Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro testuje więc proszę o kciuki! Bardzo bym chciała zobaczyć choć słaba druga kreskę. A co do wina to ja nie lubię wina. Jak mam się napić czegoś to już wolę sobie drinka zrobić, ale to też rzadko. Mój mąż nie pije w ogóle
zubii, OjMaryś, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiia87 wrote:Ja jutro testuje więc proszę o kciuki! Bardzo bym chciała zobaczyć choć słaba druga kreskę. A co do wina to ja nie lubię wina. Jak mam się napić czegoś to już wolę sobie drinka zrobić, ale to też rzadko. Mój mąż nie pije w ogóle
Tez nie jestem fanka alr widze aki to duzy wplyw ma na moje ednoKlaudiia87 lubi tę wiadomość
-
Klaudiia87 wrote:Ja jutro testuje więc proszę o kciuki! Bardzo bym chciała zobaczyć choć słaba druga kreskę. A co do wina to ja nie lubię wina. Jak mam się napić czegoś to już wolę sobie drinka zrobić, ale to też rzadko. Mój mąż nie pije w ogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 20:19
Klaudiia87, zubii, OjMaryś, Maja84 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Tez jutro rano testuje. Ale bez jakich kolwiek nadziei. Dla zasady bardziej miałam testować w poniedziałek ale nie wytrzymam wole miec to za soba. ale za Ciebie trzymam kciuki mocno mocno
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja dzisiaj taki masakryczny ból głowy mama:( a zauważyłam ze co miesiąc jeden dzien mnie tak boli przed @, wiec w tym miesiącu tez se pewnie nie udało. W dodatku dzisiaj rano wstałam z takim bólem podbrzusza jak przed @, a jestem w 9dpo, wiec zrobiłam test owu i wyszła jedna kreska a drugiej prawie nie widać jak jest ciąża to zawsze wychodzi pozytywny owu czy nie zawsze?
-
Trzymam baaardzo mocno kciuki za wszystkie jutrzejsze testerki! Dajcie znać rano!
Princesska, skorpionek82, Klaudiia87 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Ją tak samo trzymam mocno kciuki mamy fajna ekipę na fioletowej stronie tylko, że mi was tam brakuje ! Także wysyłam wiruski na jutrzejsze i cało miesięczne testowanie !
Princesska, skorpionek82, Klaudiia87, Karolka12345, OjMaryś, Bocianiątko, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Ptysia wrote:Dziewczyny, a ja dzisiaj taki masakryczny ból głowy mama:( a zauważyłam ze co miesiąc jeden dzien mnie tak boli przed @, wiec w tym miesiącu tez se pewnie nie udało. W dodatku dzisiaj rano wstałam z takim bólem podbrzusza jak przed @, a jestem w 9dpo, wiec zrobiłam test owu i wyszła jedna kreska a drugiej prawie nie widać jak jest ciąża to zawsze wychodzi pozytywny owu czy nie zawsze?
zubii, Ptysia lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Ptysia wrote:Dziewczyny, a ja dzisiaj taki masakryczny ból głowy mama:( a zauważyłam ze co miesiąc jeden dzien mnie tak boli przed @, wiec w tym miesiącu tez se pewnie nie udało. W dodatku dzisiaj rano wstałam z takim bólem podbrzusza jak przed @, a jestem w 9dpo, wiec zrobiłam test owu i wyszła jedna kreska a drugiej prawie nie widać jak jest ciąża to zawsze wychodzi pozytywny owu czy nie zawsze?
Ja 10dpo miałam negatywny test owu. 14dpo już był pozytywny i blada kreska na ciążowym.
Ale tak jak napisała Princesska nie w każdym wypadku pozytywny owulacyjny oznacza ciążę.Ptysia lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za testerki jutro Ja coraz bardziej stresuje sie przed wizytą u lekarza... niby do rad sie stosuje ale boje sie o wyniki krwi i usg ( ostatnim razem okazalo sie ze moje endo ma 5-6mm i masa innych nie fajnych rzeczy wyszła Oby teraz było lepiej ...do środy zwariuje mąż w pracy a ja jak siedze sama wieczorami w domu to za duzo mysle od jutra nie badam juz szyjki zeby sie nie stresowac dodatkowo...
Czy Wasi lekarze pytaja Was o te wykresy? Polecaja Wam tą obserwacje cyklu czy raczej uwazaja to za malo wazny element?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 21:37
Klaudiia87 lubi tę wiadomość
-
Ja tez za Was trzymam kciuki i pije za Was wszystkie zdrówko, bo właśnie popijam winko
Oj Marys mi lekarz powiedział żeby nie prowadzić takich obserwacji bo to dodatkowo stresuje i w sumie to ma rację, ale ja i tak sobie prowadzę wykresKlaudiia87, skorpionek82 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
kibicuję Wam dziewczyny, jutro rano Proszę o zaraportowanie II kreseczek jeśli zaś chodzi o testy owulacyjne i ich związek z ciaza, to myślę, że jest to czysty przypadek. pozytywny test owulacyjny nie musi oznaczać ciazy, a negatywny wcale nie musi oznaczać, że tej ciąży nie ma. ja zdecydowanie jestem wiec zdania, że ciazowy do ciazy, owulacyjny do owulacji, amen!
Ptysia, zubii, OjMaryś, Klaudiia87, Bocianiątko, miffy, panan12 lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę