Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
A może by.. - wg OF też u mnie był seksik 2 dni przed i 2 dni po owulacji i ciąża była więc spokojnie
Suri - to masz jak ja - też będę żyła w stresie dopóki nie zobaczę, że zarodek jest i się rozwija. Niestety każde wcześniejsze przykre doświadczenie uczy nas pokory. -
Dzień dobry wszystkim
Trzymam mocno kciuki za dziś testujące
Suri, Kaczorka - nie jestem po takich przejściach, ale mimo tego też gdyby w końcu nam się udało, będę podchodzić z rezerwą póki na USG się nie okaże, że wszystko jest na swoim miejscu i zarodek się dobrze rozwija.
Kaczorka - jak sytuacja? Rozkręciło się trochę plamienie?
Życzę wszystkim miłego piątku! -
summer86 wrote:Dzień dobry wszystkim
Trzymam mocno kciuki za dziś testujące
Suri, Kaczorka - nie jestem po takich przejściach, ale mimo tego też gdyby w końcu nam się udało, będę podchodzić z rezerwą póki na USG się nie okaże, że wszystko jest na swoim miejscu i zarodek się dobrze rozwija.
Kaczorka - jak sytuacja? Rozkręciło się trochę plamienie?
Życzę wszystkim miłego piątku!
Coś się rozkręca Trzeba było "pampersa" założyć :p tylko w głowie mi się kręci jak wstaję.
-
Oby dzisiejsze testowania wyszły zielone
Mi OF wyznaczył ovu na wtorek co jest niemozliwe, bo akurat we wtorek byłam u gina i mój pęcherzyk miał dopiero 14 mm ) także działamy z M dalej👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Oby dzisiejsze testowania wyszły zielone
Mi OF wyznaczył ovu na wtorek co jest niemozliwe, bo akurat we wtorek byłam u gina i mój pęcherzyk miał dopiero 14 mm ) także działamy z M dalej
Niestety OF potrafi kilka razy zmieniać termin owu, u mnie różnice dochodziły nawet do 3 dni. Powodzenia! -
summer86 wrote:Niestety OF potrafi kilka razy zmieniać termin owu, u mnie różnice dochodziły nawet do 3 dni. Powodzenia!
Nie dziękuję uwierzę jednak lekarzowi, hehe
A jak się trochę więcej poprzytulamy to tez przecież nikomu nie zaszkodzi👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Melduję biel od Zygmunta Chajzera.
Mogę z czystym sercem pakować w siebie antybiotyki i leczyć choróbsko, chociaż już dziś temperatura jest w normie, ale gardło białe i węzły wielkie.
Chyba @ przesunie mi się o kilka dni od tej choroby, zobaczymy.
Dziewczyny, ale to dopiero początek grudnia i będę tu zaglądać codziennie, żeby gratulować, bo wierzę, że tym razem Wam się uda!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 07:12
-
AnnaManna - w takim razie dużo zdrówka
Też u mnie w grudniu szansa na bobo raczej zerowa, ale trzymam kciuki za dziewczyny Ja raczej liczę bardziej na styczeń, ewentualnie luty tylko jak wszystkie zajdziecie w ciążę to z kim ja będę tam gadać? :pAnnaManna lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki,
U mnie dziś rano już troszkę lepsze nastawienie, zawsze wieczory są najgorsze, zwłaszcza te bezsenne..
Temperaturka dzisiaj ruszyła do góry, ale z tego co wiem, to 7-8 dzień po owulacji to szczyt progesteronu, ciekawe czy przekłada się to na temp.?
u Agi temperatura poszybowała jak szalona, trzymam kciuki, bo wygląda mi to zacnie
Testowaczkom życzę powodzenia i czekam na zdjęcia testów3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
A może by... wrote:Suriii już chyba nie ma możliwości na aż takiego pecha! no naprawdę Głowa do góry.. jak będzie ciąża to szczęśliwa z ślicznym różowym bobasem umieszczonym gdzie należy ściskam Cię i wierzę głęboko że szczęście się do Ciebie uśmiechnie. Swoje już wycierpiałaś
A może by racja, chyba niemożliwe żebym miała aż tak dużego pecha...;/
Dziękuję Wam za wsparcie i dobre słowa, nie wiem jak dałabym radę bez tego forum3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że dobrze wywróżę a jak samopoczucie? tzn czy nadal przeziębienie Cię trzyma? u mnie w obu ciążach tak było, jeszcze przed terminem @ coś mnie łamało w kościach, ból gardła, katar itp.
A zmieniając temat, pomyślałam sobie, że jeśli w tym cyklu nam się nie uda, to w przyszłym uderzymy ze zdwojoną siłą- ja usunę polipa, a mojemu M. chciałabym kupić jakieś specyfiki na wzmocnienie żołnierzyków. Przewinęły mi się gdzieś tutaj na forum tabletki o nazwie Profertil. Czy to jest na receptę i czy się kupuje w internecie czy w aptece też można? Macie z tym jakieś doświadczenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 07:41
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnySuri dzis juz o niebo lepiej. Dziekuje katar jak by sie konczyl, mam odczucie jak by zatoki puscily i wszystko schodzi gardla tez praktycznie nie czuje oby to juz bylo po wszystkim!!!
Kochana nie masz co planowac przyszlego cyklu bo we wtorek wyjda Ci piekne 2 krechy !!!! A w sierpniu piekna Panna P -
suri2016 wrote:Mam nadzieję, że dobrze wywróżę a jak samopoczucie? tzn czy nadal przeziębienie Cię trzyma? u mnie w obu ciążach tak było, jeszcze przed terminem @ coś mnie łamało w kościach, ból gardła, katar itp.
A zmieniając temat, pomyślałam sobie, że jeśli w tym cyklu nam się nie uda, to w przyszłym uderzymy ze zdwojoną siłą- ja usunę polipa, a mojemu M. chciałabym kupić jakieś specyfiki na wzmocnienie żołnierzyków. Przewinęły mi się gdzieś tutaj na forum tabletki o nazwie Profertil. Czy to jest na receptę i czy się kupuje w internecie czy w aptece też można? Macie z tym jakieś doświadczenie?
Kuzwa, dlaczego moja temp nie odbija wyzej???... zawsze po owu ma 36,8, 36,9, 37, a teraz jak bylo IUI to ledwo co wzrosła....
dzisiaj spalam jakas poodkrywana i zmarzlam w nocy, wiec moze to dlatego, bo zmierzylam doslownie 10min wczesniej jak bylam taka zmarznieta i bylo 36,6! a po przykryciu i 10 minutach 36,74. moze by byla wyzej gdybym normalnie przykryta byla w nocy....https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Aga, kochana jesteś byłoby na prawdę cudownie.
Staram się po prostu nie robić sobie wielkich nadziei, żeby nie rozczarować się zbytnio w razie niepowodzenia.. Wiem, że ogólnie nie jest łatwo zajść w ciążę, a jeszcze mając intruza w macicy, to już w ogóle marne szanse. Obmyślam po prostu awaryjny plan działania, wtedy jakoś łatwiej się wydaje..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę