X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe testowanie (na dobry początek)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie (na dobry początek)

Oceń ten wątek:
  • Kasiulka03 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    Jak wyjdzie pozytywny to od niego 24/48 powinna wystąpić owulka luknij do mnie na wykres bo teraz robiłam testy w dniu pozytywnego były przytulanki ale bez finału dzień po pozytywnym teście było serducho z finałem i jestem w ciąży więc moim zdaniem dobrze działać w dzień pozytywnego i do dwóch dni po

Bez finału w Tobie czy bez wytrysku Mój mąż ma wolne plemniki dlatego chcemy iść na jakość a nie na ilość I teraz nie wiem czy po teście się starać czy na drugi dzień Zaznaczę że jak robie test następnego dnia to kreska w teście jest ledwo widoczna

w57vtqywo5hbv0t6.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:
    W ogóle drugi dzień z rzędu śni mi się ciąża, albo coś z nią związanego. Dzisiaj mi się sniła koleżanka, która jest w ciąży. :)i miała taki piękny brzuszek :)
    Kupię żółty bobotest. :) na pewno. Coś jeszcze polecacie, żebym nie stała przed regalem jak sierota :)

A dziś śniło sie mojemu M jak to określił "to coś z krwi wyszło 17 ;) " dodam że nawet mu nie mówiłam o tym że owu jednak miałam bo jeszcze obrosnie w piórka i spec od wytyczamia mi dni płodnych jak ginekolog hihi. Dzis ból brzucha bardzo delikatny nie to co przez ostatni tydz

suri2016 lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakupiłam. Normalnie zapas jak na wojnę. :) flower, widzisz. Mówię Ci ze będziesz mieć zdziwienie, bo będziesz w ciąży :)

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:
    Zakupiłam. Normalnie zapas jak na wojnę. :) flower, widzisz. Mówię Ci ze będziesz mieć zdziwienie, bo będziesz w ciąży :)
    Sceptycznie podchodze do tego juz prawie wszystkie badania wykonałam przed laparoskopią. Plan na ten rok mam dotyczący starań.Kolejne 3 cylke po laparo stymulowane a pozniej in-vitro. Pesel juz mnie goni bo to ostatni dzwon.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna ja sie doczekac Twojego testowania nie mogę :D
    Flowwer bedzie fasol :)

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaczorka i Oluchna trzymam kciuki żeby bobotesty pokazały dwie kreseczki. może ja po prostu muszę od tego cyklu innymi testować, bo u mnie jak bobotest pokazuje ciaze to jakieś nieszczęście zaraz... :) u mnie krwawienie i bok brzucha nadal mocne, mam nadzieję, że minie do czwartku bo przy HSG nie może być nawet plamien.

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    A dziś śniło sie mojemu M jak to określił "to coś z krwi wyszło 17 ;) " dodam że nawet mu nie mówiłam o tym że owu jednak miałam bo jeszcze obrosnie w piórka i spec od wytyczamia mi dni płodnych jak ginekolog hihi. Dzis ból brzucha bardzo delikatny nie to co przez ostatni tydz

Flowwer ciaze Ci wróżę, kiedy testujesz? :) skoro owu wzięła Cię z zaskoczenia to i ciaza Cię zaskoczy :)

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri - oby tylko nam jakiegoś pecha nie przyniosły.. :P

Za jakieś pół godziny sobie machnę tego owulacyjnego. Ale to tak czysto formalnie.

Uzupełniłam naszą listę - wychodzi jeden bobas na dzień. Szkoda tylko, że niektóre dziewczyny się odzywają tylko raz - po to, żeby je wpisać i później nie dadzą znać co wyszło..

kaha lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama na razie nie wiem co i jak jeden test ciążowy na + jeden na -. Dzisiaj mniej razy na papierze toaletowym tego czegoś niż wczoraj a duphaston odstawiony.

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.wroc-avon.pl/katalog-avon-12017/ Gdyby była któraś z was zainteresowana to piszcie na priv ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny liczę na piękne dwie kreseczki. U mnie w tym cyklu pewnie nic nie będzie, ale za Was trzymam mocno kciuki, zaglądam co raz do Was!

• Katrina17 Znajoma

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuję jutro a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test taki mikroskopowy donna wykrywajacy estrogen (ślina ma kształt paprotek przy dużym stężeniu) i mi dzisiaj w 23 dc wyszła masa paprotek czyli duże stężenie estrogenu. Podobno na początku ciąży gwałtownie wzrasta. Wiecie coś na ten temat?

2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1

Synek czeka na rodzeństwo :)
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Za jakieś pół godziny sobie machnę tego owulacyjnego. Ale to tak czysto formalnie.

Uzupełniłam naszą listę - wychodzi jeden bobas na dzień. Szkoda tylko, że niektóre dziewczyny się odzywają tylko raz - po to, żeby je wpisać i później nie dadzą znać co wyszło..
    Jak juz uzupelniasz to mnie z 7 na 16 przenieś :D

Kurcze kobiety mam dzisiaj taki dziwny dzień że głowa mała niby roboty od groma a taaaak mi się nie chce ze szok :( na dodatek w sklepie sprzedali mi smierdzace piersi z kury :( wscieklam sie bo robie zakupy tylko w tym sklepie odkad powstal jestem stala klientka i takie cos (zarudnili nowe osoby) mam ochote pojsc do kierowniczki i zapytac czy o jakis zart ... ale do jutra to mieso mi zasmrodzi caly dom :(

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Kaczorka żadnego pecha, będą same piękne dwie kreski :)
    racja, zauważyłam, że wiele dziewczyn wpada tylko się zapisać na testowanie a potem żadnych wieści. a inne wpadają tylko raz oznajmić, że wyszedł im pozytywny test, chociaż wcześniej nigdy się nie udzielaly. no ale cóż, każdy ma prawo ;)

-Monika- lubi tę wiadomość

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • miffy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skorpionek82 wrote:
    Ja sama na razie nie wiem co i jak jeden test ciążowy na + jeden na -. Dzisiaj mniej razy na papierze toaletowym tego czegoś niż wczoraj a duphaston odstawiony.

A kiedy planujesz robić następny?

ckaiugpjr3v6dbif.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    Jak juz uzupelniasz to mnie z 7 na 16 przenieś :D

Już dawno jesteś przeniesiona ;)

Zrobiłam test. Oczywiście nie jest pozytywny :P
    Ale jeśli mam porównać go do tych z poprzedniego miesiąca to za 3-4 dni wyjdzie pozytywny. Czyli wychodziłoby, że owulka będzie gdzieś w okolicach 11 dc.
    Powtórzę za 2 dni i zobaczymy jaki będzie efekt :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zgodnie z zapowiedziami stosuję winną kurację, będę co drugi dzień pić, żeby się nie uzależnić :) Do tego orzechy i rybki. W piątek sprawdzę jak tam endo.

U mnie już koniec @, czyli od jutra wracamy do gry :) W tym cyklu chyba postawimy na jakość <3 a nie ilość, ale jeszcze się okaże jak to wyjdzie.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, dobrze, że zaczęłaś szybciej testować. Na pewno nie przegapicie kluczowego momentu :)

Kasiulka03 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • miffy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Ja zgodnie z zapowiedziami stosuję winną kurację, będę co drugi dzień pić, żeby się nie uzależnić :) Do tego orzechy i rybki. W piątek sprawdzę jak tam endo.

U mnie już koniec @, czyli od jutra wracamy do gry :) W tym cyklu chyba postawimy na jakość <3 a nie ilość, ale jeszcze się okaże jak to wyjdzie.

Trzymam kciuki i bawcie się dobrze! ;)

summer86 lubi tę wiadomość

ckaiugpjr3v6dbif.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miffy wrote:
    A kiedy planujesz robić następny?
    Myślę jutro zrobić kolejny test ewentualnie we wtorek na badanie krwi ;-)

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ