Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny2.12 Klara Wysocka, Toto, Dominika_89, Cini
3.12 Ewcia88
4.12 A może by..., Samsaramsa , Destiny80
5.12 AniaMania, Czeresniowamama, Agnieszka93
6.12 Agniechaaaa, Milageros, Arleta, Alex7903, Izabell2016, Mycha91
7.12
8.12 Kuchcinka, Suri2016, Labamba, Kakariki
9.12
10.12 100krotka30, Kaan, Justyna85, Flowwer, MamaFabianka, Bertha, Mona_Lisa
11.12 Olis87
12.12 Oluchna
13.12 *Natka*
14.12
15.12 Nadia82, Malka, Beatka_c
16.12 Bertha, Karolina90
17.12 Uluś87
18.12 Ataga12, Mothylek, MavisDracula
19.12
20.12 eMM
21.12 kotek87
22.12 Igaa
23.12
24.12 91Ewelina09, Ciekawska_babka, -Monika-
25.12
26.12
27.12 Lottie, Mada92
28.12 lola 83, Zubii
29.12 Uparciuszek, Szyszuunia
30.12 summer86, Emi2016
31.12 Malami*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 11:59
-
-Monika- wrote:Udostępnij wykres.
A śluz wodnisty nie jest śluzem plodnym.? Ja tez nie mialam boli owulacyjnych i miałam bezowulacyjny.
Nie mierzę temperatury więc na moim wykresie nic nie ma:-)
Sluz wodnisty nie jest plodny. Plodny jest rozciagliwy a moj sie nie rozciaga w ogóle. Także chyba nici, ale to dopiero trzeci cykl więc jeszcze się nie załamuje. No i spodziewałam się że w tym miesiacu nici, po takiej dawce stresu na poczatku cyklu...Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualnyMavisDracula wrote:Nie mierzę temperatury więc na moim wykresie nic nie ma:-)
Sluz wodnisty nie jest plodny. Plodny jest rozciagliwy a moj sie nie rozciaga w ogóle. Także chyba nici, ale to dopiero trzeci cykl więc jeszcze się nie załamuje. No i spodziewałam się że w tym miesiacu nici, po takiej dawce stresu na poczatku cyklu...
Jeszcze masz dużo czasu może przez ten stres po prostu troche się przesunię owulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 12:00
-
,,Dziewczyny, ja Was upominam - przyjmijcie do wiadomości, że bóle jak na okres na początku ciąży są standardem wręcz!! Więc proszę nie smutać za wczasu!! Bo będę bić!"
Kaczorka modlę się żeby te bóle nie były zwiastunem @ !! Nadzieja jeszcze jest...... Dzięki za kopniaka
Mika -
Nie było mnie dobry tydzień albo i lepiej tak się Dziewuszki rozpisujecie, ze nie zdołam nadrobić
Ja jestem dwa dni po ovu w tym cyklu tak mi jajory dały w jeden dzień popalić, że jestem na 100% pewna że to była owulacja teraz zaczynamy odliczanie do testowania5cs -
MavisDracula wrote:Nie mierzę temperatury więc na moim wykresie nic nie ma:-)
Sluz wodnisty nie jest plodny. Plodny jest rozciagliwy a moj sie nie rozciaga w ogóle. Także chyba nici, ale to dopiero trzeci cykl więc jeszcze się nie załamuje. No i spodziewałam się że w tym miesiacu nici, po takiej dawce stresu na poczatku cyklu...
To mnie załamałyście myślałam, że wystarczy gdy jest wodnisty... raczej rozciągliwego nie miałam ale czułam kłucie i ból podbrzusza (i wtym dniu było przytulanie), miałam wodnisty śluz w OVU zaznaczył mi na zielono... na drugi dzień złapały mnie okropne dreszcze (trzymały przez parę godzin). Myślałam, że choróbsko mnie jakieś bierze. Ubrałam się w dwa swetry i pod kocem przesiedziałam... temp. mierzę dopiero od 2 dni i mam ok 37... ale wyczytałam, że powinno się mierzyć rano po wstaniu a ja mierzyłam o 18.30, więc nie wiem czy brać ją pod uwagę... testuję 10.12 zobaczymy....
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
-Monika- wrote:Nawet mnie nie strasz, ja tez miałam bardzo dużo stresu na początku, no ale kurcze licze na ten cykl!
Jeszcze masz dużo czasu może przez ten stres po prostu troche się przesunię owulacja.
Na to liczę bo juz jestem spokojna:-) lece z Malym na dwor, niech poszaleje sobie w sniegu poki jeszcze jest:-)Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMavisDracula wrote:Na to liczę bo juz jestem spokojna:-) lece z Malym na dwor, niech poszaleje sobie w sniegu poki jeszcze jest:-)
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziewczyny jeszcze 4 dni do testowania, co prawda nie wiem czy nie za wcześnie i czy ewentualna druga kreska jeśli się pojawi nie będzie pozostałością po ovitrelle. We wtorek będzie niecałe 13 dni po zastrzyku, a 11-12 dpo. Wzięłam ze sobą na wyjazd jeden test, ale póki co myślę, że nie będę go robić, bo wiem, że jeśli wyjdzie biel to niepotrzebnie się zestresuję, chociaż wiem, że jeszcze za wcześnie na testowanie...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
agnieszka1290 wrote:Kochane dopisuję się na 12 grudnia 30 byłam na monitoring owulacja potwierdzona z prawego jajnika teraz tylko odliczanie do testowania:-)
Dzisiaj mi stresu dołożyli przed chwilą. Elegancko zaparkowałam na parkingu przed pracą. Siedzę sobie spokojnie, patrzę przez okno, a tu jeden taki wjeżdża i parkuje, otwiera drzwi i ... jeb w moje nowe auto. Ciśnienie miałam dwieście jak nie więcej. Nosz zabić gnoja. Całe szczęście nie mam żadnej pamiątki na drzwiach, bo wtedy, to już bym za siebie nie ręczyła. Gołymi ręcami bym go zabiła.
Suri w ogóle, to ci zazdroszczę tak tych grzanych win i tego Zakopanego. Patrzyłam dzisiaj na Białkę i na Kotelnicy już trzy wyciągi działają i nawet jakichś ludzi widziałam jeżdżącychagnieszka1290 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagnieszka1290 wrote:Kochane dopisuję się na 12 grudnia 30 byłam na monitoring owulacja potwierdzona z prawego jajnika teraz tylko odliczanie do testowania:-)
agnieszka1290 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:U nie się już rozkręciło na dobre - macica daje czadu Mam nadzieję, że nie będę musiała lecieć do szpitala z krwotokiem..