Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
A może ta bardzo niska tempka była zaburzona? Ja w takich sytuacjach trochę "oszukuję" i ignoruje taką dziwną temperaturę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 13:53
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
owszem temperatura niewiele daje
ja miałam ponad tydzień wcześniej okres w grudniu, a temp cały czas oscylowała wokół 37,3-37.5
w ciąży nie jestem, bo miałam do wczoraj śluz płodny
najlepszy monitoring albo testy paskowezubii lubi tę wiadomość
Ciąża to byłby cud..może Bóg da........ -
Dziewczyny ktore robią testy ciążowe z Allegro !!!!! Czy przy negatywnym teście w polu testowym macie taką czystą biel? Czy odznacza sie pasek testowy?? Pytam z ciekawości bo pierwszy raz na nich testuje, a na innych testach była biel i pod światło nie było widać nic a nic. Nawet teoretycznego miejsca ktore powinno wskazać drugą kreskę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 14:27
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Ja również chętnie przygarnę wszystkie ciążowe wiruski, więc dziewczyny zarażajcie nas tutaj
Dla mnie ten cykl jest symboliczny, do 12 miesięcy udaje się największej ilości par, później ten przyrost % jest już coraz mniejszy..
zubii lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Lepiej poczekać. Zagnieżdżene może następować nawet do 12 dnia.
Chociaż ja pewnie pójdę w 10dpo więc może nie będę się wymadrzac
Ja uparcie testowałam w 9 i 10 i ani cienia i nadzieja spadła... A dzisiaj już był pozytywny i niepotrzebnie serwowałam sobie stres. A tym małym dzidziusiom stres szkodzi!
Trzymam kciukizubii, Bocianiątko lubią tę wiadomość
2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1
Synek czeka na rodzeństwo
-
Princesska wrote:Dziewczyny ktore robią testy ciążowe z Allegro !!!!! Czy przy negatywnym teście w polu testowym macie taką czystą biel? Czy odznacza sie pasek testowy?? Pytam z ciekawości bo pierwszy raz na nich testuje, a na innych testach była biel i pod światło nie było widać nic a nic. Nawet teoretycznego miejsca ktore powinno wskazać drugą kreskę..2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1
Synek czeka na rodzeństwo
-
Princesska wrote:Dziewczyny ktore robią testy ciążowe z Allegro !!!!! Czy przy negatywnym teście w polu testowym macie taką czystą biel? Czy odznacza sie pasek testowy?? Pytam z ciekawości bo pierwszy raz na nich testuje, a na innych testach była biel i pod światło nie było widać nic a nic. Nawet teoretycznego miejsca ktore powinno wskazać drugą kreskę..
U mnie właśnie na tym allegro nie było tego miejsca i mnie coś tknęło a na drugim wyszedł cień drugiej. Na drugi dzień to samo i na innym kardioline też kreseczki wyszła słaba ale była. -
Dziewczyny, padam na pyszczek. Bardzo chce mi się spać, wypiłam jedną mocną kawę, ale głowa sama się kiwa. Mam bardzo dużo pracy, więc nie chcę ucinać sobie drzemek. Miałam dziś kłopoty z zaśnięciem, położyłam się o 3 spać, ale zasnęłam dopiero około 5 i wstałam przed 11 (mam taki dziwny rytm dnia, bo dużo pracuję właśnie popołudniami i wieczorami, dlatego też nie mierzę temperatury).
Jak sobie radzicie, gdy chce się Wam spać a nie macie możliwości się położyć? Co mogłabym jeszcze zrobić poza drzemką i piciem kolejnej kawy? -
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, padam na pyszczek. Bardzo chce mi się spać, wypiłam jedną mocną kawę, ale głowa sama się kiwa. Mam bardzo dużo pracy, więc nie chcę ucinać sobie drzemek. Miałam dziś kłopoty z zaśnięciem, położyłam się o 3 spać, ale zasnęłam dopiero około 5 i wstałam przed 11 (mam taki dziwny rytm dnia, bo dużo pracuję właśnie popołudniami i wieczorami, dlatego też nie mierzę temperatury).
Jak sobie radzicie, gdy chce się Wam spać a nie macie możliwości się położyć? Co mogłabym jeszcze zrobić poza drzemką i piciem kolejnej kawy?Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Bo jak go zrobiłam spojrzałam i nic nie było. Wiec odłożyłam go ale potem - nie wiem po jakim czasie dlatego sie nie sugeruje widać pod odpowiednim kątem cień cienia ale to taki ze mnie oczy bolą hahaha jak sie dłużej wpatruje. Mąż tez widzi. Ale pod światło juz biało. I to naprawdę nie jest taki cień cienia jak niektóre z was pokazują. Tylko cos dziwnego. I skoro jest to takie nijakie i po dłuższym czasie olewam to kiedys na innych testach tez były takie po czasie... poprostu mój mózg płata mi figle. Jeszcze porównam go z tym czwartkowym. Jeśli tam tez bedzie ta ledwo ledwo widoczna to widocznie one tak mają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 15:06
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, padam na pyszczek. Bardzo chce mi się spać, wypiłam jedną mocną kawę, ale głowa sama się kiwa. Mam bardzo dużo pracy, więc nie chcę ucinać sobie drzemek. Miałam dziś kłopoty z zaśnięciem, położyłam się o 3 spać, ale zasnęłam dopiero około 5 i wstałam przed 11 (mam taki dziwny rytm dnia, bo dużo pracuję właśnie popołudniami i wieczorami, dlatego też nie mierzę temperatury).
Jak sobie radzicie, gdy chce się Wam spać a nie macie możliwości się położyć? Co mogłabym jeszcze zrobić poza drzemką i piciem kolejnej kawy?Ptysia, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Ciąża to byłby cud..może Bóg da........