Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze ze produkcja dzis pelna para. U mnie spadek temperatury, wiec juz czekam na wtorkowy @.
Eh kurde. A wydawalo mi die ze wszystko jest tak pieknie....
Zakladam ze owulke mialam jednak 12 dnia a nie 14 jak pokazal of. To i @ do mnie w weekend dotrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 09:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milageros wrote:Dziewczyny, miałam testować 6.12 ale nic z tego bo właśnie w 26dc dostałam @ ....super
Pociesze cię miałam teraz tak samo a co więcej tempka pięknie Piela się do góry ! U mnie to wygląda jak bezowulacyjny. Niech ten będzie naszym ostatnim ! -
Kaczorka wrote:beatka - kliknij w profil Agusi bo przez ten w stopce nie wejdziesz
Dokładnie tak samo zaspokajam swoją ciekawość na agniechowym wykresie ach te analizy nasze
Ewcia, ja się obawiam że nie dotrwam do testowania i głupia @ mnie wyprzedzi:( niestety.. ale jeśli tylko do niedzieli nic się nie wydarzy to możecie mieć pewność że dam znać co i jak u mnie. Jeśli przyjdzie @ jutro to będziemy testować tego samego dnia myślę -
A mnie dzisiaj głowa boooli!! Od samego rana. A niby pogoda super, słońce świeci. Ugh!! I jeszcze te zawroty głowy
Że nie wspomnę o brzuszku Ten dzisiaj też sobie dokazuje Ale jemu akurat pozwalam.
W poniedziałek wybieram się do lekarza. Mam nadzieję, że da mi jakieś skierowanie na morfologię krwi, TSH. I jeszcze bym chciała receptę na wit. D3 w kropelkach - taką co się dzieciom podaje
A może by.. czekam z niecierpliwością na dobre wieści -
A może by... wrote:
Ewcia, ja się obawiam że nie dotrwam do testowania i głupia @ mnie wyprzedzi:( niestety.. ale jeśli tylko do niedzieli nic się nie wydarzy to możecie mieć pewność że dam znać co i jak u mnie. Jeśli przyjdzie @ jutro to będziemy testować tego samego dnia myślę
Ja to samo - po dzisiejszym spadku to ja się do 6.12 chyba nie dokulam. -
gin zrobił mi usg i macica ładnie się oczyściła, nie widział lewego jajnika (wtf?), a na prawym pęcherzyk 7mm wiec powiedział ze owu za ok 2-3 tyg nie do końca w to wierze,
poprosiłam go o receptę na dostinex, przynajmniej nie będę musiała iść już na wizytę prywatna i mam 140pln w kieszeni, do tego kwas foliowy 0,4 mg.
zapytałam go czy powinnam wykonać jakieś dodatkowe badania z racji, że poroniłam 2 razy, to powiedział ze mam isc do ginekologa-endokrynologa
ide czytac co tam naskrobałyście -
nick nieaktualnyKochane, nie chciałam Wam wczoraj psuć swoim marudzeniem dobrych nastrojów. Dziś melduję, że ja niestety piszę się już raczej na styczeń ...Z testowania nici, co prawda @ wciąż nie ma, ale ćmi mnie typowo okresowo. Mam cykle nieregularne, więc drobne opóźnienie nie jest niczym zaskakującym. Czekam aż wróg nadejdzie. Musiałam wczoraj w milczeniu dojść do siebie, jak co cykl upaść, by pół dnia później podnieść się i stawić czoła kolejnemu cs. Trzymam za Was dalej mocno zaciśnięte kciuki, niech się posypią te świąteczne prezenty, tego Wam z całego życzę!
-
mycha91 wrote:Ja to samo - po dzisiejszym spadku to ja się do 6.12 chyba nie dokulam.
U nas dzisiaj pogodowy armagedon. W nocy źle spałam, bo się bałam, ze nam okna wywieje. Teraz szaro i buro, ale poranna dawka witaminy D działa Więc i humor znowu dopisuje
Jak tam testowaczki? W ogóle naprodukowałyście tyle postów, ze myślałam, ze nie nadrobię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oluchna wrote:Oj Mycha dokulasz, dokulasz
U nas dzisiaj pogodowy armagedon. W nocy źle spałam, bo się bałam, ze nam okna wywieje. Teraz szaro i buro, ale poranna dawka witaminy D działa Więc i humor znowu dopisuje
Jak tam testowaczki? W ogóle naprodukowałyście tyle postów, ze myślałam, ze nie nadrobię
Ja tez się aż przestraszyłam w nocy tej wichury! Ja właśnie robię internetowy szoping, też dobrze działa na smutki! -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Mila npbardzo mi przykro
Kotek87 ja po poronieniu mialam robione odradzu ana 1, ana 2 i gen V, oraz histeroskopie. Moze to Ci cos podpowie
Dziewczyny brzuszek zaczyna dawac czadu buuuu
NIE, NIE, NIE, NIE będzie żadnego buuuu, tylko YEAH!!! Temperatura podskoczyła do góry więc nie ma opcji żeby przyszła @!