Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja Was upominam - przyjmijcie do wiadomości, że bóle jak na okres na początku ciąży są standardem wręcz!! Więc proszę nie smutać za wczasu!! Bo będę bić!!
A przy okazji pozwolę sobie założyć wątek styczniowy (o ile będę wiedziała jak to zrobić ) - mocno liczę na to, że się na niego załapięOluchna, florida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I już
Najczęściej chyba dochodzi do poronień ze względu na jakieś błędy w chromosomach. Coś się źle podzieli, źle połączy i klapa. Ale to chyba lepiej, że zawczasu natura eliminuje takie przypadki, niż bobas miałby rosnąć i urodzić się chory. -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:
Dziewczyny brzuszek zaczyna dawac czadu buuuu
Głupot nie gadaj! Boli bo się fasola w środku mości!Oluchna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Nie przyszło mi nawet do głowy żeby robic jakieś badania z jakiego powodu poroniłam. Bylam mniej doinformowana, mlodsza i głupsza. Widocznie tak miało być.
Po kilku miesiącach znowu zaszłam w ciąże! Byl strach, obawy, problemy, ale MAM!
I każdej z Was życzę takiego przynajmniej jednego SUPER BRZDĄCA!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 11:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie raczej będzie cykl bezowulacyjny. Po dwóch dniach plodnego śluzu pojawił się śluz wodnisty, w ogóle nierozciagliwy. Nie mialamtypowych boli owulacyjnych, mikroskoo owulacyjny też twierdzi ze owulki nie było. Być może mój organizm zrobi jeszcze jedno podejście w pozniejszym terminie, ale już wiem ze 18 nie zatestuje.Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualnyMavisDracula wrote:U mnie raczej będzie cykl bezowulacyjny. Po dwóch dniach plodnego śluzu pojawił się śluz wodnisty, w ogóle nierozciagliwy. Nie mialamtypowych boli owulacyjnych, mikroskoo owulacyjny też twierdzi ze owulki nie było. Być może mój organizm zrobi jeszcze jedno podejście w pozniejszym terminie, ale już wiem ze 18 nie zatestuje.
A śluz wodnisty nie jest śluzem plodnym.? Ja tez nie mialam boli owulacyjnych i miałam bezowulacyjny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 11:43
-
nick nieaktualny