Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś wrote:u mnie przeziębienie gardlo boli nos i zatoki zatkane... temp poszła w dol a mam wrazenie jakbym miala goraczke... z fasola nici cos tak czuje ;(
Czekaj na fasola! Nie zakladaj, ze go nie ma :*
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:u mnie przeziębienie gardlo boli nos i zatoki zatkane... temp poszła w dol a mam wrazenie jakbym miala goraczke... z fasola nici cos tak czuje ;(
Ja wychodzę z założenia, że przeziębienie to dobry znak jak w październiku zaszłam w ciążę to od 5-6 dpo zaczęło mnie gardło boleć a później jeszcze katar przylazł.
U mnie dziś temperatura w górę poszła ale ignoruję ją, bo zaspałam i mierzyłam o 7 :pOjMaryś lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Ja wychodzę z założenia, że przeziębienie to dobry znak jak w październiku zaszłam w ciążę to od 5-6 dpo zaczęło mnie gardło boleć a później jeszcze katar przylazł.
U mnie dziś temperatura w górę poszła ale ignoruję ją, bo zaspałam i mierzyłam o 7 :p
Ja też na samym początku miałam objawy przeziębieniowe - podwyższona temperatura, bolące gardło, zatoki, i takie ogólne rozbicie...OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny szkoda, że nic nie wyszło ale puki nie ma @ jeszcze może się zagniezdzic !
Ją we wtorek miałam termin @ a dzień wcześniej wyszedł mi test ledwo widoczna kreska czyli mój bąbelek w ostatniej chwili zdarzył się zagniezdzic !miffy lubi tę wiadomość
-
Princesska wrote:W 12 dpo juz by cos wyszło wole sie nie nakręcać. W ciagu tych dwóch dni napewno nic sie nie zmieni..
Princesska lubi tę wiadomość
-
Princesska wrote:W 12 dpo juz by cos wyszło wole sie nie nakręcać. W ciagu tych dwóch dni napewno nic sie nie zmieni..
Dokladnie tak samo myslalam i jeszcze dzien przed testem pilam alkohol a teraz żałuję...
Ale lepiej się miło zaskoczyć niż nie miło rozczarować. -
OjMaryś wrote:Katrina super ja zamiast powtarzac sikanca poszlabym na test z krwi cena mniej wiecej ta sama a pewnosc masz większą
Właśnie zrobiłam z krwi czekam na wyniki ale czuję, że to dzidziuśBocianiątko, OjMaryś lubią tę wiadomość
2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1
Synek czeka na rodzeństwo
-
U mnie temperatura w dół. nie wiem czy jest sens iść testować wprawdzie temp nie miarodajna, bo późno poszłam spać i dopiero się obudziłam, ale mnie nadzieja opuściła.
Ale znowu mi się siły dwie kreski na teście. Chyba za dużo o tym myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 09:33
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:U mnie temperatura w dół. nie wiem czy jest sens iść testować wprawdzie temp nie miarodajna, bo późno poszłam spać i dopiero się obudziłam, ale mnie nadzieja opuściła.
Ale znowu mi się siły dwie kreski na teście. Chyba za dużo o tym myślęOluchna, Katrina17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Ty lepiej męża zawołaj i się zapytaj czy widzi kobietę w ciąży
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Ja wychodzę z założenia, że przeziębienie to dobry znak jak w październiku zaszłam w ciążę to od 5-6 dpo zaczęło mnie gardło boleć a później jeszcze katar przylazł.
U mnie dziś temperatura w górę poszła ale ignoruję ją, bo zaspałam i mierzyłam o 7 :p
Co do moich przeczuc tych negaywnych zbyt czesto mam racjeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 09:49
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Pytałam go wczoraj, a on na to: no na początku tygodnia to byłaś taka miła że myślałem że jesteś w ciąży.