Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniaaaa wrote:No u mnie wlasnie tez nie cien cieniatylko krecha ktora wyraznie jest widoczna tyle ze jest blada
Mania ja już kiedyś pisałam dziewczynom, że mi blada druga kreska wychodzi praktycznie przez cały cykl. więc niestety nie ma reguły ..zubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Oluchna wrote:Tak właśnie myślałam. a z Rossmanna jakieś jeszcze polecacie?
ja kupiłam jeszcze pink test 10 i nie wykazał nic, a na bobotescie ładna druga kreska przy beta hcg ok 7. we wrześniu tak samo szybko mi wyszedł3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
W ogóle drugi dzień z rzędu śni mi się ciąża, albo coś z nią związanego. Dzisiaj mi się sniła koleżanka, która jest w ciąży. :)i miała taki piękny brzuszek
Kupię żółty bobotest. na pewno. Coś jeszcze polecacie, żebym nie stała przed regalem jak sierotaKlaudiia87, zubii, kaha lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich starających sie:) ja będę się testować dzień po swoich urodzinach czyli 26go:)
Kimmy lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:W ogóle drugi dzień z rzędu śni mi się ciąża, albo coś z nią związanego. Dzisiaj mi się sniła koleżanka, która jest w ciąży. :)i miała taki piękny brzuszek
Kupię żółty bobotest. na pewno. Coś jeszcze polecacie, żebym nie stała przed regalem jak sierota
-
Kimmy wrote:Ja wolę się nie wypowiadac o moich snach. Mam nadzieję, że to nie proroczy sen bo siły mi się ostatnio bliźniaki. Ale to może przez to, że rozmawiałam z mężem o tym. Mój mąż jest bliźniakiem
Klaudiia87, Kimmy, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Ja wolę się nie wypowiadac o moich snach. Mam nadzieję, że to nie proroczy sen bo siły mi się ostatnio bliźniaki. Ale to może przez to, że rozmawiałam z mężem o tym. Mój mąż jest bliźniakiem
Mi na ślubie wyszedł syn potem 2 córki. Co do syna się na razie sprawdziłow śnie też mi się śnił syn jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży.Kimmy lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:To dopiero hardcorowy sen
-
co do snów to mój mnie dziś zaniepokoił bo najpierw śnil mi sie slub a potem chrzest .... i mialam dziwne wrazenie ze dzieje sie cos bardzo zlego jak sie przebudzilam to bylam tak zdenerwowana Pierwszy raz tak przezywałam sen...
-
Kasiulka03 wrote:Robie je około 18 może czasem koło 19 Może tutaj jest powód.
A jak wyjdzie pozytywny owulacyjńy około 19 to lepiej kochać się w ten sam dzień czy w następny?
Jak wyjdzie pozytywny to od niego 24/48 powinna wystąpić owulka luknij do mnie na wykres bo teraz robiłam testy w dniu pozytywnego były przytulanki ale bez finału dzień po pozytywnym teście było serducho z finałem i jestem w ciąży więc moim zdaniem dobrze działać w dzień pozytywnego i do dwóch dni poOjMaryś, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
-
mnie od dwóch dni boli lewy jajnik. Już wkręcam sobie bóg wie co, nawe t mdłości mam, a le zdaje sobie sprawe ze na to wszystko zawcześnie ;/