Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane zerknijcie na mój wykres, czy wystarczy to serducho przed dzień pozytywnego testu owu? jakoś się nie składa żeby było jakeiś w najbliższym czasie:(
Jeszcze mnie angina rozłożyła i M też coś bierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 15:10
-
Katik wrote:Kochane zerknijcie na mój wykres, czy wystarczy to serducho przed dzień pozytywnego testu owu? jakoś się nie składa żeby było jakeiś w najbliższym czasie:(
Jeszcze mnie angina rozłożyła i M też coś bierze
Katik wg mnie dobrze to wygląda Idealnie by było gdyby jeszcze dziś Ci się udało , choć nie jestem pewna czy to Twój mąż wyjechał?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Ewi28 wrote:chętnie bym się zaszyła w łóżku i wyła no ale ktoś musi się dzieckiem zając...beznadzieja to zachodzenie...
Znam to uczucie doskonale, chociaż zawsze staram się przywołać to porządku i nie zaniedbywać przez to mojej córki. Przecież nie może pokutować za to, że mi się znów nie udało... Takie myśli stawiają mnie na nogi szybko3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Katik wg mnie dobrze to wygląda Idealnie by było gdyby jeszcze dziś Ci się udało , choć nie jestem pewna czy to Twój mąż wyjechał?
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję że zatrybi. Teraz kolejne pyt: kiedy zacząć brać dupka? -
Katik wrote:Z tego co pamiętam to mąż Ewi28 wyjechał. My się wczoraj popsztykaliśmy
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję że zatrybi. Teraz kolejne pyt: kiedy zacząć brać dupka?
A no właśnie a może uda się w ramach zawarcia sojuszu?
Ja zastrzyk brałam dzisiaj rano, owulację będę miała jakoś jutro wieczorem, a duphaston od soboty rano. czyli 36 h po owulacji jakoś.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:A no właśnie a może uda się w ramach zawarcia sojuszu?
Ja zastrzyk brałam dzisiaj rano, owulację będę miała jakoś jutro wieczorem, a duphaston od soboty rano. czyli 36 h po owulacji jakoś. -
Katik wrote:Czyli jakoś w czwartek wieczorem czy w piątek lepiej?
To chyba bez znaczenia tak na prawdę, ale jeśli jesteś już po owu to śmiało bierz w czwartek Ważne, żeby nie brać przed/w trakcie owulacji bo może zablokować.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Kimmy wrote:Dziewczyny jestem w ciąży!
Beta 86!
GRATULACJE zarażaj nasKimmy lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Hej dziewczyny, mój wykres dalej szaleje ale przestałam już się tym przejmować jak dzidziuś ma być to będzie
Gratuluje II kreseczek wszystkim zafasolkowanym dziewczynom Miło, że dla tak wielu ten rok zaczął się tak pozytywnie ale również mam nadzieję że dla reszty oczekujących równie dobrze się skończy.
Tragicznie się dziś czuję. Mam okropny katar i w dodatku kuje mnie coś strasznie w prawej piersi - nigdy tak nie miałam ale to może po wczorajszym basenie. Objawów ciążowych brak ale miesiączkowych też, więc tak naprawdę trudno wyczuć czy mogę się czegoś spodziewać czy nie. Z dwojga złego zawsze lepiej żeby nie było objawów i się miło zaskoczyć niż być rozczarowanym. -
Hej, gratuluje wszystkim przyszłym mamom. My z mężem staramy się też od dłuższego czasu, ale u nas dużym minusem jest to że rzadko jest w domu, z powodu głupiej pracy . Wrrr ... Jak myślicie beta z krwi 15, 21, 28, 34 dni po stosunku i zawsze <0,1 wyklucza nam ciąże ?:(Jeden tylko był stosunek i to 8 w dc. Od 4 miesiecy mamy 29 dniowe cykle.
-
Mrsbudka wrote:Hej, gratuluje wszystkim przyszłym mamom. My z mężem staramy się też od dłuższego czasu, ale u nas dużym minusem jest to że rzadko jest w domu, z powodu głupiej pracy . Wrrr ... Jak myślicie beta z krwi 15, 21, 28, 34 dni po stosunku i zawsze <0,1 wyklucza nam ciąże ?:(Jeden tylko był stosunek i to 8 w dc. Od 4 miesiecy mamy 29 dniowe cykle.
-
Dziewczyny, nie odzywałam się na forum bo po grudniowym staraniu złapałam doła i nie mogłam się pozbierać. Natomiast jestem w tej chwili pełna euforii... bo dziś jest test pozytywny!
https://zapodaj.net/936fe71216843.jpg.html
<a href=https://zapodaj.net/936fe71216843.jpg.html>Test 18-01-2017.jpg</a>
Nie mogę w to uwierzyć. Od kilku dni czułam, że coś jest na rzeczy. Dwa dni temu moja temperatura zaczęła rosnąć. Test jest z przed chwili więc linia blada ale nie pozostawia cienia wątpliwości, że jest tam. Za chwilę jadę po kolejny test. Bo brak innych w domu. Życzę Wam wszystkim takiej radości bo mimo załamania nie poddawałam się i dziś otrzymuję nagrodę!Bocianiątko, gosiek25, Kaczorka, Princesska, Ewi28, channah, suri2016, Karolina90, Izape91, Kimmy, Katik, KarolinaSeven, gg88, zubii, Tusiek86, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:Dziewczyny, nie odzywałam się na forum bo po grudniowym staraniu złapałam doła i nie mogłam się pozbierać. Natomiast jestem w tej chwili pełna euforii... bo dziś jest test pozytywny!
https://zapodaj.net/936fe71216843.jpg.html
<a href=https://zapodaj.net/936fe71216843.jpg.html>Test 18-01-2017.jpg</a>
Nie mogę w to uwierzyć. Od kilku dni czułam, że coś jest na rzeczy. Dwa dni temu moja temperatura zaczęła rosnąć. Test jest z przed chwili więc linia blada ale nie pozostawia cienia wątpliwości, że jest tam. Za chwilę jadę po kolejny test. Bo brak innych w domu. Życzę Wam wszystkim takiej radości bo mimo załamania nie poddawałam się i dziś otrzymuję nagrodę!
Gratuluję!!
Udostępnij wykres