był miesiąc gratis jak się zachodzi w ciążę to się dostaje kolejny miesiąc gratis tym samym mam abonament do czerwca bo myślałam, że sie nie udało i przed testem wykupilam ten na 3 m
Ja kupiłam na 3 miesiące na początku grudnia, bo stwierdziłam, że tyle powinno wystarczyć :p oby!
Mnie te testy z Allegro jakoś nie przekonują.. Chyba lepiej kupić 2 dobre w tej cenie
A swoją drogą to ciekawe czemu one takie słabe? -
Oluchna wrote:A ja z rana melduje biel vizira. Znowu zamajaczylo i zniknęło. czy któraś z was wie jaka czułość mają niebieskie testy z allegro? Bo nigdzie mi nie piesze.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Ja tez mam te z ALLEgro niebieskie i rzeczywiście ciagle negatywne, ale beta 2 stycznia tez była negatywna.
Dzis 37dc i @ nie ma w poniedziałek Gin.
A powiedzcie mi dziewczyny jak badac sobie ta szyjkę? Nigdy tego nie robiłam i nie wiem jaka powinna być.. -
Kasiulka03 wrote:A pytanie mam
Wam testy ovu II kreska wychodzi mocna gruba. Mi nigdy tak nie wyszła Zawsze jest błądzą od testowej i pojawa się tylko raz - w terminie spidziewanej owulacjim Na następny dzień Kreska jest bardzo a bardzo blada
A o której je robisz ? Bo zaleca się między 10 a 20 moim zdaniem najlepiej o 12 i o 18