Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bertha ja npjestem zla na siebie jak za szybko testowalam a sobie postanowilam ze nie bede przed terminem @
-
Cześć Dziewczyny! Jestem tu nowa, właśnie założyłam konto, naniosłam dane na wykres i rozglądam się na forum:) Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i oczywiście każdej życzę by ujrzała 2 krechy na teście.
Ja planuje gdzieś tak za tydzień testować, o ile wytrzymamOjMaryś lubi tę wiadomość
-
My mielismy dzis z B. Powazna rozmowe. 3cs jedziemy jeszcze bez badan i wspomagaczy. Jesli w 3cs nie pyknie, to ja pojde na badania hormonow itep.
zubii lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy którą może z Was prowadzi działalność gospodarczą i ogarnia się w rozliczeniach PIT? bo mam malutki problem👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Amy333 wrote:Cześć Dziewczyny! Jestem tu nowa, właśnie założyłam konto, naniosłam dane na wykres i rozglądam się na forum:) Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i oczywiście każdej życzę by ujrzała 2 krechy na teście.
Ja planuje gdzieś tak za tydzień testować, o ile wytrzymam
Mi braknie ciążowych, kurczę będę musiała si kopnąć do rossmanna. Ostatnio tam stałam przed tymi testami jak ostatnia sierota Normalnie nie mogłam się zdecydować. Jakbym kupowała jakąś sukienkę, albo płaszcz -
Bo jest taka sprawa, że do maja 2016 byłam zameldowana w Pruszkowie i tam też mam zarejestrowaną jednoos.dg i tam się rozliczałam w skarbówce, natomiast od maja jestem zameldowana w Grodzisku ale nie zmieniałam adresu działalności i dalej podatek płaciłam do US w Pruszkowie. I teraz mam PIT rozliczyć do Pruszkowa czy Grodziska? może któraś z Was miała podobną sytuację👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
mycha91 wrote:My mielismy dzis z B. Powazna rozmowe. 3cs jedziemy jeszcze bez badan i wspomagaczy. Jesli w 3cs nie pyknie, to ja pojde na badania hormonow itep.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Amy333 wrote:Cześć Dziewczyny! Jestem tu nowa, właśnie założyłam konto, naniosłam dane na wykres i rozglądam się na forum:) Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i oczywiście każdej życzę by ujrzała 2 krechy na teście.
Ja planuje gdzieś tak za tydzień testować, o ile wytrzymam
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
wracam z zaświatów. Dzisiaj moje urodziny, a w prezencie dostałam potwierdzenie diagnozy ciąży jajowodowej i prezent w zastrzyku metotreksat. Przynajmniej zabieg nie będzie konieczny. Po @ wkraczamy z tabletkami anty i za 3 cykle pierwsze podejście do invitro. Klamka zapadła.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Karolina90 wrote:Bo jest taka sprawa, że do maja 2016 byłam zameldowana w Pruszkowie i tam też mam zarejestrowaną jednoos.dg i tam się rozliczałam w skarbówce, natomiast od maja jestem zameldowana w Grodzisku ale nie zmieniałam adresu działalności i dalej podatek płaciłam do US w Pruszkowie. I teraz mam PIT rozliczyć do Pruszkowa czy Grodziska? może któraś z Was miała podobną sytuację
-
innamorata88 wrote:Hej Dziewczyny,
wracam z zaświatów. Dzisiaj moje urodziny, a w prezencie dostałam potwierdzenie diagnozy ciąży jajowodowej i prezent w zastrzyku metotreksat. Przynajmniej zabieg nie będzie konieczny. Po @ wkraczamy z tabletkami anty i za 3 cykle pierwsze podejście do invitro. Klamka zapadła.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Szkoda że nie najlepszy prezent dostałaś ;-(
-
Oluchna wrote:Dziewczynki moje kochane, cycochy, to mi zaraz wybuchną. Takie są wielkie i bolące. Na dodatek mnie tak wyżyłowało na nich, że nawet na siłkę bym chodzić nie musiała Także chyba opatentuję stanik dla zarzucających cycki na plecy
Dzisiaj mam takie odczucie, jakby po lewej stronie mi się w macicy coś przykleiło i niech się przykleja, nich się tam zagnieżdża
Oluchna test u Ciebie to czysta formalność czekam na Twoja fasolkę ja od dzisiaj odkładam na in vitro. postanowiłam sukcesywnie wypłacać $ z konta, żeby mieć gotowy fundusz na luty/marzec zawsze jakiś celzubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Hej dzisiaj wypada mi dzień @ (raczej, bo z PCO nigdy nie wiadomo), temperatura 37,4. Zobaczymy jak się dzień potoczy, jutro chyba zatestuję, bo w sobote urodziny koleżanki i nie wiadomo czy można drinka sobie wypić
Co do TSH to ja już długo jeżdżę do endokrynologa i zarówno jeden jak i drugi zawsze mi podkreślał, że do zajścia w ciążę należy mieć max 1,5
Suri głowa do góry, po to jest in vitro, żeby ludziom pomóc mojej koleżanki przyjaciółka była dokładnie w takiej sytuacji jak Ty, dwa jajowody usunięte przez ciążę pozamaciczna, zrobili in vitro, udało się za pierwszym razem i już ponad rok cieszą się dzieciątkiem będzie dobrze ! -
suri2016 wrote:Oluchna test u Ciebie to czysta formalność czekam na Twoja fasolkę ja od dzisiaj odkładam na in vitro. postanowiłam sukcesywnie wypłacać $ z konta, żeby mieć gotowy fundusz na luty/marzec zawsze jakiś cel
Dziękuję za życzenia :* jakoś po tylu rozczarowaniach znoszę to wszystko wyjątkowo dobrze. Może już przywykłam do tego, że nic nie idzie tak jak iść powinno?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Karolina90 wrote:Bo jest taka sprawa, że do maja 2016 byłam zameldowana w Pruszkowie i tam też mam zarejestrowaną jednoos.dg i tam się rozliczałam w skarbówce, natomiast od maja jestem zameldowana w Grodzisku ale nie zmieniałam adresu działalności i dalej podatek płaciłam do US w Pruszkowie. I teraz mam PIT rozliczyć do Pruszkowa czy Grodziska? może któraś z Was miała podobną sytuację
Karola ja prowadzę działalność i rozliczam się tam gdzie jestem zameldowana. niedawno weszły takie przepisy, wcześniej trzeba było rozliczać się tam gdzie prowadzi się działalnośćzubii, kaha lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
No laski mi nadziej wraca dobre samopoczucie za dobre jak na @ jutro... sutki mega wrazliwe nic poczekam jeszcze się okaże Oluchna ja mysle ze za szybko jeszcze ale u Ciebie wykres taki śliczny że moge nie mieć racji i już jutro będzie cień tego życzę
Innamorata mimo wszystko szczęścia i zdrowia! Spełnienia marzeń! Samych dobrych dni
Amy333 jak długo starasz się o fasolka? no i cześćOluchna lubi tę wiadomość