Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:żółty podobno lepszy mam jeden i jednego pinka o czułości 10 na pierwszy ogień pójdzie pink Będzie na co zwalić ;P
To dobrze, że żółty. Właśnie taki sam zestaw (żółty bobo i pinktest 10 kupiłam w rossmannie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 12:36
-
Bocianiątko wrote:żółty podobno lepszy mam jeden i jednego pinka o czułości 10 na pierwszy ogień pójdzie pink Będzie na co zwalić ;P
To dobrze, że żółty. Właśnie taki sam zestaw (żółty bobo i pinktest 10) kupiłam w rossmannie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 12:47
Bocianiątko, Edycik lubią tę wiadomość
-
dziewczyny na potrzeby dyskusji zrobiłam zdjecie:
https://zapodaj.net/2ca41065c8a95.jpg.html
na górze pink test super czuły 10, na dole żółty bobotest- dużo ciemniejsza kreska, może zdjęcie tak tego nie oddaje.
ps. to nie ciaza, tylko jeszcze ovitrelleEdycik lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
zubii wrote:Powtórz betę za kilka dni bo jeżeli tego 18 DC zostało zapłodnione to mogło się jeszcze nie zagniezdzil trzymam dalej kciuki i daj znać czy się udało
Dziękuję, ale już brak mi sił.
Właśnie godzę się z porażką. Kolejną.
Czuję się teraz jak kretynka, kompletna idiotka, która uwierzyła w to, że jej się udało. Żałosne.
Pozdrowienia Dziewczyny!
Trzymajcie się ciepło! Życzę Wszystkim powodzenia, owocnych starań, a zafasolkowanym dużo spokoju i odpoczynku! Piona!IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny popłakałam się z tych emocji, mam wynik:
13dpo 106,60
10 dpo 9,68
Teraz zostało czekać na usgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 13:57
zubii, melonek, Kimmy, suri2016, Klara Wysocka, Katik, Edycik lubią tę wiadomość
-
Klara Wysocka wrote:Dziękuję, ale już brak mi sił.
Właśnie godzę się z porażką. Kolejną.
Czuję się teraz jak kretynka, kompletna idiotka, która uwierzyła w to, że jej się udało. Żałosne.
Pozdrowienia Dziewczyny!
Trzymajcie się ciepło! Życzę Wszystkim powodzenia, owocnych starań, a zafasolkowanym dużo spokoju i odpoczynku! Piona!
Moim zdaniem nie potrzebnie bo z Twojego wykresu wychodzi na to że od tego 18 DC minęło dopiero 9 dni a skoro masz II to 15 dniowa to jeszcze jest czas. Ja w tym cyklu też zrobiłam test 9 dpo od razu założyłam że nic z tego bo mam IIfl 11 dniowa a tu 11 dpo wyszedł cień cienia i jest fasolka ! Głowa do góry jeszcze nic straconego :*Klara Wysocka, A może by... lubią tę wiadomość
-
kotek87 wrote:suri czy ja tam cos widze
dziewzyny jak to u was było z tym staraniem codziennie czy co dwa dni bo są różne opinie ?
kotek widzisz, bo to pozostałości ovitrelle, ja termin @ mam dopiero na środę planowałam testować w niedzielę 11 dpo, ale zaczynam po raz pierwszy się bać i nie wiem czy nie zaczekam do pon lub wtorku..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę