Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:Jak wyjdzie pozytywny to od niego 24/48 powinna wystąpić owulka luknij do mnie na wykres bo teraz robiłam testy w dniu pozytywnego były przytulanki ale bez finału dzień po pozytywnym teście było serducho z finałem i jestem w ciąży więc moim zdaniem dobrze działać w dzień pozytywnego i do dwóch dni po
Bez finału w Tobie czy bez wytrysku Mój mąż ma wolne plemniki dlatego chcemy iść na jakość a nie na ilość I teraz nie wiem czy po teście się starać czy na drugi dzień Zaznaczę że jak robie test następnego dnia to kreska w teście jest ledwo widoczna -
Oluchna wrote:W ogóle drugi dzień z rzędu śni mi się ciąża, albo coś z nią związanego. Dzisiaj mi się sniła koleżanka, która jest w ciąży. :)i miała taki piękny brzuszek
Kupię żółty bobotest. na pewno. Coś jeszcze polecacie, żebym nie stała przed regalem jak sierota
A dziś śniło sie mojemu M jak to określił "to coś z krwi wyszło 17 " dodam że nawet mu nie mówiłam o tym że owu jednak miałam bo jeszcze obrosnie w piórka i spec od wytyczamia mi dni płodnych jak ginekolog hihi. Dzis ból brzucha bardzo delikatny nie to co przez ostatni tydzsuri2016 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Oluchna wrote:Zakupiłam. Normalnie zapas jak na wojnę. flower, widzisz. Mówię Ci ze będziesz mieć zdziwienie, bo będziesz w ciąży
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Oluchna ja sie doczekac Twojego testowania nie mogę
Flowwer bedzie fasol -
kaczorka i Oluchna trzymam kciuki żeby bobotesty pokazały dwie kreseczki. może ja po prostu muszę od tego cyklu innymi testować, bo u mnie jak bobotest pokazuje ciaze to jakieś nieszczęście zaraz... u mnie krwawienie i bok brzucha nadal mocne, mam nadzieję, że minie do czwartku bo przy HSG nie może być nawet plamien.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Flowwer wrote:A dziś śniło sie mojemu M jak to określił "to coś z krwi wyszło 17 " dodam że nawet mu nie mówiłam o tym że owu jednak miałam bo jeszcze obrosnie w piórka i spec od wytyczamia mi dni płodnych jak ginekolog hihi. Dzis ból brzucha bardzo delikatny nie to co przez ostatni tydz
Flowwer ciaze Ci wróżę, kiedy testujesz? skoro owu wzięła Cię z zaskoczenia to i ciaza Cię zaskoczy3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Suri - oby tylko nam jakiegoś pecha nie przyniosły..
Za jakieś pół godziny sobie machnę tego owulacyjnego. Ale to tak czysto formalnie.
Uzupełniłam naszą listę - wychodzi jeden bobas na dzień. Szkoda tylko, że niektóre dziewczyny się odzywają tylko raz - po to, żeby je wpisać i później nie dadzą znać co wyszło..kaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja testuję jutro a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test taki mikroskopowy donna wykrywajacy estrogen (ślina ma kształt paprotek przy dużym stężeniu) i mi dzisiaj w 23 dc wyszła masa paprotek czyli duże stężenie estrogenu. Podobno na początku ciąży gwałtownie wzrasta. Wiecie coś na ten temat?2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1
Synek czeka na rodzeństwo
-
Kaczorka wrote:Suri - oby tylko nam jakiegoś pecha nie przyniosły..
Za jakieś pół godziny sobie machnę tego owulacyjnego. Ale to tak czysto formalnie.
Uzupełniłam naszą listę - wychodzi jeden bobas na dzień. Szkoda tylko, że niektóre dziewczyny się odzywają tylko raz - po to, żeby je wpisać i później nie dadzą znać co wyszło..
Kurcze kobiety mam dzisiaj taki dziwny dzień że głowa mała niby roboty od groma a taaaak mi się nie chce ze szok na dodatek w sklepie sprzedali mi smierdzace piersi z kury wscieklam sie bo robie zakupy tylko w tym sklepie odkad powstal jestem stala klientka i takie cos (zarudnili nowe osoby) mam ochote pojsc do kierowniczki i zapytac czy o jakis zart ... ale do jutra to mieso mi zasmrodzi caly dom -
Kaczorka wrote:Suri - oby tylko nam jakiegoś pecha nie przyniosły..
Uzupełniłam naszą listę - wychodzi jeden bobas na dzień. Szkoda tylko, że niektóre dziewczyny się odzywają tylko raz - po to, żeby je wpisać i później nie dadzą znać co wyszło..
Kaczorka żadnego pecha, będą same piękne dwie kreski
racja, zauważyłam, że wiele dziewczyn wpada tylko się zapisać na testowanie a potem żadnych wieści. a inne wpadają tylko raz oznajmić, że wyszedł im pozytywny test, chociaż wcześniej nigdy się nie udzielaly. no ale cóż, każdy ma prawo-Monika- lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
OjMaryś wrote:Jak juz uzupelniasz to mnie z 7 na 16 przenieś
Już dawno jesteś przeniesiona
Zrobiłam test. Oczywiście nie jest pozytywny
Ale jeśli mam porównać go do tych z poprzedniego miesiąca to za 3-4 dni wyjdzie pozytywny. Czyli wychodziłoby, że owulka będzie gdzieś w okolicach 11 dc.
Powtórzę za 2 dni i zobaczymy jaki będzie efektsuri2016 lubi tę wiadomość
-
Ja zgodnie z zapowiedziami stosuję winną kurację, będę co drugi dzień pić, żeby się nie uzależnić Do tego orzechy i rybki. W piątek sprawdzę jak tam endo.
U mnie już koniec @, czyli od jutra wracamy do gry W tym cyklu chyba postawimy na jakość a nie ilość, ale jeszcze się okaże jak to wyjdzie.suri2016 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka, dobrze, że zaczęłaś szybciej testować. Na pewno nie przegapicie kluczowego momentu
Kasiulka03 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Ja zgodnie z zapowiedziami stosuję winną kurację, będę co drugi dzień pić, żeby się nie uzależnić Do tego orzechy i rybki. W piątek sprawdzę jak tam endo.
U mnie już koniec @, czyli od jutra wracamy do gry W tym cyklu chyba postawimy na jakość a nie ilość, ale jeszcze się okaże jak to wyjdzie.
Trzymam kciuki i bawcie się dobrze!
summer86 lubi tę wiadomość