Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:U mnie kreska o wiele ciemniejsza jeszcze nie jest taka jak testowa ale czuję, że wszystko będzie dobrze. Na dodatek córką mi się rozchorowala a uwierzcie mi przez 2,5 roku zaliczyliśmy tylko jelitowke, trzydniowke i max dwa razy przeziębienie...Także spanikowana jestem za każdym razem...
Też się zastanawiam co zrobię jak mi wyjdą dwie na teście. Nie umiem sobie tego wyobrazić, chyba się popłaczę. Aż sie teraz wzruszyłam -
nie, do @ jeszcze jakieś 11 dni, po owulacji już jestem około 3/4 dni tak mi się wydaje, ale nie mam pewności, bo wcześniej stosowałam anty i nie wiem czy w tym cyklu wgl była owulacja, chociaż testy pokazywały, ze tak i do tego straszne bóle podbrzusze prawie jak na @ i silny ból jajników Zobaczymy co z tego wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
Maniaaaa wrote:nie, do @ jeszcze jakieś 11 dni, po owulacji już jestem około 3/4 dni tak mi się wydaje, ale nie mam pewności, bo wcześniej stosowałam anty i nie wiem czy w tym cyklu wgl była owulacja, chociaż testy pokazywały, ze tak i do tego straszne bóle podbrzusze prawie jak na @ i silny ból jajników Zobaczymy co z tego wyjdzie
Inny psm. W tamtym juz mnie piersi bolały a teraz cisza szyjka sie jeszcze sie sugeruj bo za wcześnie na ewentualne zagnieżdżenie i jakies objawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 11:01
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
No właśnie nie, i chyba trochę chaotycznie napisałam wcześniej bo te bóle miałam w czasie owulacji a nie teraz. Teraz cisza, do wczoraj wrażliwe sutki i koniec, czasem jajnik zakłuje, ale chwile tylko i przechodzi. Pierwszy raz mi się zdarzyły takie bóle w czasie domniemanej owulacji i jak tylko gin wróci z urlopu to idę z nim to przedyskutować, bo poprzedni, który prowadził mi pierwszą ciążę ostatnio mnie zbył po tym jak podczas stosowania anty wyszły i trzy pozytywne testy ciążowe z bardzo na prawde bardzo bladą kreską.
Co do szyjki to wiem, żeby się nie sugerować, ale nie wiem co dziś wpisać do kalendarza -
Co do wagi to ja też mam zamiar zrzucić 15kg aktualnie mam 70kg a chce wrócić do mojej wagi sprzed ślubu czyli 55-58kg. Chodzę jak na razie na fitness i chciałam zacząć biegać ale wiem że w ciaży bieg nie wskazany i chyba fitness również przynajmniej na początku.
-
Dziewczynki moje kochane, cycochy, to mi zaraz wybuchną. Takie są wielkie i bolące. Na dodatek mnie tak wyżyłowało na nich, że nawet na siłkę bym chodzić nie musiała Także chyba opatentuję stanik dla zarzucających cycki na plecy
Dzisiaj mam takie odczucie, jakby po lewej stronie mi się w macicy coś przykleiło i niech się przykleja, nich się tam zagnieżdżaOjMaryś, kaha, zubii, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Dziewczynki moje kochane, cycochy, to mi zaraz wybuchną. Takie są wielkie i bolące. Na dodatek mnie tak wyżyłowało na nich, że nawet na siłkę bym chodzić nie musiała Także chyba opatentuję stanik dla zarzucających cycki na plecy
Dzisiaj mam takie odczucie, jakby po lewej stronie mi się w macicy coś przykleiło i niech się przykleja, nich się tam zagnieżdża
Oluchna może wcześniej sikniesz?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Oluchna może wcześniej sikniesz?
W ogóle, to jak się nie uda w tym cyklu to się biorę już serio za siebie, bo waga aż strach się bać Ale jak to mówią, grubych ludzi ciężej porwaćbertha, Klaudiia87 lubią tę wiadomość
-
Oluchna cudownie niech się zagnieżdza nie testuj wczesniej(powiedziala ta co sama nie wytrzymala) warto poczekac zeby za pierwszym razem zobaczyc te dwie piekne kreseczki
Oluchna, Klaudiia87, bertha, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Czyli sprawa jasna, zaczynamy tu motywatornie do cwiczen i osiagniecia jezeli nie celu fasolki to przynajmiej wymazonej wagi
OjMaryś, sama nie wiem czy zatestuję, zobaczę, bo to dopiero 9 dni po owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 11:45
-
Maniaaaa wrote:Dziewczyny mam takie pytanie do tych badających szyjkę. Jak interpretujecie szyjkę zamkniętą. Taką zagadtke mi wczoraj organizm wymyślił i tak się zastanawiam nad tym, czy ona musi być cała zamknięta, czy tak jakby może być początek lekko otwarty, a później już "kamień" ? Jak to interpretować?
Maniaaaa lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Oluchna za wcześnie masz racje
Ja wagę mam ok ale stan i jędrność mojej skóry daje wiele do życzenia
Ja sobie co miesiąc znajduje jakieś wyzwania np skakanka albo deska albo przysiady co miesiac cos innego -
OjMaryś wrote:Oluchna cudownie niech się zagnieżdza nie testuj wczesniej(powiedziala ta co sama nie wytrzymala) warto poczekac zeby za pierwszym razem zobaczyc te dwie piekne kreseczki
Czyli po prostu każdy ma inaczej i musi zgodnie ze sobą testować, jak dla niego jest lepiej
Ja mam dzisiaj 9dpo, negatyw dzisiaj. Jutro tez sikne!zubii lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha szukałaś może na internecie jak to zinterpretować? Ja właśnie nie mogłam nic znaleźć, a coś zapisać trzeba
Agniechaaa oj tak, jak nie fasolki to waga !
OjMaryś ja też sobie tak co miesiąc coś wyszukuje, a jak przychodzi co do czego to po paru dniach już nie ma motywacji, biegać bym zacząć chciała, ale samej to tak trochę strach tu gdzie mieszkam, a psa nie mogę ze sobą jeszcze brać bo za mały i więcej szkód narobię niż pożytku -
bertha wrote:Ja wlasnie mam dzisiaj podobnie.... tez nie wiem jak to interpretować.....
Ja też z interpretacją szyjki mam problemy, np. u mnie taka mega miękka, że czasami jej nie wyczuwam jest dopiero w dniu spodziewanej @, a wcześniej niby miękka na górze, taka rozpulchniona ale niżej twarda.
A dzisiaj niby powinna przyjśc owulka, a mam wysoko i taką niby miękką niby nie i chyba otwartą, a do tego kremowy/biały śłub =, który rozciąga się na dosłownie 3 mm
i bądź tu człowieku mądry👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Maniaaaa wrote:bertha szukałaś może na internecie jak to zinterpretować? Ja właśnie nie mogłam nic znaleźć, a coś zapisać trzeba
Agniechaaa oj tak, jak nie fasolki to waga !
OjMaryś ja też sobie tak co miesiąc coś wyszukuje, a jak przychodzi co do czego to po paru dniach już nie ma motywacji, biegać bym zacząć chciała, ale samej to tak trochę strach tu gdzie mieszkam, a psa nie mogę ze sobą jeszcze brać bo za mały i więcej szkód narobię niż pożytkuhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
2xiui, 3xivf (2 zarodki)