Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:Dziewczyny szkoda, że nic nie wyszło ale puki nie ma @ jeszcze może się zagniezdzic !
Ją we wtorek miałam termin @ a dzień wcześniej wyszedł mi test ledwo widoczna kreska czyli mój bąbelek w ostatniej chwili zdarzył się zagniezdzic !https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Karolina90 wrote:A no to w sumie u mnie tak samo bo ja zastrzyk miałam w środę, a w sobotę luteina bo wcześniej to progesteron mógłby zatrzymać owulacje prawda? Czy się mylę?
Karolina90 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
OjMaryś wrote:skoro przeziebienie ma byc dobrym znakiem to mam brac cos od przeziebienia czy sobie darowac te leki? eentualnie mam takie sporzadzone z ziol przez maja babcie syropy te nie szkodza przy staraniu sie ....
Co do moich przeczuc tych negaywnych zbyt czesto mam racje
Tak naprawdę do puki nie ma okresu to jest szansa
U mnie po nocnym testowaniu beta 42,4 w 24dc, 11dpo a dzisiaj test owulacyjny negatywny więc dziewczyny nie testujcie tymi owu bo tylko psują nastawienie.
Pamiętajcie, że wiara czyni cuda!!
Wysyłam Wam ciążowe zarazkiBocianiątko, kaha, zubii, OjMaryś, Karolina90, sara9555, Flowwer, bertha lubią tę wiadomość
2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1
Synek czeka na rodzeństwo
-
Katrina17 wrote:Tak naprawdę do puki nie ma okresu to jest szansa
U mnie po nocnym testowaniu beta 42,4 w 24dc, 11dpo a dzisiaj test owulacyjny negatywny więc dziewczyny nie testujcie tymi owu bo tylko psują nastawienie.
Wysyłam Wam ciążowe zarazki
Gratuluję
Ja w tym miesiącu zbieram wszelkie ciążowe wiruski, więc dzięki -
nick nieaktualny
-
Katrina17 wrote:Tak naprawdę do puki nie ma okresu to jest szansa
Wysyłam Wam ciążowe zarazki
Dzieci moje znów coś naszło i znów pytają "Mamo a kiedy bedzie dzidziuś? Mamo a moge zamowic sobie braciszka? A jaki bedzie dzidzius .... Masakra a ja w kolko mowie niewiem niewiem niewiem
Co ich dzisiaj tak nagle złapało... -
Ja tez jestem otwarta na wszystkie wiruski i fluidy ciążowe dla mnie to byłby wymarzony prezent urodzinowy!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Wróciłam do Was. Nie mam już siły
Początek okresu 02grudnia, potem sex, plamienia bez sensu, okres już 25 grudnia a cykle mam 28-30dni. Trwał 5 dni, ale jakiś taki lichy. Nie robiłam testu, bo nie widzę sensu. Teraz nowy cykl, sex w płodne. Z 3dni przed ewentualną owulacją. Pewnie też nic z tego
Nie mam siły już na obserwację i mierzenie temp.
Chyba pogodzę się z porażką.
Za Was trzymam kciuki :*Ciąża to byłby cud..może Bóg da........ -
nick nieaktualnyOśmiorniczka wrote:Wróciłam do Was. Nie mam już siły
Początek okresu 02grudnia, potem sex, plamienia bez sensu, okres już 25 grudnia a cykle mam 28-30dni. Trwał 5 dni, ale jakiś taki lichy. Nie robiłam testu, bo nie widzę sensu. Teraz nowy cykl, sex w płodne. Z 3dni przed ewentualną owulacją. Pewnie też nic z tego
Nie mam siły już na obserwację i mierzenie temp.
Chyba pogodzę się z porażką.
Za Was trzymam kciuki :*
Kochana nie ma sie co poddawac, ja w poprzednim cyklu mialam IUI zakonczone @, ale walcze dalej. Nigdy nie wiemy kiedy bedzie Nasz czas glowa do gory i walczymy dalejzubii lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Glupieje przy swoim wykresie. nie mam teraz pojęcia kiedy ta owu była. Testy owulacyne były pozytywne w 13 i 14dc, wcześniej nie robiłam to nie wiem. A na wykresie ovu wyznaczył mi szybciej owulacje
Bo na wykresie OF patrzy w dużej mierze na tempereturę i śluz. Wg mnie miałaś około 14 dnia, ale nie jestem specjalistą (patrzę na to, jak to było u mnie w tym cyklu i było bardzo podobnie do Twojego). Możliwe, że może miałaś dwie owulacje w krótkim czasie, ale nie testowałaś wcześniej, więc trudno przesądzać.zubii lubi tę wiadomość